- 7 Mayıs 2008
- 1.342
- 31
- 158
- 44
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #10.621
zeynepcim canım bende daha havuz deniz siftahı yapmadım bacım aynıyız yani yalnız değilsinkaydirigubbakcemile5
zerencim canım hoşgeldin bronzlaşmışsındırda sen şimdi serra ismide çok güzel adıyla büyüsün güzel kızın inş:1rolleyes:
ohh ne güzell:1hug:
buğün evlilik yıldönümümüz:asigim:
dün eşimle buyüzden romantik bir yemeğe çıktık:asigim:çok güzeldi:asigim:
bugün eşim gececi olduğu için dünden hallettik:asigim:
hepinizi çok öpüyorumm:1hug:
Hayırlı olsun eminecim Allah bebişinizle nice yıl dönümleri göstersin...
senin eşin ne iş yapiyordu?
merhaba arkadaşlar,
ben yazılanları genellikle takip etmekle birlikte pek birşeyler yazamıyorum...arada aklıma takılanları yazıp fikir danışıyorum sizden :) şimdi de öyle yapacağım....
biraz alakasız olacak ama bu hamilelikle ilgili batıl inançlara inanıyor musunuz?...ya ben saçımı kestirmek istiyorum; sıcaktan filan afakanlar basıyor ama eşime bi batıl inanç saplantısı geldi
kızlar ne oluyomuş kestirince merak ettim yafff.bende kestirmek istiyodum
merhaba arkadaşlar,
ben yazılanları genellikle takip etmekle birlikte pek birşeyler yazamıyorum...arada aklıma takılanları yazıp fikir danışıyorum sizden :) şimdi de öyle yapacağım....
biraz alakasız olacak ama bu hamilelikle ilgili batıl inançlara inanıyor musunuz?...ya ben saçımı kestirmek istiyorum; sıcaktan filan afakanlar basıyor ama eşime bi batıl inanç saplantısı geldi
Günaydın kızlar. Benim asıl kafama takılan doğum tarihi. Çünkü kurban bayramından 1 hafta sonraya geliyo. Normal doğum düşündüğüm için kurban bayramında sancılanırsam diye şimdiden korkmaya başladım. Çünkü kurban bayramı da ramazan bayramı gibi 10 gün sürüyor. Annem de bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş yeter artık takma kafana diyor.
günaydın kızlar nasılsınız :CüvCüv:tatil bitti ben geldimkaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile2yüzdük şekeerim bebişimle ben suya girince hiç kıpırtı yok çıkınca başlıyordu bugünde işte olmayı sevmedi galiba hiç hareket yok senağlamahoşgeldin zerencim,nasıl geçti tatil sakın sende bol bol yüzdüm demenaniknanik
çünkü kıskanırım kaydirigubbakcemile5ben bu sene yazlıkta da kaldım denizide gördüm havuzuda ama ayağımı dahi sokmadım desem yeridir nedense içimden gelmedi o yüzden açıkcası tatil bu sene bana hiç cazip gelmemişti gitmek için gittim yani...
ama şaka bir yana umarım sana ve bebişine yaramıştır bu tatil....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?