- Konu Sahibi deryahakan
-
- #10.201
merhaba lora sen nasılsın uzun zamandır yoktun sanki? almanyada hangi kentte kalıyorsun canım bende 4 yıl düsseldorf ta kaldım orada yaşamakta hem güzel hem zor...
tşk canım hoşbulduk iyi bebeğimde iyidir umarım bir sıkıntımız yok şükür akıntın nedenini bende merak ettim havuza veya denize girdinmi
slm lilyumcum hosgelmissin cnm ben almanyanin köln sehrinde oturuyorum duseldorf buraya cok yakin belki gelmissindir buraya sonra neden dondun geri sen cnm
canımcım ben abimin yanında kaldım 4 yıl o dönem bekardım tabii ailem türkiye de benim.. ayrıca 4 yıl sürekli değil ara ara gidip döndüm toplam 4 yıl kaldım yanii.. ben benimseyemedim almanyada yaşamayı eğer isteseydim sürekli kalmam için abim gerekli işlemleri yapacaktı ama orada yaşamak bana göre değil sanki en zor gelen kısmı akşam belirli bi saaten sonra el ayak çekiliyor ve şehir adeta hayayet şehir görünümüne bürünüyo..köln e günü birlik gelmiştim canım çok kalabalık ve oldukça fazla türk yaşıyor yanılmıyorsam...küçük istanbul:) ama almanyada yaşamanın güzel taraflarıda çok tabiki en önemliside insana verilen önem tabikisencede doğru deilmi?
inşallah canım,olmasa bile gönüller bir olsun yeterki:teselli:aslinda belki evlikten dolayi gelseydin alisabilirdin cnm cunku oyle en azindan bir sebebin oluyo ben sahsen burda yasamaktan memnunum dedigin gibi insana deger daha cok burda bide disari cikmak aslinda biraz senin elinde tabiki havadan dolayi soguk oldugu icin millet disari cikamiyor ama yazlari cok guzel ve yine geceleri kalabalik oluyor malum kisin sogukta herkes evinde kalmayi tercih eder ama senin icinde hayirlisi olsun bigun yine yolun duserse beklerim buraya cnm
gunaydın kızlar...
zea cım yoktun kaç gundur haberlerini aldık iyiymişsin ama yine de seni merak etmeden duramadık.
hehe emine çılgını buz pateni de yapar bungie jumping te hiç dinlemez valla
cumartesi 4 boyutluya girdim malesef bizimki elleriyle yüzünü kapadı...pipiyi açar yüzünü kapar bu tip bir utangaç.. Saglığı yerinde masallah gerisi de çok önnemli degil 415-gr olmuş.. Bu gidişle gununde doğarsa 3 kilo ustunde doğarmış..
4 boyutluya bir prof baktı kendisine meshur sorumuzu yonelttim "tetanoz asısı olmalı mıyız" kesinlikle çok önerdi. İki doz halinde yaptırmalısın dedi ama geç kaldın diye birşey yok dedi...Yani 15 gun sonra işten ayrılıncada yaptırabilirsin dedi..
Elif Hamza hoşgeldin...İyi bir öğretim ve eğitim yılı diliyorum
merhaba, hepinize iyi günler.
birşey sormak istiyorum...cumartesi günü demir eksikliği olup olmadığını kontrol için kan testi yaptırdım; hemoglogin seviyem normal çıkıt fakat lökosit normai %10 iken %15,3 çıktı...doktorum bununla ilgili bir yorum yapmadı; demir normal olunca...sizler de bu değer kaç çıktı?çıkıyor?
kızlar yaaa moralim bozuldu, kaç gündür akıntı geliyordu sarımsı,
dün sarı yeşilimsi gibi geldi halada biraz geliyor. koku ve kaşıntı yok ama. sizde de oluyormu? yada bilginiz varmısenağlama
zeamays bende de şlu haftama kadar 3 kez oldu sümüksü sarıdan çok yeşili andıran akıntı son kontrolümde ben söylemeden dr sordu akıntın oluyomu dedi rengi kokusu farklı olna bende hemen atladım tabi aaa evet yeşilimsi bişey oldu 2-3 kez dedim hemen tam idrar tahlili yaptırıp getiriosun dedi bana 3 gece kullanmak üzere hapa çok benzer vajinadan alınmak üzere ilaç verdi..çok önemli bunu atlamamaız gerek dedi sanırım idrar yolları ile ilgili allah korusun yaa erken doğum vs çok fazla etkileri var dedi sende hemen dr una görün derim geçmiş olsun
slm goldcum,herşeyin yolunda gitmesine sevindim,umarım sonuna kadar da bu böyle devam eder..cd vermişlerdir herhalde izledinmi net görebiliyormusun bebişin her yerini onu merak etmiştim çünkü ben bu yüzden bu işlemi biraz erteledim..
1,5 ay önce girmiştim mantar olmuştu, merhem kullandım geçti şimdi 1 haftayı geçti akıntı oluyordu. mantarın devamı sanırım. bu mantarda bi olunca tekrarlarmış zaten kendini((( doktoru aradım fitil kullanmam gerektiğini söyledi. telefonda görmeden etmeden ilaç önerilirmi yaaa (( kullansammı acaba ilacı?
benim ilacın adı donaxyl hapa benziyo ve eriyince kireç gibi oluyo..ama ben halaa çok düzelmedim yaaa benimde idrar tetkiklerim temiz çıktı ama 3 gündür sağ yumrtalığım ağrıyo ara ara sızlıyo resmen bunlarlamı ilişkili acaba ben genelde bu ağrıyı hamilelikten önce yumurtlama gunlerimde falan yasardım kafam karıştı vallaa hayırlısıCADIARZU
hımmm acaba hamile kalmadan evvel ki adet donemin yakın mı çünkü bende tam da o gunlerde aynı tarz ağrılar olabiliyor...Bu çok normal
umarım normal bişeydir kasık ağrısı değil ama hissediyorum resmen sağ tarafımdaki yumurtalığım ara ara zonkluyo...valla geçen sene arkadasım7 aylık hamileyken apandist ameliyatı olmustu hemen o geldi aklıma korktumm-tatlicadiarzu-
Talihsiz bir durum olmus arkadasın için.. Senin son adet tarihin ne zamandi?
merhaba kızlar.umadan beri siteye girmekte nasıl çaba sarfettim bilemezsiniz.perş.günü aşımı olmuştum gece çok ağrı yapmıştı.ertesi günde felaket ağrıdı kolum hatta ateşim çıktı.eyülde 2.aşı oluncak inş.bidaha öyle ağrımaz.sizleri çok özledim,umarım herşey yolundadır.bebişlerde iyidir inş.benim yavrum dün çok yoruldu,yüzdük kızımızla.buaralar pek durgun.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?