2008 Aralık Anneleri

zeacım dr ara sor bence canım bende yeşilimsi hiç duymamıştım.
samiracım canım benimki aylık kontrol zamanım geldi ama benim dr kocaelide ben şuan istanbuldayım kardeşimde özel bi hastanede çalışıyo burda.şeker testimi yaptırcam tabi bide bebişimi görmeden gitmem vallaha kapılarnda yatarım :))
haftayada kendi dr gitcez inş.
bu arada sennki erkek çıkarsa o güzel giysilre bende üzülürüüm vallahi ne güzel elbiseler falnda almışsın.
erkek giysilerini kız giyerde kızınkini erkek pk hoş görünmez bence

dışarı çıktım geldim kızlar,
bu arada doktoru aradım ama ameliyattaymış, öğleden sonra tekrar arayacağım.
yeşilimsi dediğim sarı renk aslında sanki yeşile dönük. anlamadımki bende. korkuyorum şimdi. ağrı, yanma, kaşıntı falanda yok ama galiba mantar olabilir. doktorla konuşayımda yazarım buraya tekrar. öfff yaaaa bitmeyecekmi bu sıkıntılar :çok üzgünüm:
bu arada kızlarımda tekmeliyor moral veriyorlar bana kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin elifciiim, nasılsın, bebiş nasıl?

gunaydın kızlar...
zea cım yoktun kaç gundur haberlerini aldık iyiymişsin ama yine de seni merak etmeden duramadık.
hehe emine çılgını buz pateni de yapar bungie jumping te hiç dinlemez valla
cumartesi 4 boyutluya girdim malesef bizimki elleriyle yüzünü kapadı...pipiyi açar yüzünü kapar bu tip bir utangaç.. Saglığı yerinde masallah gerisi de çok önnemli degil 415-gr olmuş.. Bu gidişle gununde doğarsa 3 kilo ustunde doğarmış..
4 boyutluya bir prof baktı kendisine meshur sorumuzu yonelttim "tetanoz asısı olmalı mıyız" kesinlikle çok önerdi. İki doz halinde yaptırmalısın dedi ama geç kaldın diye birşey yok dedi...Yani 15 gun sonra işten ayrılıncada yaptırabilirsin dedi..
Elif Hamza hoşgeldin...İyi bir öğretim ve eğitim yılı diliyorum

sağol canım, o gün ağrıdan dolayı eve gittim. sonra doktoru aradım, dinlen biraz geömezse gel dedi. geçmeyince bizde doktorun yolunu tuttuk tabi. ultrasonda baktı, bebeklerim iyilerdi. ağrı için idrar tahlili yaptırdı temiz çıktı. NST'ye bağlandım. doğum sancısı da değilmiş. tarifsiz bir ağrı anlayacağın. serum takalım dedi ben istemedim. 2 gün rapor verdi. Dinlenince geçti zaten ağrı. şimdide akıntı var. doktoru aradım ama ameliyattaymış (

Gözün aydın canım, bebişimiz iyiymiş. çok sevindim. seninkide farklı bir utangaçmış :roflol: gösterecek yeri biliyor

canım tekrar geçmiş olsun tabii ikiz bebiş olunca sevinci gibi zorlugu da iki kat olabiliyor.. Hele ikiz kız çok zormus.. Yani zaten kız bebek erkek bebege göre daha çok bulantı yapiyor.. Benim ikiz kız doguran bir arkadasım hamilelik bulimiası olmustu, nerdeyse dokuz ay hiç bişi yiyemedi neyse ki sen en azından bulantı açısından o kadar ağır atlatmadın.
"Bebeginizi beklerken sizi neler bekler" de akıntının bu aylar da normal oldugunu soyluyor rahim kendi kendini temizlemeye baslıyormus kanama ya da çok koyu renkli olmamak koşuluyla bence endişelebecek bişi yoktur ama tabii yine de doktorun içini daha çok rahatlatacaktir.

gunaydin kizlarr ya sitede iki gundur sorun vardi bir turlu giremedim hic siteye ilk defa bugun girebildim umarim sizler ve melekleriniz iyidir hepinize benden mis kokulu bir opucuk yolluyorum oh be vallahi ozlemisim burayi meger ne cok alismisim bu siteye

merhaba Doru... Seni çok merak etmiştim. Umarım hersey yoluna girecek elbette çok zor gunler yaşıyorsun ...Ama günler hizla gececek ve sen sonu çok iyi bitecek buna inan. Gercekten tüm kalbinle inanmak seni hem daha güçlü hem de daha pozitif kılar... En azından yarıyı gectik ve bir suru doktor senin için ve bebegin için uğrasıyor... Dualarımız hep seninle..

Gunaydin Lora valla kaç gundur girilmiyordu siteye ben de ozlemişim yazdıkça yazasım geliyor..
Canım sen Almanya da mi doğup buyudun yoksa orkidem gibi gelin mi gittin gurbet ellere?

tşk canım hoşbulduk iyi bebeğimde iyidir umarım bir sıkıntımız yok şükür akıntın nedenini bende merak ettim havuza veya denize girdinmi

tşk ederim canım ben tetanoz yaptırmadım bana da demedi dr.lar ya bu dr.lar neden böyle hepsi değişkenler

tşk ederim canım ben tetanoz yaptırmadım bana da demedi dr.lar ya bu dr.lar neden böyle hepsi değişkenler

bana da dememişlerdi bende kendi doktoruma sormayı hep unutuyorum.
Cumartesi gunu 4 boyutluya girdim profosor penatologtu o kesin önerince bende yaptirmaya karar verdim. Özellikle -niyeyse- istanbul'da hastanelerde birçok önemli olabilecek detayı söylemeyi unutuyorlar. Ben birsürü şeyi burda sizden duyup doktoruma soruyorum.

dorucum çok geçmiş olsun canım ama inşallah herşey iyiye gidecek hem sayılı gün tez geçermiş unutma.. Allah sağlıkla bebişini kucaklamanı nasip etsin canım kendine iyi bak..

kızlar lilyum ,zea yok zeynepte ortadan kayboldu nerdesiniz şekerlera.s.

slm zerencim nasılsın? ben buralardayım da siteye girmek konusunda sorun vardı ayrıca cuma günü doktor kontrolümüz vardı.. herşey yolunda şimdilik Allah sonuna kadar yardımcımız olsun.. kilo kontrollerimizde yolunda çok şükür...

slm arkadaşlar nasılsınız?goldgelb iyi haberlerine sevindim canım bende 24.haftamın içinde giricem inşallah...ayrıca. sizlerde de dişlerinizi fırçalarken dişeti kanamaları oluyormu?hoş doktorum hamilelikle ilgili normal ve geçici bir durum olduğunu söyledi calsiyum testi istedi oda normal seviyede çıktı ama galiba vücutla alakalı bir sorun olsa gerek çünkü ilk hamileliğimde de aynı sorunu yaşamıştım..

merhaba lora sen nasılsın uzun zamandır yoktun sanki? almanyada hangi kentte kalıyorsun canım bende 4 yıl düsseldorf ta kaldım orada yaşamakta hem güzel hem zor...

pardon canım site öylesine yavaşki yine yanlış yeri almışım galibasüprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…