2008 Aralık Anneleri

yok eminecim evde oturucam
birde ramazan icin yuklu bi mutfak alisverisi yapicammmgidip gelmek zor olur sonraa
iyice sistim bidee

loracim canim bende fransadanimm annem yanimda degil maaleseff((
daha uc yilligim burada zatenn ((

birde şiştikçe şişiyorum bel ağrısı çekiyorum mıymıylığım üstümde yani gezsekte çok fazla zevk alamıyorum bel agrısı yüzünden canım sürekli uzanmak istiyor. Kıbrıstayız ve birtürlü denize giremedim mayom küçülmüş pardon mayo aynıda ben büyümüşüm.

yok eminecim evde oturucam
birde ramazan icin yuklu bi mutfak alisverisi yapicammmgidip gelmek zor olur sonraa
iyice sistim bidee

loracim canim bende fransadanimm annem yanimda degil maaleseff((
daha uc yilligim burada zatenn ((

peki neden sende getirtmiyorsun anneni orkidem olmuyormu

eylul takvimin çok guzelmiş inşallah yazdığı gibi hareketlerini daha fazlla hissedebilirim bu hafta...
orkidem sakın somon fume yeme hem çiğ (toxoplazma) hem de çok tuzlu...
orkidem yavruşum sen 16'ında mi evlendin, kıyamam hiççç..
hafta sonu programına gelince biz ev tasıyoruz ne sıkıcı degil mi...buzdolabı yeni evin kapisindan sığmadı...
lora gozunaydın canıom darısı diğer gurbetcilerin basına doguma kadar kalacak mı annen?

Son düzenleme:
kızlar merhaba.ben bitkin bir vaziyetteyim,kaçgündür öyle yorgunum ki.anneciğim sağolsun temizliğimi yaptı bitti bugün çok şükür.bbeğimin odasını ayarladık.annem malesef bikaçgün sonra gidecek ve ben yalnız kalcam burda.şimdikten üzüntüsü üstümde.senağlama

bebişler nasıl kızlar iyiler dimi.benim meleğim yoruldu annesiyle birlikte.biraz bakayım dedim neler yapmış bizim kızlar diyea.s.

hey benim bebisimi yorma bakayim bak valla geliyor bir terlik haaaa saka maka insanin annesi yaninda olmasi ne kadar ii degilmi ben bugune kadar hep yalnizdim ilkimcim ama isallah doguma annemi getirtiyorum ay super yaaa annem yanimda olacak dusunsene bir mucize gibi geliyor valla hayirlisi hepimiz icin

loracığım güsel olmazmı.insanın kendi annesi gibisi yok.benimde doğuma gelcek canım inş.ya zaman geçtikçe korku basıyor.yavrularımız bize herşeyi nasıl neyi nezaman yepmamız gerektiğini göstercek ama annemiz olsun işte insana bir cesaret geliyo dimi.duygularını anlıyorum canım inş.gelir anneciğn,merak etme vize işlemlerinde sorun çıkmaz,içini ferah tut canım arkadaşıma.s.

loracim canim kardeslerim kucukk suan onlara orada kim bakacakk
o yuzden gelemezz
hadi buyuk olsalardi cook isterdim ama
nerdeee

goldcum evt 16 mda evlendim
baligida pisirip yedim
ama bi tat alamadimm suanda belime yel durmus inailmaz sizliyorrr ((

Annenin yanına gelebilmesi çok güzel.Neler hissettiğini az çok anlayabiliyorum.Ben de eşimle 5buçuk sene yurtdışında yaşadım.Ne annem,ne kardeşim,ne arkadaşım,kimse yoktu yanımda eşimden başka.Sadece ben bir kere tek başıma Türkiye'ye gelip dönmüştüm.O da 28 gün.Hasret nasıl olur onu da çok iyi biliyorum.Şimdi hamile olup da kendi ülkemde ve şehrimde olduğum için mutluyum.İnsan gurbeti yaşamadan anlayamıyormuş.Annene en kısa zamanda kavuşman için dua edicem.:Saruboceq:

Ben de bebek odası yapmaktan vazgeçtim.Kendi odamıza bir bebek yatağı şimdilik yeter sanırım.Bebek odası takımları uzun süre kullanışlı gibi gelmedi bana.Özellikle şu bebek altı açma sehpaları.Sizce kaç ay bebeğimiz o sehpaya sığar??Allah korusun bir de ani hareketle yere yuvarlanacak diye ödüm kopar benim.
Biraz büyüdü mü çocuk odası yaparım diye düşünüyorum.Daha uzun ömürlü olur.

cok tesekkur ederim cnm benim evet cnm kasim sonunda getirtiyoruz subata kadar uc ayligina gelecek isallahh sanada ev tasimanda allah kolaylik versin cicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…