- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- 356
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #10.521
gold nasılsın canım?görünmedin pek buğün?
pardon ya emine bizimkiler cumalıkız ta oturuyo ama aslen artvinliler ben bursada doğdum büyüdüm ama nasip baba topraklarında ekmek yemek varmış evlenince van dan artvin e geldim sınıf öğretmeniyim
ya kızlar ben cok eşşeklik yapıyorum ama offf offf kan degerlerim son gittiğimde düşmüştü dr cay içmemi yasakladı ama ben cay icmeden duramıyom ya nasıl bırakabilirim
zeynep çim çay yerine sıcak su içmeyi dene bir arkadaşım hamileliğinde yapmıştı işe yaradı.. ben kahvaltı haricinde içmiyorum çay gerçekten zararlı..
yaaaa bende hiç çay içmezdim kahvaltı da bile ıhlamur süt falan içerdim şimdi çay kolik oldum doktor çay konusuna girmedi bende sormadım her kontrole eşimle beraber gidiyoruz sorsam içme diycek sonra eşim çay yüzü göstermez bana
bu arada orkidem gelinim nasıl ismi de çok güzel elifnaz ve mehmetefe tuttum
mesela ben nerdeyse son iki haftaya kadar hiç çay içemedim görünce acaip midem bulanıyordu.Kimisi çok tiksinirken kimi çaya aşeriyormuş. Sirkettekiler hamile olduğumu hiç çay kahve içmememden anladılar diyebilirim. Kahveyi oldum olası çok severim herkesin aksine sabahlari kahvaltıda kahve, öğleden sonraları çay içerdim. Şimdi içme hislerim geri geldi çok bedbahtim çogu zaman özellikle kahve hususunda . Sabahları kendimi kandirmak için buyuk bir bardak sicak sute yarım çay kaşığı neskafe atip içiyorum.
Ben Türk kahvesine hayır diyemiyorum.Eşim gergün yemek sonrası ister.Kendime de yapıyorum.Gerçi sigarayı bıraktıktan sonra eskisi gibi keyifli olmuyo ama kokusu bile beni cezbediyo.Çayı hiçbir zaman çok sevmedim.Çok nadir kahvaltıda sallama açık çay yapıp içiyorum.
yaaa ne güzel emine ben boş vakitlerimi ana sınıfında geçiriyodum çok renkli ve çok zevkli bi meslek ama erencimde cok şanslı okulöncesi öğretmenleri çocuk gel ve bakımı konusunda çok bilgilioluyolar bebişlerimiz doğunca bilgilerinden yararlanmak isteriz
valla işe yararmı bilmem ama ben cay içemeyince başıma ağrılar giriyo canım
bende öyle işte hislerime tercuman olup, özet geçmişsin yerimseniben sen hamilelik yogosumu yapiyorsun? cd falan mi aldin, kursa mi devam ediyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?