- Konu Sahibi deryahakan
-
- #10.721
canımcım sağol tazminatımı aldım ama kendi isteğimle ayrılıyormuş gibi istifa dilekçesi verdim ki daha sonra istersen geri dönebileyim diye çünkü işyeri beni çıkartsaydı firma prensipleri gereği beni geri almazlardı bende bi kapı açık bırakmak istedim ama dönermiyim bilemiyorum
bende konuştum patronlarımla 32 haftaya kadar calışcam sonra rapor alıyorum zaten 16 haftaya kadar raporla idare edip raporum bitince işyerine gelip istifa dilekcemi yazıp tazminatımı alıcam ilerde bebek büyüyünce tekrar başlayabilirsin dediler ama bakalım
günaydın kızlar.
meltem hoşgeldin canım.
canım bide senn meslek öğrenci yazıyorya ne okuyorsun?
a.s.
bende çalaşbileceğim kadar çalışacağım. normalde 18 eylülde doğum iznim başlıyor ama ekim 15 e kadar çalışsam, 15 günde yıllık iznim var. böylece doğum iznimin 5-6 haftasını doğum sonrasına aktarabilirim. bakalım evdeki hesap çarşıya ne kadar uyar :)
bende konuştum patronlarımla 32 haftaya kadar calışcam sonra rapor alıyorum zaten 16 haftaya kadar raporla idare edip raporum bitince işyerine gelip istifa dilekcemi yazıp tazminatımı alıcam ilerde bebek büyüyünce tekrar başlayabilirsin dediler ama bakalım
doğumdan sonra çalışmaya devam edecekmisin güzelim
kızlar aklındayken sorayım bilgisi olan varsa anlatırsa sevinirim daha araştırmadımda size sorayım dedim çalışırken doğum iznine çıkınca maaş para durumu nasıl oluyor bilen varmı erken diye daha muhasebeye sormadım aklıma geldi merakta ettim şimdiCADIARZU
kızlar aklındayken sorayım bilgisi olan varsa anlatırsa sevinirim daha araştırmadımda size sorayım dedim çalışırken doğum iznine çıkınca maaş para durumu nasıl oluyor bilen varmı erken diye daha muhasebeye sormadım aklıma geldi merakta ettim şimdiCADIARZU
ya kızlar tazminat mevzuna onlar mi giriyor siz mi?
ya kızlar tazminat mevzuna onlar mi giriyor siz mi?
kızlar yaaa göbiş deliğinizin içinin rengi koyulaştımı?
sizde durumlar nasıl?
tatlım sanırım devlet maaşının tümünü ödüyor sana ama %60 ı da ödüyor olabilir ben sormuştum ikisinden biri tam hatırlayamadım canım ama bence erken değil şimdiden konuş sor
bende çalaşbileceğim kadar çalışacağım. normalde 18 eylülde doğum iznim başlıyor ama ekim 15 e kadar çalışsam, 15 günde yıllık iznim var. böylece doğum iznimin 5-6 haftasını doğum sonrasına aktarabilirim. bakalım evdeki hesap çarşıya ne kadar uyar :)
kız ben hiç eğilip bakamıyorumki içerde durumlar nasıl. aynanın karşısına geçip bakayım bari, hatta dur aynam var yanımda bakayım ben :)
canım biraz koyu gibi ama eskiden nasıldı bilmiyorum fisfisfis
zeamays, sende 40. haftayı beklemezler herhalde daha önce alırlar, o zaman nasıl olcak?
bence şimdiden ayrılıcam deme. doğum iznin bitince konuşursunuz. şimdiden ayrılırsan doğum izni sürecinde maaş falan vermezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?