- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- 356
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #10.181
gunaydın kızlar...
zea cım yoktun kaç gundur haberlerini aldık iyiymişsin ama yine de seni merak etmeden duramadık.
hehe emine çılgını buz pateni de yapar bungie jumping te hiç dinlemez valla
cumartesi 4 boyutluya girdim malesef bizimki elleriyle yüzünü kapadı...pipiyi açar yüzünü kapar bu tip bir utangaç.. Saglığı yerinde masallah gerisi de çok önnemli degil 415-gr olmuş.. Bu gidişle gununde doğarsa 3 kilo ustunde doğarmış..
4 boyutluya bir prof baktı kendisine meshur sorumuzu yonelttim "tetanoz asısı olmalı mıyız" kesinlikle çok önerdi. İki doz halinde yaptırmalısın dedi ama geç kaldın diye birşey yok dedi...Yani 15 gun sonra işten ayrılıncada yaptırabilirsin dedi..
Elif Hamza hoşgeldin...İyi bir öğretim ve eğitim yılı diliyorum
sağol canım, o gün ağrıdan dolayı eve gittim. sonra doktoru aradım, dinlen biraz geömezse gel dedi. geçmeyince bizde doktorun yolunu tuttuk tabi. ultrasonda baktı, bebeklerim iyilerdi. ağrı için idrar tahlili yaptırdı temiz çıktı. NST'ye bağlandım. doğum sancısı da değilmiş. tarifsiz bir ağrı anlayacağın. serum takalım dedi ben istemedim. 2 gün rapor verdi. Dinlenince geçti zaten ağrı. şimdide akıntı var. doktoru aradım ama ameliyattaymış(
Gözün aydın canım, bebişimiz iyiymiş. çok sevindim. seninkide farklı bir utangaçmış :roflol: gösterecek yeri biliyor
herkese selam, çarşamba günü hastaneye gitmiştim, doktor yatmam gerektiğini söylediği için cumaya kadar hastanede kaldım, insülin iğnelerine başladılar, günde dört kez iğne oluyorum, evdede şimdilik eşim yapıyor, ayrıca günde 3 kez şekerimi ölçüyorum, şu ana kadar 2 kez dozajı arttırmalarına rağmen şekerim halen sınırların üstünde çıkıyor, zannedersem gene dozajı yükseltmeleri gerekecek, ama psikolojik olarak çok kötü oldum, hastanede üç gün boyunca ağladım neden böyle oluyor diye, diyetime dikkat etmeme ve insüline bile başlamama rağmen halen düşmeyen bir şeker ve her ölçtüğümde yüksek çıkınca acaba bebeğime ne kadar zarar veriyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum, bazen bu günler hiç geçmeyecek yada sonu kötü bitecek diye düşünmekten kendimi alamıyorum, çevremdeki herkes kalbimi ferah tutmamı ve kendimi üzmememi söylüyor ki normalde de çok pozitif bir insan olmama rağmen artık kendime hiç moral veremez oldum çünkü hiçbirşey iyiye gitmiyor, her sefer daha çok problemle uğraşmak zorunda kalıyorum, ne olacak hiç bilmiyorum bu gidişle,
gunaydin kizlarr ya sitede iki gundur sorun vardi bir turlu giremedim hic siteye ilk defa bugun girebildim umarim sizler ve melekleriniz iyidir hepinize benden mis kokulu bir opucuk yolluyorum oh be vallahi ozlemisim burayi meger ne cok alismisim bu siteye
Gunaydin Lora valla kaç gundur girilmiyordu siteye ben de ozlemişim yazdıkça yazasım geliyor..
