2008 Aralık Anneleri

merhaba canlarım.bu saatte kimse yok sanırım.ama ben çok üzgünümsenağlamaanneciğim gitti memlekete bu akşam.okadar ağladım ki,şuan ev bomboş ağlayasaım geliyor devamlı.biyandanda da bebeğimi düşünüyorum.ama üzülmemek elde değilki.annecilik anne nekadar kutsal bir varlık yaa.

Allah kavuştursun.
Çok mu uzak sana?Doğumundan önce gelir yine herhalde.

Kızlar ben dün akşam uyuyamadım.Bacaklarım vücudumla birleştiği eklemlerimden kopacaklar zannettim.Sanki birisi içeriden var gücüyle eklemlerimi dışarı doğru açmaya çalışıyordu.Doğumun yaklaştığını bile düşündüm o an.Ağrı iyice canımı yaktığında çok susamış olduğumu da farkedip kalktım.Sabah 5:30'muş saat.Evin içinde dört bir yandan gelen ezan sesleri yankılanıyordu.Tüylerim ürperdi.Yatağa dönüp suyumu yudumlarken göbeğimi okşayıp dua okumaya çalıştım.Bebeğim de hareketlendi.Sonra nasıl uyudum bilmiyorum.Kabus gibiydi.Hala hafiften ağrıyor eklemlerim.
Yarın olsun doktoru arayıp sorucam.Normal mi ki şimdiden böyle birşey:uhm:

merhaba canım.bence normal arada banada oluyor.ben gece sabaha kadar elimde yastıkla evin içinde tur atmaktan sıkıldım artık.ne kana kana uyuyabiliyorum nede yatabiliyorum.ama sen yinede sor canım dr.benimde ayaklarıma kramp giriyor geceleri.çekecez canım doğurana kadar sabır ne yapalım

kızlar uyku için yatmadan ılık bir duş alsanız yada ılık süt işe yararmı acaba? a.s.

Ben her akşam yatmadan duş alıyorum.Duşun serinliği birkaç dakika sürüyor.Öyle sıcak ki kısa zamanda terden vıcık vıcık oluyorum.Dönüp duruyorum yatakta.Zaten klimalar yüzünden öksürmeye de başladım.Üç gündür klima açamıyorum hasta olucam korkusuyla.Sıcak havalara bebeğin güçlü tekmeleri ya da dün akşam yaşadığım gibi ağrılar da eklenirse sabahlamaya mahkum oluyorum.

merhaba herkese, iyi pazarlar, kimse yok herhalde.

ilkimcim bozma moralini, nasıl olsa kısa zamanda yine görüşürünüz çok uzakta değil yine

saol jasperciğim.anneden uzak kalmak üzüyo insanı işte,gurbet böyle bişi.halen alışmaya çalışıyorum.ben duygusal insanım,bide hamilelik duygularıda bastırınca sulu gözlü oldum.
bende evdeyim,sıcak çok sıcak.dışarıdA çıkılmıyor bu sıcakta.ayaklarım şişti bugün sanıım sıcaktan ya.

kızlar anladıgım kadarıyla çogumuz uykusuz gecelerle tanışmışız bile..nasılsa bebek de uyutmayacak öyle değil mi:)ama hakikaten bir yandan sıcaklar bir yandan büyüyen karnımız geceleri uyumayı zorlaştırıyor..Allah yardımcımız olsun ne diyeyim bebişler sağlıklı olsun da hiç problem değil yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…