- Konu Sahibi deryahakan
-
- #9.981
dünürüümmmmm beni bırakıp nerelere gidiyosunn. şaka şaka git bi güzel dinlen hakettin çalış çalış bi yere kadar bu sıcaklarda çekilmiyoo.. bi güzel yüz güzel gelinimlee oğlumun yerinede yüzün ben kaldım bu sene buralarda taşınma işi yüzünden senağlama doktoroda herşeyi sor kafandaki gitmedende rahat et.. aşı hastane durumu falan işte. en çok ben özlicem siziiiiiiiii Şeniz
ay evdede eşimin annanesi var zor yazıom kızlar idare edin kaydirigubbakcemile3
bu arad heposi buradadan bir kaç parça alısveriş yaptım oğluşuma ilk alısverişimdi zıbın seti falan aldım normalde pek taksit yapılmıyo diye arkadasım önerdi ama neredeyse 2 saatimi aldı 3 parça şey bi heyecanlandımki sormayın ama bi tane mavi aldım gerisi sarı yeşil falan bende pembeden baska bişey giymeyen kızlara kızardım o yuzden oğluma hep mavi almayayım dedim 2 gün sonra kargoda olucak nasipse
canım tamamenmi bırakıyorsun merak ettimde:uhm:
kızlar bende şunu çok begendim ama sözkonusu bebiş olunca bir türlü cesaret edip alamadım nasıl çıkar diye kaç gündür bakıp bakıp duruyorum
http://urun.gittigidiyor.com/BEBITOF-SEVIMLI-2-PARCA-ALT-ACMA-TURUNCU_W0QQidZZ11322411
kızlarr yaa bnmde göğüsler tanınmaz haldee 75 80 beden göğüslerim heralde 95 oldu en az :1shok: taşıyamıyom sarkıyo bunlar resmen yaaaaaa.. bende acı yok sadece uçları acıyo ama yinede memnunum yani böle koca koca, tam kadın gibi göğsüm oldu ne güzel..:roflol: bide taşıyabilsemlaelaelaelaelae
en iyisi kız boş ne duracan ben evde oturamam gibi geliyor boş boş en iyisini yapıyon tatlım bravo valla çalışkan kızsın ne diyim a.s.ben satıyorum şuan evde oldugum için canım boş durmaktan iyidir diyipp bunlarla ugraşıyorum bayada vaktimi alıyor şaka maka. TOMMY gömlekler deniz şortları falan hepsi orjinaldir. eşim tekstilci bnm o bana temin ediyor bi şekilde bende bölee evden satıyorum internetten. hem bana uğraş hemde evimize katkı oluyo yani. gittigidiyor zaten çok güvenilir bir site. arada reklamımı yapiyim eş dost varsa tavsiye edin ayollllllllllll :))
canım dünürcüm sağolasın. sportif şeyler genelde ama aynı zamanda çok şık gömlekler bizde bunla idare ediyos evden :))
merhaba:))))bende kismetse aralik annesi olucam,su anda 20 haftalik hamileyim,hepimize kolay gelsin..romanya`dan sevgiler
merhaba:))))bende kismetse aralik annesi olucam,su anda 20 haftalik hamileyim,hepimize kolay gelsin..romanya`dan sevgiler
yavuzcum nasılsın bakem
biraz öyle olucak galiba canım sen dogumdan sonra çalışmayı düşünüyormusun canım
saol canım iyiyim.. glikoz yüklemesi yaptırdım, çok şükür oda bitti. sonuçta iyi sayılır. cmt bebişimide görücem. öle işte yuvarlanıp gidiyoruz
sen nasılsın enes nasıl bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?