- Konu Sahibi deryahakan
-
- #10.541
kızlar bhk dısında odası hazır olan var mı?
(bebek odası yapmayı dusunen arkadaslar)
kızlar bhk dısında odası hazır olan var mı?
(bebek odası yapmayı dusunen arkadaslar)
Kızlar ben bugün çok farklı bir heyecan yaşadım, sizinle paylaşmak istedim. Canım oğlum Ata'm eylülün 1 inde okula başlıyor. Bugün anneannesiyle oğlumun okul kıyafetlerini aldık. Onu okul kıyafeti içinde görünce dayanamadım gözlerim doldu. Zaten hamilelik yüzünden çok duygusalım :) . Ama çok güzel bir duygu allah hepinize yaşamayı nasip etsin
kizlaaarrrr
aseriyorum yardimmmm
canim somon baligi istiyor isli balikk
hani cig olanlar varya ondann neolur
bi caree yesem bisey olurmuuuu
kizlar ben bebek odasi almayacam sadece yatak alacam zaten allah kismet ederse 2 yil kadar benimle ayni odada kalacak sonrada yine allah kismet ederse ikinciyi dusunuyorum ozamana kadarda buyuk bir eve cikariz zaten
bu arada kizlar cok mutluyum kismetse isallah annemi getittiriyorum basvuruyu bugun yaptik almanyadan kabul ettiler artik hersey ankaraya kalmis bakalim vize vereceklermi dua edin ban cunku ben burda yalniz sayilirim annem gelirse super olur benim icin simiden biletleri bile ayarladik kabul edilir edilmez hemen alacaz allah yardimcim olsun oglusumun kismeti varsa olur isallahh
anneleri yaninda olmayanlar sizler ne yapacaksiniz
kizlaaarrrr
aseriyorum yardimmmm
canim somon baligi istiyor isli balikk
hani cig olanlar varya ondann neolur
bi caree yesem bisey olurmuuuu
lora çok sevindim senin adına canım. İnşallah herşey yolunda gider de anneciğin gelir :CüvCüv: Ben de ilk hamileliğim, doğumu ve lohusalığımda annemle hiç bişi paylaşamamıştım. Çünkü babam alzheimer hastayısdı. Babamı 2 yıl önce kaybettik benneyaptımki Ama bu sefer hepsinin tadını çıkarıcam lohusa yatağı yaptırıp 40 gün yatıcam sırnaşık şey
eminacim sagol canim cevabin icin
byata benimde acayi istiyooo
sanirim yutkunmakla yetinicemm
kizl loooraaaaa canim cook sevindim gurbetlik nedir bilirim benimde kimsem yok
insallah olur canimm
dua edicemm annene izin versinlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?