- Konu Sahibi deryahakan
-
- #9.961
ya bunye alısmıs demekki hiç canım cekmiyo herkes soruyo aseriyomusun diye ay yok tık yok bizim oglanda cikolata filanda pek yemem sekerli ya agır geliyo gecen bi puding yedim oglusumun hosuna gitti oynamaya zıplamaya tekmelemeye basladı:teytey: simdi zorlada olsa hergun yiyorum kucuk bi kap malum sıcakta pek gitmiyor tatlı
kızlar koca göbekliler:CüvCüv:anneciğim halı yıkıyo bende başında duruyorum yalnız kalmasın diye.vakit bulursam uğrarım yavrilerhihoyyytöpeyrum sizleri
herkese gunaydin aralik anneleri nasilsiniz bakalim bugunde ya kizlar sizinde cok uykunuz geliyormu yahu yatiyorum yatiyorum ama yine doymuyorum uykuya bu nedir ya bide kalkincada zorla uyaniyorum inanirmisiniz nerden baksaniz gunun 15 saatini uykuyla gecirmeye basladim sizlerdede varmi bu durum yoksa bendemi bir anormallik var cozemedim gitti -tatlicadiarzu-
benim için geceler kabus valla boyle 7-8 saat yatınca yatakta her tarafım tutuluyor. Kalkınca yürüyemiyorum. Bel ağrısından ters dönmüş kaplumbağa gibi oluyorum :roflol: Bence en guzeli şu olurdu en fazla 2- 3 saat uyu kalk dolan 2-3 saat sonra tekrar yat böyle bir döngü... Tabii uygulamada imkansız.. gamyoncuiremsu
bak şimdiden söyleyeyim senin bu gelin cok nazlı olucak demedi deme birde gezenti olcak kız bir karış karnım var ordan oraya gezşyo şimdiden haberin olsun
kızlar c.tesi bebeğimi görecem kontrolümüz var doktorda :CüvCüv:
eğer doktorum izin verirse 1 haftada tatile gidecegim bu hafta geçmek bilmiyor
izin versede denize girsek prensesimle en son haziranda girdik denizehihoyyyt
ay gezzin dunurcum bende gezmeye bayılırım gezme olsun bana ayrıca kadının nazlısı makbuldur o naz yapıcak ki kıymetli olsun benim gelinim o yerim ben onu kıyamam ne isterse yaparım kaydirigubbakcemile3
benim için geceler kabus valla boyle 7-8 saat yatınca yatakta her tarafım tutuluyor. Kalkınca yürüyemiyorum. Bel ağrısından ters dönmüş kaplumbağa gibi oluyorum :roflol: Bence en guzeli şu olurdu en fazla 2- 3 saat uyu kalk dolan 2-3 saat sonra tekrar yat böyle bir döngü... Tabii uygulamada imkansız.. gamyoncuiremsu
valla ben ustleri mayoma sigdiramadım 44 bedene anca tıkıştırdık.
Büyük göğüslü olmak zor bişimişş hihoyyyt
valla ben ustleri mayoma sigdiramadım 44 bedene anca tıkıştırdık.
Büyük göğüslü olmak zor bişimişş hihoyyyt
canım sen bu ayın sonunda işi bırakıcaktın galiba değilmi
evet canım Allah kısmet ederse son iki hafta :lepi::lepi:
ayy sormassam catlarım senin gogusler kac bedendi hamilelikten once goldcum :asigim:
ufaktı benim göğüsler 75-80 arası bişidi ama şimdi köşeyi benden evvel dönüyor her gören şaşırıyor...
valla büyük göğüslüye kıyafet bulmak zormuş..silikon yaptıranlara çok acıdım.
kızlar c.tesi bebeğimi görecem kontrolümüz var doktorda :CüvCüv:
eğer doktorum izin verirse 1 haftada tatile gidecegim bu hafta geçmek bilmiyor
izin versede denize girsek prensesimle en son haziranda girdik denizehihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?