- Konu Sahibi deryahakan
-
- #10.501
-tatlicadiarzu- aman aman çalıştığıma bir kere daha sevindim :)))))) ben bu eve taşınalı 8 ay oldu. bu sürede teyze 5-6 kere gelmiştir buraya. her gelişinde aynı şeyleri anlatıyor.bide soluksuz o konudan o konuya atlıyor. ben dinlerken yoruluyorum. offffff. misafiri severim ama böylesini değil -tatlicadiarzu-
canım boleronun örneğini buldum fakat açıklamasını bulamamıştım valla örneğini yazarsan cok hora geçicek canım
Ayy daha önce ben de yaşadım aynı şeyi.Komşu bi kadın çat kapı gelip duruyodu.Sinirlerim tepeme çıkıyodu.Bir de kek tarzı birşey ikram edersem yarısını yiyip diğer yarısını peçeteye sarıp kocasına götürüyodu.Hem cahil hem fakir olunca böyle oluyo galiba.
Biz de 5 ay önce taşındık.Hiç kimseye yüz vermiyorum.Eşim selam vermese selam bile vermicem yanımdan geçene ya da asansöre birlikte bindiğim insanlara.İnsanlar pek meraklı başkaarının hayatına girmeye.Yüz versem hergün gelirler.Iyyy-tatlicadiarzu-
yazdım tatlı anniş kolay gelsin.
Geç kalmışım bugün.Maşallah ne güzel kaynatmışsınız.Hayırlı Cuma'lar herkese.
Zea,yelekler harika olmuş.Keşke ben de hamarat olabilsem öyle.Örgü yaptım birkaç kez ama yelek falan değil.Şal gibi düz şeyler.
sorma canım baharım çok nazlı.göstermedi yüzünü. cemremide babası bana benzetti :)))) tabi bunlar sadece animasyon görüntüler. doğunca anlayacağız :))))
slm kızlar mine kalsiyum ilacının adını yazar mısın
yaw şu iş konusu benide yıpratıyo şimdilik rahatım ama yakında okullar açılacak annem bursadan artvine gelecek torununa bakmak için yabancı birine teslim edemem zaten tek avantajımda okul eve çok yakın uzun tenefüslerde gelir emzirir koklar giderim ama çalışmak istemiyorum!!!!!!!! annem gidince ne yaparım bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?