2008 Aralık Anneleri

güzellik konusunda bişey diyemicem cünkü hamilelikten sonra daha güzelleştiğimi söylüyorlar ama enerjimi alıpğ götürdüğü dogru canım

banada cirkinlestim gibi geliyo doktor fazla kilo almısın dedi ama erkek arkadasım bacakların cok inceldi farkındamısın diyo bende gecen gun dikkat etttim yuzum cok zayıflamıs ama mideye gelince davul gibi oldu bu oglan -tatlicadiarzu-

allahın emri peygamberin kalviyle kızınız betülü oğlumuz enese istiyorum şekerim

vermezsenide kaçırırız ona görelülülülülülü naniknanik

hee öle diyosun yanii..

çocuklar yerinde dursa biz sadece dünür olsak,
muhabbet etsek olma mı yavrum:jeyyar:

hee öle diyosun yanii..

çocuklar yerinde dursa biz sadece dünür olsak,
muhabbet etsek olma mı yavrum:jeyyar:

kaydirigubbakcemile heee öle diyorum varmı dicen kızzzz

valla çocuklar yerinde dursun bacım onlar büyüyünce bize bile sormazlar merak etme.
:jeyyar:
biz bakalım muhabbetimize dünürcüm:jeyyar:

kaydirigubbakcemile heee öle diyorum varmı dicen kızzzz

valla çocuklar yerinde dursun bacım onlar büyüyünce bize bile sormazlar merak etme.
:jeyyar:
biz bakalım muhabbetimize dünürcüm:jeyyar:

kız kim anne babasına bişey soryor ki,görüyoruz işte.
hatta neler gizleniyor:bbo: akıl almıyor.
ama var ya bunların hepsi cocukjlardan cıkarmış.
insan ettiğini görmeden ölmezmiş..

zaten gerçek hayatta dünürlerin birbirini sevdikleri nerde görülmüş.

ama ben sana hastayım yavrııımm

Son düzenleme:

NE EKERSEN ONU BİÇERSİN DİYE BOŞUNA DEMEMİŞLER TATLIM.

valla ben dikkat ediyorum dünürcüm 3,5 kilo almışım dr cok güzel ama dikkat etmeye devam dedi

klava:valla bende bugun aynı şeyleri söyledim eşime ev temizlencek gel anne esya alıncak gel anne ne bu yaa azıcıkta kaynanalar koşsayaa ahh nerdee ana gibi yar oluyo insana..bide neymiş babasının adymıs başlarım dedim senin keyfine 2, ismini söyleriz diyo ama istemiyom onlar koymamaıs anne babalarının ismini benimki tutturdu ama yok kararlıyım bende ilkim ama bakalım buyuk ta konusmuyoruma.s

valla ben dikkat ediyorum dünürcüm 3,5 kilo almışım dr cok güzel ama dikkat etmeye devam dedi

canım dunur ya ben once hamile kaldıgımı bilmediim için 60 kiloydum rejim yaptım 58 kiloya dustum simdi yine 60 kiloyum bunun neresi cok anlamadım cop gibi kaldım dunurcum dogru duzgun yemek yiyemiyorum acıkmıyorum cunku bazen hamilemiyim degilmiyim diye dusunmeden edemiyorum asermiyorum tuhaf bi durum aceba asermek beslenme sekliyle alakalı olabilirmi cunku ben et yemem sut içmem meyve yemem normalde dogal olarak istemiyor canım :çok üzgünüm:

kız ceyrem aralık annelerş olarak toplaşıp bir seninkinin ailesine bir benimkinin bir ilkimin pataklıyıp gelelim ne buya sadece eşlerin anne babalarımı varya biz sütcüdenmiyiz aaaaa bizimde ailemiz var hemide onşardan daha cok yardımcı olan ailelerimiz var

öyleyimdir canım buarada bende et süt gibi şeyler tüketmiyom dünür

ya bunye alısmıs demekki hiç canım cekmiyo herkes soruyo aseriyomusun diye ay yok tık yok bizim oglanda cikolata filanda pek yemem sekerli ya agır geliyo gecen bi puding yedim oglusumun hosuna gitti oynamaya zıplamaya tekmelemeye basladı:teytey: simdi zorlada olsa hergun yiyorum kucuk bi kap malum sıcakta pek gitmiyor tatlı

kızlar koca göbekliler:CüvCüv:anneciğim halı yıkıyo bende başında duruyorum yalnız kalmasın diye.vakit bulursam uğrarım yavrilerhihoyyytöpeyrum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…