2008 Aralık Anneleri

mutluluğunuz ömür boyu sürsün canım.. nice mutlu senelere oğlunuzla beraber inşallah..

merhaba arkadaşlar,

ben yazılanları genellikle takip etmekle birlikte pek birşeyler yazamıyorum...arada aklıma takılanları yazıp fikir danışıyorum sizden :) şimdi de öyle yapacağım....

biraz alakasız olacak ama bu hamilelikle ilgili batıl inançlara inanıyor musunuz?...ya ben saçımı kestirmek istiyorum; sıcaktan filan afakanlar basıyor ama eşime bi batıl inanç saplantısı geldi

bende kestirmiyorum canım azcık inanıyorum galiba bendekaydirigubbakcemile3
hatta lohusaykende kesilmezmiş
lohusalık bitince kestircem bendekötükedihüso

batıl inanç bendede var saçlarım zaten uzunudun şimdi rapunzel gibi oldu kestirmiyorum daha ne inançlar var bizde herkez birtürlü söylüyor bende her söylenene inanıyorum hayırlısı ile bir doğum yapsam ama bu işin daha lohusalığı var yandık.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

eminecim daha nice uzun huzurlu sağlıklı mutlu yıllar dilerim canıma.s.
bende saçlarımı kestirmiyorum annem hamileyken saç kesilirse cocun ömrü kısa olur dediler bana bende bu sıcakta uzatıyorum artık

hamilelik tamam da lohusalığın geçmesini bekleyebileceğimi sanmıom...hastaneden çıkiim direkt kuaföre....fenalıklar basıyor...hem sıcak hem de uğraştırıyo of of of

slm arkadaşlar,nem oranı oldukça yüksek bir hafta sonundan sonra nispeten serin bir pazartesi günü hepinize iyi haftalar diliyorum...
Emine tebrik eder nice mutlu ve huzurlu yıllar dilerim

slm arkadaşlar,nem oranı yüksek bir haftasonundan sonra nispeten serin bir pazartesi günü hepinize iyi haftalar diliyorum ayrıca Eminecim tebrik eder ömür boyu mutluluklar dilerim..

günaydın,bende geçen gün bunu düşündüm ama aksini...
ben sezaryan olacağım için doktorumda müsayit olursa özellikle bayram tatilinde doğum yapmayı istiyorum çünkü oğlumun okulu da tatil olmuş oluyor onunda bu anı yaşamasını istiyorum ama en önemlisi Allah 'tan hayırlısı demek galiba...o yüzden bence fazla kafana takma...

günaydın kızlar nasılsınız :CüvCüv:tatil bitti ben geldimkaydirigubbakcemile

hoşgeldin zerencim,nasıl geçti tatil sakın sende bol bol yüzdüm demenaniknanik
çünkü kıskanırım kaydirigubbakcemile5ben bu sene yazlıkta da kaldım denizide gördüm havuzuda ama ayağımı dahi sokmadım desem yeridir nedense içimden gelmedi o yüzden açıkcası tatil bu sene bana hiç cazip gelmemişti gitmek için gittim yani...
ama şaka bir yana umarım sana ve bebişine yaramıştır bu tatil....

emineciğim aallah herzaman mutlu etsin.seneye bebeğinizle kutlarsınız evlilik yılınızı inş.

bende kestirmiyim saçımı yaa.herşeyden pimpirikli olduk artık zaten.bu arada bende tutmıcam oruç,zaten bize tutmak şart değil.

kaydirigubbakcemile2yüzdük şekeerim bebişimle ben suya girince hiç kıpırtı yok çıkınca başlıyordu bugünde işte olmayı sevmedi galiba hiç hareket yok senağlama

goldgelb boyatmak daha bir sakıncalı ya.valla benim de geldi saçlarımın boyası ama sabrediyorum.doğumdan sonra birara veririz bebişlerimizi kocalarımıza gideriz kuaföre.bi güsel bakım yaparız kendimize dimi ama.hihoyyyt

canım sen ayrıntılı ultrasona girdin mi bu arada.ben randevu aldım ama ayın 1inde gidicem.sanırım 24.haftaya kadar süresi vardı dimi

selam kızlar,
eminem, tebrikederim canım, mutluluğunuz bir ömür boyu sürsün.

sabah açtım siteyi ama okuyamadım bile. bugün yoğunuz yine. bir yandan rapor yazıyorum bir yandanda gelenler oluyor

kızlar şu saç kestirme konusunda bende sıkıntılıyım. Hiç batıl inancım yoktur aslında ama herkes bişeyler söyleyince ve söz konusuda çocuklarım olunca inanıveriyorsun. doğumdan sonra hemen gideceğim bende kuaföre.lohusalığıda bekleyemem doğrusu. saçlarım belime kadar uzadı. toplamaktan başka bişey yapamıyorum çok sıkıldım.

goldcuuum taşındınmı canım. bende taşınacağım annemlerin alt katına. ama doğumdan öncemi sonramı gitsek karar veremedik.

Eminem pendiğe taşınacağız, daha yakın olacağız dünürüm :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…