2008 Aralık Anneleri

ay canlarım sormayın tatilden geleli 2 hafta oldu 1 hafta işe gittim sonra işten ayrıldım evdede pc yoktu ondan giremedim 1 haftadır ama artık buralardayım inş. kızlar özledim sizi inanın ki

kızlar çalışanlar işi bir bir bırakıyor galiba hayırlısı şekerler hepimiz içinkaydirigubbakcemile5

evet şekerler işi bıraktım oohhhh ne rahatmış ya evde olmak zaten ramazanda geliyor zor olacak diye düşündüm anlaşmalı olarak ayrıldım başka kimler ayrıldı ki işten he bu aralar bende de biraz ağrı oluyor sol kasığımda ama aşırı rahatsız edici değil

hadi gözün aydın hayırlısı, oruç tutcan mı? anlaşmalı olunca demek yine mi başlıcan demk yoksa tazminat mı aldın demek oliy meltem. goldgelb de ayrılıyo

hadi gözün aydın hayırlısı, oruç tutcan mı? anlaşmalı olunca demek yine mi başlıcan demk yoksa tazminat mı aldın demek oliy meltem. goldgelb de ayrılıyo

canımcım sağol tazminatımı aldım ama kendi isteğimle ayrılıyormuş gibi istifa dilekçesi verdim ki daha sonra istersen geri dönebileyim diye çünkü işyeri beni çıkartsaydı firma prensipleri gereği beni geri almazlardı bende bi kapı açık bırakmak istedim ama dönermiyim bilemiyorum

bende isterim tutmak ama sanırım tutamam çünkü açlığa dayanamıyorum hamile olduğumdan beri bende bi doktoruma soracağım bakalım ne dicek ama etrafımdakiler hep sen tutma diyorlar birazda zayıf olduğum için kendine zarar verirsin diyorlar ee bizim minikler aç kalmıyor ama bizim depoları bitriyorlar yeterli besin almadığımızda :):):):):)

bende konuştum patronlarımla 32 haftaya kadar calışcam sonra rapor alıyorum zaten 16 haftaya kadar raporla idare edip raporum bitince işyerine gelip istifa dilekcemi yazıp tazminatımı alıcam ilerde bebek büyüyünce tekrar başlayabilirsin dediler ama bakalım

ben işe devam etmeyi düşünüyorum doğuma son 3 haftaya kadar çalışırım diyorum ama hayırlısı doktorum karar verecek sonra 16 haftam bitince dönerim diyorum ama tabi kısmet bebekle annem ilgilenecek birde sabah 9 akşam 5 bakıcı bulurum sanırım annemede agırlık olmasın diye tabi herşey kısmet düşüncem bu ama bakalım ALLAH ne yazdıysa onu görecez herşeyin hayırlısı diyorum:Saruboceq:

günaydın kızlar,
hoşgeldin meltemciiim, merak ettik. işten çıkma kararını birdenmi verdin? niye bize söylemedin kııızzzz? (iyi hesap sorarım ben :) )

tazminatını alabilmen supermiş benim bu haftam son ama O konuya daha hiç giremedim. Kısa bir sure evvel ev aldığımız için tum birikimim gitti. Tazminatımı alabilmem çok önemli, 6 yıldır burda çalışıyorum ama para mevzuna nasıl girecegim hiç bilmiyorum. :1shok:

günaydın kızlar,
hoşgeldin meltemciiim, merak ettik. işten çıkma kararını birdenmi verdin? niye bize söylemedin kııızzzz? (iyi hesap sorarım ben :) )

ay canım çok ani oldu benimkisi birden karar verdik şefimle o yüzden paylaşamadım sizlerle evde de pc olmayınca biraz uzadı tekrar kk ya girmem ama artık buradayım allahn izni ilekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…