2008 Aralık Anneleri

zerenciğim hoşgeldin canım.sende mi yüzdürdün bebişini.ben de deniz mevsimi bitmeden sonkez gireyim diyorum.yüzmek en iyi spormuş gebelikte.iyi yapmışsın valla

kızlar valla aynıyız ben de saçımı kestirmek istiyorum ama yok kestiremicem galiba, makyaj filan yapmıyorum, manikür yok, herşeyden korkar olduk, saçımı boyatmam lazım o da yok.
lohusalıkta süt verirken de bence devam edecek bu korkularımız, süte bişey geçersemirmirmirmir
mutlu, huzurlu nice yıllar emine tebrikler

canımcııım bende boyatacağım ama sütden sonra düşünüyorum. sonuçta kimyasal bişey, bebişimi etkilemesin.

Ben bir hafta evvel girdim canım ayrıntılı ultrasonda herhangi bir son tarih limiti yok sanırım

canım haftasonu buzdolabını ve bulasık makinesini götürdük yeni evin kapisindan sigmadı hazır boyacı varken mutfagın kapisinı yıkıp kemer yaptilar oyle soktuk. Mutfak eşyalarını paketledik onları götürdük asıl buyuk tasınma bu haftasonu... Bende bu arada pisbogazlıktan mı yoksa sıcaklarda koşturmaktan mı midemi üşütmüşüm bütün haftasonu kustum. Hamileliğim süresince ilk kez böyle oldum. Neyse simdi iyiyim.
10 yıldır çalışan biri olarak Allah'ın izniyle İşte son haftama girdim. Herhalde haftaya yeni evimi düzenlerim. bende havadisler bunlar...

Doktor bana kendi malzemelerin olduğu sürece manikür pedikur yaptırabilirsin dedi ben yaptırdım birkez...

aman dikkat et kendine, hasta olma. geçmiş olsun bu arada.

iş hayatı şimdilik bitiyor ha :))))) hayırlısı olsun canım. her şey bebişler için. bizde onları düşünerek annemlerin binaya taşınmaya karar verdik. ama bakalım ne zaman olur. daire hazır ama biz hazır değiliz. gözümde büyüyor bu işler

Doktor bana kendi malzemelerin olduğu sürece manikür pedikur yaptırabilirsin dedi ben yaptırdım birkez...

evet kendi malzemelerinle olabilir goldgelb sanırsam ama daha önce götürmüştüm, yok buna alışık değilim , bunun ucu kalın filan diyorlar, ben de boşverdim şimdilik

dikkat et kendine goldgelb, soğuk bişeyler içimişsen ondan olabilir ya da tavuk filan yediysen, biliyosun bu sıcakta tavuk riskli
kolay gelsin taşınmada, daha çalışmıcan mı o zaman

valla eger niyetin varsa biran önce tasınmak daha rahat olabilir bebişlerle daha çok zorlanirsin bence, ayrica iki bebeğe tek basına bakmak çok zor olabilir... Annen üst katinda olsa elin kolun olur..
Tasınmak benimde gözümde çok büyüdü şimdi de eski eve giresim yok! Bir görsen her taraf her tarafta... Dün arkadasımın ikizleri dunyaya gelmiş. Doktorunun soylediği tarihten bir ay evvel. Benim doğum yapmayı planladığım hastanede doğurmuş çünkü kendi doğum yapmayı planladığı hastanenin yoğum bakım unitesi yokmuş. Erken doğdukları için yoğun bakım unitesi gerekmiş ama bugun çıkarmışlar, biraz minik (kaç kg dogduklarını sormayı unuttum) ama çok saglıklılarmış akşam hemen görmeye gidecegim.

canım hoşgeldin.
biran önce taşın çıksın aradan ailen yardım eder.iste bizde gelirizkaydirigubbakcemile5
hepberaber hallederiz inşkaydirigubbakcemile5
hakkaten trende geçiyo pendikten görüşz artıkkaydirigubbakcemile2

oyyyyy, maşallah demekki durumları iyiydi bebişlerin çıkardıklarına göre. Allah uzun ömür versin onlara. kilosu problem değil. Anne sütüyle kısa zamanda toparlarlar inşallah. acaba kaçıncı haftada doğdular canım. bi öğrenirmisin. çünkü eminim doktorda tam olarak 40. haftayı söylememiştir. genelde 37. haftada alıyorlarmış. hoşşş benimde bir arkadaşım yeni ikiz doğum yaptı 40 haftalık ve normal doğum :)))) ama hamileliğini yatarak geçirdi.

hemen aradım sordum 34. haftada doğmuşlar canım demin yazdım mı bilmiyorum cuma konuşmuştuk 17 eylül de alacaklardı aslında...Doğum aniden baslamış

Hamilelikte saç kesmemek tamamen batil inançta boyatan var mi saçlarını arkadaslar?

Ben kestirdim ve de boyattım. Ama birkez o da bitkisel boyayla. Çünkü saçlarım daha önce sarıydı. Dipten siyah siyah çıkınca çok kötü görünüyo. Dr bişi olmaz en önemlisi senin kendini iyi hissetmen dedi ben de boyattım. Ayrıca daha önceki hamileliğimde de kestirmiştim saçımı. Doğuma gitmeden de bir güzel boyatmıştım. Ay burada en anormal hamile benim galiba yaaa mirmirmirmir

ZeaMays ben de Maltepe de oturuyorum. Artık kızlarından birini de bana verirsin dimi sırnaşık şey

kızlar ben tatilden geldim şimdide dünürüm tatile gidiyormuş kaydirigubbakcemile5
anacım iyi geziyoruz ikimizde:sm_cool:
missin hepinize selamı var :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…