2008 Aralık Anneleri

zeynep bence nurgun senle beni karıştırıyor..işten ayrilacak olan benim ya,
ayrica bende çok acıktım
zeren sen cekmecede mi oturuyordun?

zeynep bence nurgun senle beni karıştırıyor..işten ayrilacak olan benim ya,
ayrica bende çok acıktım
zeren sen cekmecede mi oturuyordun?

galiba canım buarada bende haftaya evde badana boya olcak ha ev taşımışsın ha badana boya bizim evde son kattı catısı yoktu gecen sene kışın tavan hep rutubetten boyalarını attı şimdi uğraş dur bakalım off off tasası düştü şimdiden birde benim eşim cok meraklıdır illa ben kendim boyucam diyo naparız bilmem kızlar

evet ya eşya varken badana çok zor (bende amma tembelim o zor, bu zor iyi koca bulmusum valla )... Senin işin de cidden zormuş canım..
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

iyi iyi aklımıza yemek soktun yakınmışsın gelelim sana yemeğe bu akşam -tatlicadiarzu-
miss tasınmış mı? Biz onunla çok yakın oturacagiz inşallah.

yok taşınmadı sanırım daha
gel kız yemek var aaa yeriz ne güzel laflarızda şekerimkaydirigubbakcemile5

kızzzlarr merhaba bende biraz tatil yaptımm ama ayakları şişen varmıı biraz sallandımı şişiyo artıkk daha çok erken değilmi şişmek için hem tuzada dikkat ediyomm ama sanki bu ara kiloyu fazla kaçırdım gibi geliyo :)

ceyrem hoşgeldin bacım.
ayak şişme olayı bendede var ama dışarda ayakkabılıyken farkediyorum evdeyen pek farketmiyorum.
benimde tuzla aram yok.bi dra danışmak lazım.
tatilin nasıl geçti?
yakışıklımız nasıl?

emineciğim bende de var şişkinlik.özellikle dün akşam çok şişti.tuzlu yemiyorum ama şişiyor.fazla ayakta kalmamak gerekiyormuş,bide artık öyle hep normal oturduğumuz gibi değil de,ayaklarımızı tabure üstüne koyup oturmalıymışız.bana hemşire öyle demişti.

allaha şükür iyiyiz yüzdüm biraz ama korka korka tabi internetten hepsiburadadan ciciler almıstım oğluma tatil dönüşü hemen kargoya kostumm oyy çok güsell allahım cümlemnize sağlıkla giydirmeyi nasip etsin:Saruboceq: kutuyu heyecanla açtım hatta yırttım bide kutuyu açarken olsun bakıp bakıp ağladımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…