2008 Aralık Anneleri

iyi yapmışsın meltem, bebiş biraz büyüyünce belki yine çalışmak istersin.

kızlar aklındayken sorayım bilgisi olan varsa anlatırsa sevinirim daha araştırmadımda size sorayım dedim çalışırken doğum iznine çıkınca maaş para durumu nasıl oluyor bilen varmı erken diye daha muhasebeye sormadım aklıma geldi merakta ettim şimdiCADIARZU

bende çalaşbileceğim kadar çalışacağım. normalde 18 eylülde doğum iznim başlıyor ama ekim 15 e kadar çalışsam, 15 günde yıllık iznim var. böylece doğum iznimin 5-6 haftasını doğum sonrasına aktarabilirim. bakalım evdeki hesap çarşıya ne kadar uyar :)

doğumdan sonra çalışmaya devam edecekmisin güzelim

ya kızlar tazminat mevzuna onlar mi giriyor siz mi?

tatlım sanırım devlet maaşının tümünü ödüyor sana ama %60 ı da ödüyor olabilir ben sormuştum ikisinden biri tam hatırlayamadım canım ama bence erken değil şimdiden konuş sor

canımcııım, çalışan bayanların doğumdan önce 8 hafta, doğumdan sonra 8 hafta yasal doğum izni var. bu izinler ücretli bunun dışında 1 yılda ücretsiz doğum izni hakkın var. ha birde doğum parası var ama onun ayrıntısını tam olarak bilmiyorum. arkadaşım almıştı.

ya kızlar tazminat mevzuna onlar mi giriyor siz mi?

o bence birazda şirketinle arandaki ilişkiyede bağlı ben mesela hiç bişey söylemedim onlar ikramiyemi ihbar tazminatımı v.s hepsini verdiler ama onlar bi şey demiyorlarsa sen bi konuş derim son dakikaya bırakma ayak yapıp vermemezlik yapmasınlar şimdiden bilsinlerki hazırlıklı olsunlar (benim düşüncem tabi canımcım)ama zor bu konuları konuşmak tahmin edebiliyorum

kızlar yaaa göbiş deliğinizin içinin rengi koyulaştımı?
sizde durumlar nasıl?

kız ben hiç eğilip bakamıyorumki içerde durumlar nasıl. aynanın karşısına geçip bakayım bari, hatta dur aynam var yanımda bakayım ben :)

canım biraz koyu gibi ama eskiden nasıldı bilmiyorum fisfisfis

zeamays, sende 40. haftayı beklemezler herhalde daha önce alırlar, o zaman nasıl olcak?

benim çıkmamı işyeri istemiyor şimdiden ben yokken idare edecek adam yetiştiriyorlar bende işyerimden memnunum aslında ama bakalım o yüzden ayrılcam dersem tazminat falan vermezler bana diye düşünüyorum

ben sezaryan olursam 1 aralık diyorum douğumuma hem bayramada kendimi toplamış olurum kızlar siz ne düşünüyorsunuz normal olursa tam bayrama geliyor çünkü
ALLAH hepimize yardım etsin kızlar:Saruboceq:

zeamays, sende 40. haftayı beklemezler herhalde daha önce alırlar, o zaman nasıl olcak?

canım zaten 37. hafta diye hesapladık. kasım sonu aralık başı gibi olur dedi doktor. ama tabi daha erken durum neyi gösterir bilmiyorum. İnşallah bebişlerim sabreder o zamana kadar. doktor çalışmayı bırak diyene kadar çalışacağım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…