- Konu Sahibi deryahakan
-
- #9.941
kız gel bizde seninle dünür olalım..
bu aralar bu muhabbet pek bir popüler
güzellik konusunda bişey diyemicem cünkü hamilelikten sonra daha güzelleştiğimi söylüyorlar ama enerjimi alıpğ götürdüğü dogru canım
allahın emri peygamberin kalviyle kızınız betülü oğlumuz enese istiyorum şekerim
vermezsenide kaçırırız ona görelülülülülülü naniknanik
kızlar c.tesi bebeğimi görecem kontrolümüz var doktorda :CüvCüv:
eğer doktorum izin verirse 1 haftada tatile gidecegim bu hafta geçmek bilmiyor
izin versede denize girsek prensesimle en son haziranda girdik denizehihoyyyt
saol canım hadi bakalım ayy ne guzl nekadar olmuslardır acep
hee öle diyosun yanii..
çocuklar yerinde dursa biz sadece dünür olsak,
muhabbet etsek olma mı yavrum:jeyyar:
evet çok merak ediyorum tatlım:1hug:
kaydirigubbakcemile heee öle diyorum varmı dicen kızzzz
valla çocuklar yerinde dursun bacım onlar büyüyünce bize bile sormazlar merak etme.
:jeyyar:
biz bakalım muhabbetimize dünürcüm:jeyyar:
zaten gerçek hayatta dünürlerin birbirini sevdikleri nerde görülmüş.
ama ben sana hastayım yavrııımm
kız kim anne babasına bişey soryor ki,görüyoruz işte.
hatta neler gizleniyor:bbo: akıl almıyor.
ama var ya bunların hepsi cocukjlardan cıkarmış.
insan ettiğini görmeden ölmezmiş..
zaten gerçek hayatta dünürlerin birbirini sevdikleri nerde görülmüş.
ama ben sana hastayım yavrııımm
banada cirkinlestim gibi geliyo doktor fazla kilo almısın dedi ama erkek arkadasım bacakların cok inceldi farkındamısın diyo bende gecen gun dikkat etttim yuzum cok zayıflamıs ama mideye gelince davul gibi oldu bu oglan -tatlicadiarzu-
NE EKERSEN ONU BİÇERSİN DİYE BOŞUNA DEMEMİŞLER TATLIM.
ben dünden beri hala kızgınım eşime,isim olayından dolayı.dün eve geldi beyfendi, surat bir karış.çektim odaya.bebeğime birşey olursa bu suratıda ismide gösteririm size dedim.kızdım valla.ben yapcağımı bilirimde anneciğim var yanımda,kadına ayıp olur sesimi çıkarmıyorum.neyseki ilerleyen saatte konuşmaya başladık eşimle.sinir oldum dün kızlar,adamı dövesim geldi yaÇok üzgünüm çoookneyse
bugün anneciğim halımı yıkıcak,odalar değişcek falan filan.bende ufaktan yardım ederim.insanın anası gibisi var mı yaa.s.
valla ben dikkat ediyorum dünürcüm 3,5 kilo almışım dr cok güzel ama dikkat etmeye devam dedi
aynen şekerim:icecream:
valla ben dikkat ediyorum dünürcüm 3,5 kilo almışım dr cok güzel ama dikkat etmeye devam dedi
canım zaten dun gobişini gordum massallah kilo almamısın baya fitsin :dance:
klava:valla bende bugun aynı şeyleri söyledim eşime ev temizlencek gel anne esya alıncak gel anne ne bu yaa azıcıkta kaynanalar koşsayaa ahh nerdee ana gibi yar oluyo insana..bide neymiş babasının adymıs başlarım dedim senin keyfine 2, ismini söyleriz diyo ama istemiyom onlar koymamaıs anne babalarının ismini benimki tutturdu ama yok kararlıyım bende ilkim ama bakalım buyuk ta konusmuyoruma.s
öyleyimdir canım buarada bende et süt gibi şeyler tüketmiyom dünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?