2008 Aralık Anneleri

bak şimdiden söyleyeyim senin bu gelin cok nazlı olucak demedi deme birde gezenti olcak kız bir karış karnım var ordan oraya gezşyo şimdiden haberin olsun

benim için geceler kabus valla boyle 7-8 saat yatınca yatakta her tarafım tutuluyor. Kalkınca yürüyemiyorum. Bel ağrısından ters dönmüş kaplumbağa gibi oluyorum :roflol: Bence en guzeli şu olurdu en fazla 2- 3 saat uyu kalk dolan 2-3 saat sonra tekrar yat böyle bir döngü... Tabii uygulamada imkansız.. gamyoncuiremsu

canım sen bu ayın sonunda işi bırakıcaktın galiba değilmi

ayy dünür muhabbeti varmışş yine bendeeeeeeee nniye kulaklarım çınlıyoo diyorummmmm :teytey: dünürüm yettim garii.. ay negüzel çoğu kişi burda yaa ben geciktim bugun tünaydın kızlarrrr

sölemeden duramicamm

bhkcim canım valla içim gitti haline yaa.. yanlış anlama ama ayıp sizinkilerin yaptıgı bide sen sesini çıkarmıon die sanırım iyice tepene çıkmışlar eşindemi otutturmuyo seni kolundan tutup. iyilikten maraz doğuyo işte. zaten dün tansiyonun kötüydü bide orda saatlerce. bacım kimseyi düşünme bebişini düşün ama Allah büyük varyaa bu iyiliklerinin karşılıgını hep alırsın melek kalbi annecik sabrına hayranım :1hug:

bak şimdiden söyleyeyim senin bu gelin cok nazlı olucak demedi deme birde gezenti olcak kız bir karış karnım var ordan oraya gezşyo şimdiden haberin olsun

ay gezzin dunurcum bende gezmeye bayılırım gezme olsun bana ayrıca kadının nazlısı makbuldur o naz yapıcak ki kıymetli olsun benim gelinim o yerim ben onu kıyamam ne isterse yaparım kaydirigubbakcemile3

kızlar c.tesi bebeğimi görecem kontrolümüz var doktorda :CüvCüv:
eğer doktorum izin verirse 1 haftada tatile gidecegim bu hafta geçmek bilmiyor
izin versede denize girsek prensesimle en son haziranda girdik denizehihoyyyt

valla ben ustleri mayoma sigdiramadım 44 bedene anca tıkıştırdık.
Büyük göğüslü olmak zor bişimişş hihoyyyt

bacım hiç merak etmee uygulamadada imkansız olmicak çünkü topu topu 4 ay sonra ister istemez o moda geciceksin :roflol: bebişlerimiz 2 saatte bi acıkcak ıngaa dieee bagırcak bol bol kalkıcaz yani nassı olcak bilmiom ama herşeye deger heralde sabırlarrrrr hepimize kaydirigubbakcemile2

valla ben ustleri mayoma sigdiramadım 44 bedene anca tıkıştırdık.
Büyük göğüslü olmak zor bişimişş hihoyyyt

bende haziranda giydigim mayoyu denedim yok ayol nerde sıgmadılar ne göbek ne üst valla yeni alacam ne yapayım battı balık yan gider hesabı:roflol::roflol::roflol:

kız dünürüm nerdesin sen bak yokken zeynepte kızı verdi kaydirigubbakcemile2
uyuyonmu yoksa evde ohhhh keyif senin valla
benim içinde uyu kızkaydirigubbakcemile5

zeynepcim ben mesaj ataıyom neden olabilir
o dediğin şeyde yok sanırım sen büyütme bence tatlım a.s.

normalmiş cok buyumusler demekki massallah en cok kocan mutludur bu durumdan heralde :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

benim göğüslerde buyumekten çatladı yaaa halbuki 80 beden bişeydi valla kocamda pek sevinemiyo acıyo çok çünkü anlarsınızyaa .....küsüm zaten ona ona göğüs möğüs yok

kızlar c.tesi bebeğimi görecem kontrolümüz var doktorda :CüvCüv:
eğer doktorum izin verirse 1 haftada tatile gidecegim bu hafta geçmek bilmiyor
izin versede denize girsek prensesimle en son haziranda girdik denizehihoyyyt

dünürüümmmmm beni bırakıp nerelere gidiyosunn. şaka şaka git bi güzel dinlen hakettin çalış çalış bi yere kadar bu sıcaklarda çekilmiyoo.. bi güzel yüz güzel gelinimlee oğlumun yerinede yüzün ben kaldım bu sene buralarda taşınma işi yüzünden senağlama doktoroda herşeyi sor kafandaki gitmedende rahat et.. aşı hastane durumu falan işte. en çok ben özlicem siziiiiiiiii Şeniz

ay evdede eşimin annanesi var zor yazıom kızlar idare edin kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…