- Konu Sahibi deryahakan
-
- #10.701
ay canlarım sormayın tatilden geleli 2 hafta oldu 1 hafta işe gittim sonra işten ayrıldım evdede pc yoktu ondan giremedim 1 haftadır ama artık buralardayım inş. Kızlar özledim sizi inanın ki
kızlar çalışanlar işi bir bir bırakıyor galiba hayırlısı şekerler hepimiz içinkaydirigubbakcemile5
hadi gözün aydın hayırlısı, oruç tutcan mı? anlaşmalı olunca demek yine mi başlıcan demk yoksa tazminat mı aldın demek oliy meltem. goldgelb de ayrılıyo
canımcım sağol tazminatımı aldım ama kendi isteğimle ayrılıyormuş gibi istifa dilekçesi verdim ki daha sonra istersen geri dönebileyim diye çünkü işyeri beni çıkartsaydı firma prensipleri gereği beni geri almazlardı bende bi kapı açık bırakmak istedim ama dönermiyim bilemiyorum
canımcım sağol tazminatımı aldım ama kendi isteğimle ayrılıyormuş gibi istifa dilekçesi verdim ki daha sonra istersen geri dönebileyim diye çünkü işyeri beni çıkartsaydı firma prensipleri gereği beni geri almazlardı bende bi kapı açık bırakmak istedim ama dönermiyim bilemiyorum
günaydın kızlar,
hoşgeldin meltemciiim, merak ettik. işten çıkma kararını birdenmi verdin? niye bize söylemedin kııızzzz? (iyi hesap sorarım ben :) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?