2008 Aralık Anneleri

Geç kalmışım bugün.Maşallah ne güzel kaynatmışsınız.Hayırlı Cuma'lar herkese.
Zea,yelekler harika olmuş.Keşke ben de hamarat olabilsem öyle.Örgü yaptım birkaç kez ama yelek falan değil.Şal gibi düz şeyler.

Ayy daha önce ben de yaşadım aynı şeyi.Komşu bi kadın çat kapı gelip duruyodu.Sinirlerim tepeme çıkıyodu.Bir de kek tarzı birşey ikram edersem yarısını yiyip diğer yarısını peçeteye sarıp kocasına götürüyodu.Hem cahil hem fakir olunca böyle oluyo galiba.
Biz de 5 ay önce taşındık.Hiç kimseye yüz vermiyorum.Eşim selam vermese selam bile vermicem yanımdan geçene ya da asansöre birlikte bindiğim insanlara.İnsanlar pek meraklı başkaarının hayatına girmeye.Yüz versem hergün gelirler.Iyyy-tatlicadiarzu-

aman aman verme canım. sonu gelmiyor.. bizimkinin bide şekeri var. bişey ikram etsem kızıyor şekerimi mi yükselteceksin diye. sanki benim kaynanam. şimdi düşünüyorum doğum iznimde ne yapacağım diye.hegün gelir-tatlicadiarzu- yoksa doğurmadan annemlerin orayamı taşınsam ne. ordaki komşularımız çok iyiydi.

bende öyle ağır örgülerden hoşlanmıyorum çok sıkıyor beni. ama bebek yelekleri örmek çok zevkli. minik minik basit çok şeker oluyorlar.

Kızlar ben de akşamları zor uyuyorum.Benimki de yan yatınca başlıyo yuvarlanmaya.Doktorum yan yatar pozisyonda bebeğe en çok kan gittiğini,bu yüzden çok hareket ettiğini söylüyor.Ben bebeğimin barsaklarıma,mideme vurduğunu hissedebiliyorum.bazen hafif acıyo

ayyyy kızlar bugün evdeyim. bi mutfağa gireyimde kocama güzel yemekler yapayım.
hadin hoşçakalın. dikkat edin kendinize ve bebişlerekaydirigubbakcemile3

yaw şu iş konusu benide yıpratıyo şimdilik rahatım ama yakında okullar açılacak annem bursadan artvine gelecek torununa bakmak için yabancı birine teslim edemem zaten tek avantajımda okul eve çok yakın uzun tenefüslerde gelir emzirir koklar giderim ama çalışmak istemiyorum!!!!!!!! annem gidince ne yaparım bilmem

benim kayınvalidemde bursalı merkez maksemden.
sen neresindensin canım?
bide ne öğretmenisin?
allah yardımcın olsun.kaydirigubbakcemile5

Ben geçen ayın sonunda bıraktım işi.Hem bütün gün ayakta olduğum için ayaklarım şişiyordu hem de stres yapıp geriliyordum.Eşim bırak dedi halime acıyarak.Doğurduktan sonra da kimselere bırakmak istemiyorum.Hatta bir korku var içimde,kimseler ellemesin istiyorum bebeğimi.Doğumdan sonra geçer mi ki u sinirli halim.

edolina geçer cnm ..çok normal hormonlarımız değişiyor olur olmaz şeylere kızabiliyoruz.. lohusalıktan snr düzeliyormuş..

ya kızlar ben cok eşşeklik yapıyorum ama offf offf kan degerlerim son gittiğimde düşmüştü dr cay içmemi yasakladı ama ben cay icmeden duramıyom ya nasıl bırakabilirim

pardon ya emine bizimkiler cumalıkız ta oturuyo ama aslen artvinliler ben bursada doğdum büyüdüm ama nasip baba topraklarında ekmek yemek varmış evlenince van dan artvin e geldim sınıf öğretmeniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…