E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #10.561
yok eminecim evde oturucam
birde ramazan icin yuklu bi mutfak alisverisi yapicammmgidip gelmek zor olur sonraa
iyice sistim bidee
loracim canim bende fransadanimm annem yanimda degil maaleseff((
daha uc yilligim burada zatenn((
merhaba hamişler bende nasipse 23 aralıkta bekliyorum bebeğimi hepinize hayırlı doğumlar.
kızlar merhaba.ben bitkin bir vaziyetteyim,kaçgündür öyle yorgunum ki.anneciğim sağolsun temizliğimi yaptı bitti bugün çok şükür.bbeğimin odasını ayarladık.annem malesef bikaçgün sonra gidecek ve ben yalnız kalcam burda.şimdikten üzüntüsü üstümde.senağlama
bebişler nasıl kızlar iyiler dimi.benim meleğim yoruldu annesiyle birlikte.biraz bakayım dedim neler yapmış bizim kızlar diyea.s.
kizlar ben bebek odasi almayacam sadece yatak alacam zaten allah kismet ederse 2 yil kadar benimle ayni odada kalacak sonrada yine allah kismet ederse ikinciyi dusunuyorum ozamana kadarda buyuk bir eve cikariz zaten
bu arada kizlar cok mutluyum kismetse isallah annemi getittiriyorum basvuruyu bugun yaptik almanyadan kabul ettiler artik hersey ankaraya kalmis bakalim vize vereceklermi dua edin ban cunku ben burda yalniz sayilirim annem gelirse super olur benim icin simiden biletleri bile ayarladik kabul edilir edilmez hemen alacaz allah yardimcim olsun oglusumun kismeti varsa olur isallahh
anneleri yaninda olmayanlar sizler ne yapacaksiniz
eylul takvimin çok guzelmiş inşallah yazdığı gibi hareketlerini daha fazlla hissedebilirim bu hafta...
orkidem sakın somon fume yeme hem çiğ (toxoplazma) hem de çok tuzlu...
orkidem yavruşum sen 16'ında mi evlendin, kıyamam hiççç..
hafta sonu programına gelince biz ev tasıyoruz ne sıkıcı degil mi...buzdolabı yeni evin kapisindan sığmadı...
lora gozunaydın canıom darısı diğer gurbetcilerin basına doguma kadar kalacak mı annen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?