2008 Aralık Anneleri

zeynep çim çay yerine sıcak su içmeyi dene bir arkadaşım hamileliğinde yapmıştı işe yaradı.. ben kahvaltı haricinde içmiyorum çay gerçekten zararlı..

pardon ya emine bizimkiler cumalıkız ta oturuyo ama aslen artvinliler ben bursada doğdum büyüdüm ama nasip baba topraklarında ekmek yemek varmış evlenince van dan artvin e geldim sınıf öğretmeniyim

köyünüz çok güzel canım emrahın dizisi vardı orası sanırım kınalı karkaydirigubbakcemile5
bende anaokulu öğretmeniyim ama yapmıyorum evdeyimkaydirigubbakcemile2

yaaaa bende hiç çay içmezdim kahvaltı da bile ıhlamur süt falan içerdim şimdi çay kolik oldum doktor çay konusuna girmedi bende sormadım her kontrole eşimle beraber gidiyoruz sorsam içme diycek sonra eşim çay yüzü göstermez bana

ya kızlar ben cok eşşeklik yapıyorum ama offf offf kan degerlerim son gittiğimde düşmüştü dr cay içmemi yasakladı ama ben cay icmeden duramıyom ya nasıl bırakabilirim

elbette herseyin çogu zarar,
bence açık ve limonlu içmeye çalış...
Beni de bişeyler içmemek çok yıpratıyor bu sıcaklarda buz gibi kola içesim geliyor anca haftada bir içiyorum bir bardak.. Genelde bol su içerek kandiriyorum kendimi:smiley-cool:

yaaa ne güzel emine ben boş vakitlerimi ana sınıfında geçiriyodum çok renkli ve çok zevkli bi meslek ama erencimde cok şanslı okulöncesi öğretmenleri çocuk gel ve bakımı konusunda çok bilgilioluyolar bebişlerimiz doğunca bilgilerinden yararlanmak isteriz

mesela ben nerdeyse son iki haftaya kadar hiç çay içemedim görünce acaip midem bulanıyordu.Kimisi çok tiksinirken kimi çaya aşeriyormuş. Sirkettekiler hamile olduğumu hiç çay kahve içmememden anladılar diyebilirim. Kahveyi oldum olası çok severim herkesin aksine sabahlari kahvaltıda kahve, öğleden sonraları çay içerdim. Şimdi içme hislerim geri geldi çok bedbahtim çogu zaman özellikle kahve hususunda . Sabahları kendimi kandirmak için buyuk bir bardak sicak sute yarım çay kaşığı neskafe atip içiyorum.

Ben Türk kahvesine hayır diyemiyorum.Eşim gergün yemek sonrası ister.Kendime de yapıyorum.Gerçi sigarayı bıraktıktan sonra eskisi gibi keyifli olmuyo ama kokusu bile beni cezbediyo.Çayı hiçbir zaman çok sevmedim.Çok nadir kahvaltıda sallama açık çay yapıp içiyorum.

bende öyle işte hislerime tercuman olup, özet geçmişsin yerimseniben sen hamilelik yogosumu yapiyorsun? cd falan mi aldin, kursa mi devam ediyorsun?

inşallah canım.
allahın izniyle bebişlerimizi kucağımıza alalım hayırlısıyla bilgilerimizi
paylaşırız

aaaaaaaaa orkidem iyi geçinirler inş ama bizimki babaya çekerse biraz zor döver 1.90 boyunda 94 kilo babamız çok tatlıdır çok sert görünür ama kimseyi kırmaz yakışıklıdır inş efem babasına çekerde kızın rahat eder

benim erenimin babasının burnuda karizmatiktir
hamile olduğunu öğrendiğimden beri erkek olursa burnu eşime benzesin die dua ettim ama
dünkü dr kontrolümde burnunun bana benzediğini gördüm:)kaydirigubbakcemile2
kurban olurum onlara ben erkeklerim benim :asigim::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…