Canım sen Almanya da mi doğup buyudun yoksa orkidem gibi gelin mi gittin gurbet ellere?
dışarı çıktım geldim kızlar,
bu arada doktoru aradım ama ameliyattaymış, öğleden sonra tekrar arayacağım.
yeşilimsi dediğim sarı renk aslında sanki yeşile dönük. anlamadımki bende. korkuyorum şimdi. ağrı, yanma, kaşıntı falanda yok ama galiba mantar olabilir. doktorla konuşayımda yazarım buraya tekrar. öfff yaaaa bitmeyecekmi bu sıkıntılar :çok üzgünüm:
bu arada kızlarımda tekmeliyor moral veriyorlar bana kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin elifciiim, nasılsın, bebiş nasıl?
gunaydın kızlar...
zea cım yoktun kaç gundur haberlerini aldık iyiymişsin ama yine de seni merak etmeden duramadık.
hehe emine çılgını buz pateni de yapar bungie jumping te hiç dinlemez valla
cumartesi 4 boyutluya girdim malesef bizimki elleriyle yüzünü kapadı...pipiyi açar yüzünü kapar bu tip bir utangaç.. Saglığı yerinde masallah gerisi de çok önnemli degil 415-gr olmuş.. Bu gidişle gununde doğarsa 3 kilo ustunde doğarmış..
4 boyutluya bir prof baktı kendisine meshur sorumuzu yonelttim "tetanoz asısı olmalı mıyız" kesinlikle çok önerdi. İki doz halinde yaptırmalısın dedi ama geç kaldın diye birşey yok dedi...Yani 15 gun sonra işten ayrılıncada yaptırabilirsin dedi..
Elif Hamza hoşgeldin...İyi bir öğretim ve eğitim yılı diliyorum
tşk ederim canım ben tetanoz yaptırmadım bana da demedi dr.lar ya bu dr.lar neden böyle hepsi değişkenler
herkese selam, çarşamba günü hastaneye gitmiştim, doktor yatmam gerektiğini söylediği için cumaya kadar hastanede kaldım, insülin iğnelerine başladılar, günde dört kez iğne oluyorum, evdede şimdilik eşim yapıyor, ayrıca günde 3 kez şekerimi ölçüyorum, şu ana kadar 2 kez dozajı arttırmalarına rağmen şekerim halen sınırların üstünde çıkıyor, zannedersem gene dozajı yükseltmeleri gerekecek, ama psikolojik olarak çok kötü oldum, hastanede üç gün boyunca ağladım neden böyle oluyor diye, diyetime dikkat etmeme ve insüline bile başlamama rağmen halen düşmeyen bir şeker ve her ölçtüğümde yüksek çıkınca acaba bebeğime ne kadar zarar veriyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum, bazen bu günler hiç geçmeyecek yada sonu kötü bitecek diye düşünmekten kendimi alamıyorum, çevremdeki herkes kalbimi ferah tutmamı ve kendimi üzmememi söylüyor ki normalde de çok pozitif bir insan olmama rağmen artık kendime hiç moral veremez oldum çünkü hiçbirşey iyiye gitmiyor, her sefer daha çok problemle uğraşmak zorunda kalıyorum, ne olacak hiç bilmiyorum bu gidişle,
Kızlar selam. En sonunda tatili bitirip tekrar aranıza döndüm. Eeeee sizlerden ne haberler bakalım ?
kızlar lilyum ,zea yok zeynepte ortadan kayboldu nerdesiniz şekerlera.s.
merhaba Doru... Seni çok merak etmiştim. Umarım hersey yoluna girecek elbette çok zor gunler yaşıyorsun ...Ama günler hizla gececek ve sen sonu çok iyi bitecek buna inan. Gercekten tüm kalbinle inanmak seni hem daha güçlü hem de daha pozitif kılar... En azından yarıyı gectik ve bir suru doktor senin için ve bebegin için uğrasıyor... Dualarımız hep seninle..
gunaydin kizlarr ya sitede iki gundur sorun vardi bir turlu giremedim hic siteye ilk defa bugun girebildim umarim sizler ve melekleriniz iyidir hepinize benden mis kokulu bir opucuk yolluyorum oh be vallahi ozlemisim burayi meger ne cok alismisim bu siteye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?