2008 Aralık Anneleri

gene ben ve gene bişey sorcam benim sağ kaburga kemiğimin altında ara ara bir ağrı oluyo dr sorduk bebek oraya yerleşmiş ondan dolayıdır demişti ama şimdi ağrıdan duramıyorum ağrısından ağlıyom valla şuanda öyle ya neyapmalıyım yardım edin bana

ah canım kıyamam sana bebeğin uğraşıyor annesiyle iştesin değilmi değilsen yat ayaklarının altına yastık koy dinlen başka bişey gelmiyor aklıma :1hug:

ah canım kıyamam sana bebeğin uğraşıyor annesiyle iştesin değilmi değilsen yat ayaklarının altına yastık koy dinlen başka bişey gelmiyor aklıma :1hug:

sağol canım ya sabahtan akşama kadar yoruluyoz tabi egil kalk otur derken oda sıkılıyo sanki etimi tutup tutup bırakıyo gibi bir acı hissediyom

sağol canım ya sabahtan akşama kadar yoruluyoz tabi egil kalk otur derken oda sıkılıyo sanki etimi tutup tutup bırakıyo gibi bir acı hissediyom

zeynepciiim, batma gibi bir ağrımı. benimde iki hafta önce aynı yerde olmuştu. öyle batıyorduki doğrulamıyordum bile. doktora gittik. sancı makinesine bağlandım bişey çıkmadı. dinlen dedi doktor. dinlenince geçti. canım bu haftalarda öyle nedensiz ağrılar olabiliyormuş. için rahat etmezse doktorunu ara istersen. 2 günde rapor al yat evde dinlen canım. geçmiş olsun.

sağol canım ya cumartesi günü gidicem dr olmazsa alırım 2-3 gün rapor

kızlar ben tatilden geldim şimdide dünürüm tatile gidiyormuş kaydirigubbakcemile5
anacım iyi geziyoruz ikimizde:sm_cool:
missin hepinize selamı var :CüvCüv:

aleyküm selam, sende bizden söyle zerenciiim.

gezin bakalım, çocukları alıştırdınız artık bol bol gezerler onlarda :jeyyar:

güzelim yay burcu olacaklar bebeklerimiz gezenti oluyormuş yaylar bilemem artık yandıkmı desem:roflol::roflol:
gerçi bende hiç sevmem ya gezmeyi :sm_cool:

aynen ya ev kuşu gibi otursam yatsam dinlensem temizlik yapsam benim eşim cok sever gezmeyi gezsinler babalı kızlı bende evde oturup onları beklerim

aynen ya ev kuşu gibi otursam yatsam dinlensem temizlik yapsam benim eşim cok sever gezmeyi gezsinler babalı kızlı bende evde oturup onları beklerim

aaa yalnız bırakma kız onları ben bir an olsun ayrılmam ikisindende boşver ev işleri olur sen onlarla eglen tatlım zeynebimhihoyyyt

zeynepcim ne yaptın canım ayrıldınmı işten.. valla izinden snr evdeki can sıkıcı günlerimi özeldim.. ekim gelsede çıksam artık bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…