- Konu Sahibi deryahakan
-
- #10.641
goldgelb boyatmak daha bir sakıncalı ya.valla benim de geldi saçlarımın boyası ama sabrediyorum.doğumdan sonra birara veririz bebişlerimizi kocalarımıza gideriz kuaföre.bi güsel bakım yaparız kendimize dimi ama.hihoyyyt
goldgelb boyatmak daha bir sakıncalı ya.valla benim de geldi saçlarımın boyası ama sabrediyorum.doğumdan sonra birara veririz bebişlerimizi kocalarımıza gideriz kuaföre.bi güsel bakım yaparız kendimize dimi ama.hihoyyyt
canım sen ayrıntılı ultrasona girdin mi bu arada.ben randevu aldım ama ayın 1inde gidicem.sanırım 24.haftaya kadar süresi vardı dimi
selam kızlar,
eminem, tebrikederim canım, mutluluğunuz bir ömür boyu sürsün.
sabah açtım siteyi ama okuyamadım bile. bugün yoğunuz yine. bir yandan rapor yazıyorum bir yandanda gelenler oluyor
kızlar şu saç kestirme konusunda bende sıkıntılıyım. Hiç batıl inancım yoktur aslında ama herkes bişeyler söyleyince ve söz konusuda çocuklarım olunca inanıveriyorsun. doğumdan sonra hemen gideceğim bende kuaföre.lohusalığıda bekleyemem doğrusu. saçlarım belime kadar uzadı. toplamaktan başka bişey yapamıyorum çok sıkıldım.
goldcuuum taşındınmı canım. bende taşınacağım annemlerin alt katına. ama doğumdan öncemi sonramı gitsek karar veremedik.
Eminem pendiğe taşınacağız, daha yakın olacağız dünürüm :)))))
kızlar valla aynıyız ben de saçımı kestirmek istiyorum ama yok kestiremicem galiba, makyaj filan yapmıyorum, manikür yok, herşeyden korkar olduk, saçımı boyatmam lazım o da yok.
lohusalıkta süt verirken de bence devam edecek bu korkularımız, süte bişey geçersemirmirmirmir
mutlu, huzurlu nice yıllar emine tebrikler
canım haftasonu buzdolabını ve bulasık makinesini götürdük yeni evin kapisindan sigmadı hazır boyacı varken mutfagın kapisinı yıkıp kemer yaptilar oyle soktuk. Mutfak eşyalarını paketledik onları götürdük asıl buyuk tasınma bu haftasonu... Bende bu arada pisbogazlıktan mı yoksa sıcaklarda koşturmaktan mı midemi üşütmüşüm bütün haftasonu kustum. Hamileliğim süresince ilk kez böyle oldum. Neyse simdi iyiyim.
10 yıldır çalışan biri olarak Allah'ın izniyle İşte son haftama girdim. Herhalde haftaya yeni evimi düzenlerim.bende havadisler bunlar...
Doktor bana kendi malzemelerin olduğu sürece manikür pedikur yaptırabilirsin dedi ben yaptırdım birkez...
canım haftasonu buzdolabını ve bulasık makinesini götürdük yeni evin kapisindan sigmadı hazır boyacı varken mutfagın kapisinı yıkıp kemer yaptilar oyle soktuk. Mutfak eşyalarını paketledik onları götürdük asıl buyuk tasınma bu haftasonu... Bende bu arada pisbogazlıktan mı yoksa sıcaklarda koşturmaktan mı midemi üşütmüşüm bütün haftasonu kustum. Hamileliğim süresince ilk kez böyle oldum. Neyse simdi iyiyim.
10 yıldır çalışan biri olarak Allah'ın izniyle İşte son haftama girdim. Herhalde haftaya yeni evimi düzenlerim.bende havadisler bunlar...
aman dikkat et kendine, hasta olma. geçmiş olsun bu arada.
iş hayatı şimdilik bitiyor ha :))))) hayırlısı olsun canım. her şey bebişler için. bizde onları düşünerek annemlerin binaya taşınmaya karar verdik. ama bakalım ne zaman olur. daire hazır ama biz hazır değiliz. gözümde büyüyor bu işler
aman dikkat et kendine, hasta olma. geçmiş olsun bu arada.
iş hayatı şimdilik bitiyor ha :))))) hayırlısı olsun canım. her şey bebişler için. bizde onları düşünerek annemlerin binaya taşınmaya karar verdik. ama bakalım ne zaman olur. daire hazır ama biz hazır değiliz. gözümde büyüyor bu işler
valla eger niyetin varsa biran önce tasınmak daha rahat olabilir bebişlerle daha çok zorlanirsin bence, ayrica iki bebeğe tek basına bakmak çok zor olabilir... Annen üst katinda olsa elin kolun olur..
Tasınmak benimde gözümde çok büyüdü şimdi de eski eve giresim yok! Bir görsen her taraf her tarafta... Dün arkadasımın ikizleri dunyaya gelmiş. Doktorunun soylediği tarihten bir ay evvel. Benim doğum yapmayı planladığım hastanede doğurmuş çünkü kendi doğum yapmayı planladığı hastanenin yoğum bakım unitesi yokmuş. Erken doğdukları için yoğun bakım unitesi gerekmiş ama bugun çıkarmışlar, biraz minik (kaç kg dogduklarını sormayı unuttum) ama çok saglıklılarmış akşam hemen görmeye gidecegim.
oyyyyy, maşallah demekki durumları iyiydi bebişlerin çıkardıklarına göre. Allah uzun ömür versin onlara. kilosu problem değil. Anne sütüyle kısa zamanda toparlarlar inşallah. acaba kaçıncı haftada doğdular canım. bi öğrenirmisin. çünkü eminim doktorda tam olarak 40. haftayı söylememiştir. genelde 37. haftada alıyorlarmış. hoşşş benimde bir arkadaşım yeni ikiz doğum yaptı 40 haftalık ve normal doğum :)))) ama hamileliğini yatarak geçirdi.
Hamilelikte saç kesmemek tamamen batil inançta boyatan var mi saçlarını arkadaslar?
selam kızlar,
eminem, tebrikederim canım, mutluluğunuz bir ömür boyu sürsün.
sabah açtım siteyi ama okuyamadım bile. bugün yoğunuz yine. bir yandan rapor yazıyorum bir yandanda gelenler oluyor
kızlar şu saç kestirme konusunda bende sıkıntılıyım. Hiç batıl inancım yoktur aslında ama herkes bişeyler söyleyince ve söz konusuda çocuklarım olunca inanıveriyorsun. doğumdan sonra hemen gideceğim bende kuaföre.lohusalığıda bekleyemem doğrusu. saçlarım belime kadar uzadı. toplamaktan başka bişey yapamıyorum çok sıkıldım.
goldcuuum taşındınmı canım. bende taşınacağım annemlerin alt katına. ama doğumdan öncemi sonramı gitsek karar veremedik.
Eminem pendiğe taşınacağız, daha yakın olacağız dünürüm :)))))
ZeaMays ben de Maltepe de oturuyorum. Artık kızlarından birini de bana verirsin dimi sırnaşık şey
ZeaMays ben de Maltepe de oturuyorum. Artık kızlarından birini de bana verirsin dimi sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?