2008 Aralık Anneleri

amerikan hastanesi çok guzel bir hastane o kurslara da birçok arkadasım katıldı gerçi dogum anında hepsi unutuluyormuş ama bende tavsiye ederim yakın olan arkadaslara...

En güzel hamile kıyafetlerinden en ilginç bebek odalarına,bedava kurslar da dahil herşey İstanbul'da.İstanbul'dakiler bu konuda çok şanslı.

Kızlar ben bugün çok farklı bir heyecan yaşadım, sizinle paylaşmak istedim. Canım oğlum Ata'm eylülün 1 inde okula başlıyor. Bugün anneannesiyle oğlumun okul kıyafetlerini aldık. Onu okul kıyafeti içinde görünce dayanamadım gözlerim doldu. Zaten hamilelik yüzünden çok duygusalım :) . Ama çok güzel bir duygu allah hepinize yaşamayı nasip etsin

QUOTE=byata;3655150]Kızlar ben bugün çok farklı bir heyecan yaşadım, sizinle paylaşmak istedim. Canım oğlum Ata'm eylülün 1 inde okula başlıyor. Bugün anneannesiyle oğlumun okul kıyafetlerini aldık. Onu okul kıyafeti içinde görünce dayanamadım gözlerim doldu. Zaten hamilelik yüzünden çok duygusalım :) . Ama çok güzel bir duygu allah hepinize yaşamayı nasip etsin[/QUOTE]

masallah darısı basımıza

kızlar bhk dısında odası hazır olan var mı?
(bebek odası yapmayı dusunen arkadaslar)

bende bebek odası almayı düşünüyorum.ama 7 ayım bittikten sonra biraz geç olsun diyorum.yani belkide tek oğluşum olcak içimde hiç bir heves bırakmak istemiyorumm..hihoyyythihoyyyt

byata maşallah canım
damatlığınıda görmen nasip olur inş.
ben bebek odası almıycam ama yatak alıcam nasıl bir yatak alacağıma daha karar vermedima.s.

kizlaaarrrr
aseriyorum yardimmmm
canim somon baligi istiyor isli balikk
hani cig olanlar varya ondann neolur
bi caree yesem bisey olurmuuuu

bende bugün yaşadığın duyguları geçensene yaşamıştım canım seni çok iyi anlıyorum...öncelikle eğitim hayatı oğluşuna hayırlı olmasını dilerken sanada bu yıl bol bol sabır diliyorum canım çünkü 1.sınıf hakikaten sabır isteyen bir yıl tekrar hayırlı olsun ...

kizlar ben bebek odasi almayacam sadece yatak alacam zaten allah kismet ederse 2 yil kadar benimle ayni odada kalacak sonrada yine allah kismet ederse ikinciyi dusunuyorum ozamana kadarda buyuk bir eve cikariz zaten

bu arada kizlar cok mutluyum kismetse isallah annemi getittiriyorum basvuruyu bugun yaptik almanyadan kabul ettiler artik hersey ankaraya kalmis bakalim vize vereceklermi dua edin ban cunku ben burda yalniz sayilirim annem gelirse super olur benim icin simiden biletleri bile ayarladik kabul edilir edilmez hemen alacaz allah yardimcim olsun oglusumun kismeti varsa olur isallahh

anneleri yaninda olmayanlar sizler ne yapacaksiniz

lora çok sevindim senin adına canım. İnşallah herşey yolunda gider de anneciğin gelir :CüvCüv: Ben de ilk hamileliğim, doğumu ve lohusalığımda annemle hiç bişi paylaşamamıştım. Çünkü babam alzheimer hastayısdı. Babamı 2 yıl önce kaybettik benneyaptımki Ama bu sefer hepsinin tadını çıkarıcam lohusa yatağı yaptırıp 40 gün yatıcam sırnaşık şey

cnm benim basin sagolsun ama bu oglusunda tadini cikar valla iyicede naz yap hehe:hooray:

eminacim sagol canim cevabin icin
byata benimde acayi istiyooo
sanirim yutkunmakla yetinicemm

kizl loooraaaaa canim cook sevindim gurbetlik nedir bilirim benimde kimsem yok
insallah olur canimm
dua edicemm annene izin versinlerr

eminacim sagol canim cevabin icin
byata benimde acayi istiyooo
sanirim yutkunmakla yetinicemm

kizl loooraaaaa canim cook sevindim gurbetlik nedir bilirim benimde kimsem yok
insallah olur canimm
dua edicemm annene izin versinlerr

cnm sende yurtdisindaymissin senin annen yanindami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…