2008 Aralık Anneleri

ay canım ya söyleme öyle sende seneye bebeğinle girersin ALLAH'ın izniyle sen nasılsın bebek nasıl tatlım şeker yüklemesi yaptınmı benim 13 eylüle attı doktor madem izne gidiyon dedi :CüvCüv:

benim dr eylül 20'sine attı ama ben bu hafta başka bir dr gidicem( başımdan gecen onca olaya ragmen aynı dr gidemem artık ) belki bu haftadaki gidicem dr şeker yüklemesi yaptırır canım

Günaydın kızlar. Benim asıl kafama takılan doğum tarihi. Çünkü kurban bayramından 1 hafta sonraya geliyo. Normal doğum düşündüğüm için kurban bayramında sancılanırsam diye şimdiden korkmaya başladım. Çünkü kurban bayramı da ramazan bayramı gibi 10 gün sürüyor. Annem de bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş yeter artık takma kafana diyor.

Günaydin kizlar ben oruç tutmak istiyorum bi deniycem becerebilirsem tutucam

Ramazanda uzun süren açlık saatleri anne adayını olumsuz etkileyebilir. Öncelikle kan şekerinde düşmeye bağlı halsizlik, sinirlilik, baş dönmesi ve baş ağrısı gibi sorunlarla karşılaşabilirler.

Oruçla ilgili yapılan bir çalışmada; oruç tutan gebelerde çocuğun içinde bulunduğu amniotik sıvının azaldığı, diğer bir araştırmada ise çocuk hareketlerinde azalma olduğu yayınlanmıştır. Yaklaşık 10 yıl önce yapılan bir başka çalışmada da; oruç tutan annelerden doğan bebeklerin kilolarında bir düşüklük saptanmamıştır.

Günaydin kizlar nasilsiniz bende oruç tutmayi düşünmmüyorum günler çok uzun çünkü çocuk o kadar saat aç nasil kalirki bizim yediklerimizle besleniyor çünkü

kızlar kızımın adına karar verdim SERRA: rahatlık kolaylık demek anlamı
%90 bu isim ALLAH'ın izniyle doğsun sağsalim bebeğim:CüvCüv:

günaydın kızlar, zaynep valla neler yaşamışsın, ben bi süredir giremedim yoğunluktan.
neyse allaha şükür şimdi herşey iyi. Morlaini yüksek tut sen. Ben de denize havuza girmedim ama allah izin verirse önümüzdeki yaz artık

zeren hayırlı olsun, ismini de belirlemişsin.

kızlar ben de sürekli oruç tutamam herhalde, ama ara sıra tutmak istiyorum

zeynepcim canım bende daha havuz deniz siftahı yapmadım bacım aynıyız yani yalnız değilsinkaydirigubbakcemile5
zerencim canım hoşgeldin bronzlaşmışsındırda sen şimdi serra ismide çok güzel adıyla büyüsün güzel kızın inş:1rolleyes:
ohh ne güzell:1hug:
buğün evlilik yıldönümümüz:asigim:
dün eşimle buyüzden romantik bir yemeğe çıktık:asigim:çok güzeldi:asigim:
bugün eşim gececi olduğu için dünden hallettik:asigim:
hepinizi çok öpüyorumm:1hug:

Kizlar size birşey sorucam ya belki bilgisi olan vardir benimde hafta sonu canim çok sucuk istiyordu normalde hiç sevmem ama yasak ya işte tatli geliyor bende kizartip yedim şimdide pişmanim ama çiğ et yasak ama kizarttiğim için bişey olurmu acep

Mutluluğunuz bir ömür boyu sürsün, oğluşunla da katmerlensin canıma.s.

Bişey olmaz zaten pişirip yemişsin. Hem ben oğlumda o kadar çok çiğ köfte istedim ve yedim ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…