2008 Aralık Anneleri

bu arad heposi buradadan bir kaç parça alısveriş yaptım oğluşuma ilk alısverişimdi zıbın seti falan aldım normalde pek taksit yapılmıyo diye arkadasım önerdi ama neredeyse 2 saatimi aldı 3 parça şey bi heyecanlandımki sormayın ama bi tane mavi aldım gerisi sarı yeşil falan bende pembeden baska bişey giymeyen kızlara kızardım o yuzden oğluma hep mavi almayayım dedim 2 gün sonra kargoda olucak nasipse

ay kıyamam sana tatlım amanda k.validesi gelmiş gözün aydın bende k.validemin yanına gidiyom kocacım anasını özlemiştir
kız kendine oğluşuna iyi bak :CüvCüv:

kızlar bende şunu çok begendim ama sözkonusu bebiş olunca bir türlü cesaret edip alamadım nasıl çıkar diye kaç gündür bakıp bakıp duruyorum
http://urun.gittigidiyor.com/BEBITOF-SEVIMLI-2-PARCA-ALT-ACMA-TURUNCU_W0QQidZZ11322411

kızlarr yaa bnmde göğüsler tanınmaz haldee 75 80 beden göğüslerim heralde 95 oldu en az :1shok: taşıyamıyom sarkıyo bunlar resmen yaaaaaa.. bende acı yok sadece uçları acıyo ama yinede memnunum yani böle koca koca, tam kadın gibi göğsüm oldu ne güzel..:roflol: bide taşıyabilsemlaelaelaelaelae

ay kız alemsin :roflol:
sanırım çogumuzun göğüsler 1-2 beden büyüdü benimde uçları çok acıyor :CüvCüv:

ben satıyorum şuan evde oldugum için canım boş durmaktan iyidir diyipp bunlarla ugraşıyorum bayada vaktimi alıyor şaka maka. TOMMY gömlekler deniz şortları falan hepsi orjinaldir. eşim tekstilci bnm o bana temin ediyor bi şekilde bende bölee evden satıyorum internetten. hem bana uğraş hemde evimize katkı oluyo yani. gittigidiyor zaten çok güvenilir bir site. arada reklamımı yapiyim eş dost varsa tavsiye edin ayollllllllllll :))

canım dünürcüm sağolasın. sportif şeyler genelde ama aynı zamanda çok şık gömlekler bizde bunla idare ediyos evden :))

en iyisi kız boş ne duracan ben evde oturamam gibi geliyor boş boş en iyisini yapıyon tatlım bravo valla çalışkan kızsın ne diyim a.s.

bende hayatta boş duramam canım dünürcüm bnm zaten kıpır kıpır tez canlıyım deliriyorum iş olmayınca sıkıntıdan. hamilelik olunca işten ayrıldık sonrası artık duruma göre bakıcaz bakalım. doğuma kadar bunlarla doğumdan sonra hem bebiş hem bu iş boş durmak yok :))))

oyyy amanın kızlar 1 saatin içinde 5 ton boyaya mal atmışım canım cıktı ordan oraya koşarken şıan kendimden geciyom vallakafamçokkarıştı

saol canım iyiyim.. glikoz yüklemesi yaptırdım, çok şükür oda bitti. sonuçta iyi sayılır. cmt bebişimide görücem. öle işte yuvarlanıp gidiyoruz
sen nasılsın enes nasıl bakalım

valla çok erak ettim nasıl birşey oluyormuş glikoz yüklemesi.
çok sevindim iyi çıkmasına tatlım. benim enesim ne yapsın teyzesi iyidir herhalde bizde ayın 20 de gideceğiz oğlumuzu görmeyi.

şeker yüklemesinden bahsetti ama nasıl olduğunu bahsetmemişti doktorum.
kaçıncı haftalar arasında oluyormu bir bilgin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…