- Konu Sahibi deryahakan
-
- #10.581
merhaba canlarım.bu saatte kimse yok sanırım.ama ben çok üzgünümsenağlamaanneciğim gitti memlekete bu akşam.okadar ağladım ki,şuan ev bomboş ağlayasaım geliyor devamlı.biyandanda da bebeğimi düşünüyorum.ama üzülmemek elde değilki.annecilik anne nekadar kutsal bir varlık yaa.
Kızlar ben dün akşam uyuyamadım.Bacaklarım vücudumla birleştiği eklemlerimden kopacaklar zannettim.Sanki birisi içeriden var gücüyle eklemlerimi dışarı doğru açmaya çalışıyordu.Doğumun yaklaştığını bile düşündüm o an.Ağrı iyice canımı yaktığında çok susamış olduğumu da farkedip kalktım.Sabah 5:30'muş saat.Evin içinde dört bir yandan gelen ezan sesleri yankılanıyordu.Tüylerim ürperdi.Yatağa dönüp suyumu yudumlarken göbeğimi okşayıp dua okumaya çalıştım.Bebeğim de hareketlendi.Sonra nasıl uyudum bilmiyorum.Kabus gibiydi.Hala hafiften ağrıyor eklemlerim.
Yarın olsun doktoru arayıp sorucam.Normal mi ki şimdiden böyle birşey:uhm:
kızlar uyku için yatmadan ılık bir duş alsanız yada ılık süt işe yararmı acaba? a.s.
merhaba canlarım.bu saatte kimse yok sanırım.ama ben çok üzgünümsenağlamaanneciğim gitti memlekete bu akşam.okadar ağladım ki,şuan ev bomboş ağlayasaım geliyor devamlı.biyandanda da bebeğimi düşünüyorum.ama üzülmemek elde değilki.annecilik anne nekadar kutsal bir varlık yaa.
günaydın kızlar nasılsınız :CüvCüv:tatil bitti ben geldimkaydirigubbakcemile
hoşbulduk canım tatil güzel olmazmı kaydirigubbakcemile5hoşgeldin tatilin nasıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?