- Konu Sahibi deryahakan
-
- #10.741
benim çıkmamı işyeri istemiyor şimdiden ben yokken idare edecek adam yetiştiriyorlar bende işyerimden memnunum aslında ama bakalım o yüzden ayrılcam dersem tazminat falan vermezler bana diye düşünüyorum
benim çıkmamı işyeri istemiyor şimdiden ben yokken idare edecek adam yetiştiriyorlar bende işyerimden memnunum aslında ama bakalım o yüzden ayrılcam dersem tazminat falan vermezler bana diye düşünüyorum
o zamanalamıcan herhalde sen tazminatınımirmirmirmir
canım zaten 37. hafta diye hesapladık. kasım sonu aralık başı gibi olur dedi doktor. ama tabi daha erken durum neyi gösterir bilmiyorum. İnşallah bebişlerim sabreder o zamana kadar. doktor çalışmayı bırak diyene kadar çalışacağım canım.
evet güzelim kendim çıkarsam vermezler kızarlar çünkü ayyy hayırlısı artık gerçi bende çıkmayı düşünmüyorum rahatım iyi işimde hem 10 yılımı verdim kolay degil tatlım:CüvCüv:
alemsin emine ya süper tam beni anlatıyor vallahihoyyythihoyyyt
bende o ağrı kısmını anlatması kadının sen geldin aklıma
tarif edilemez bi ağrıkaydirigubbakcemile3
seviyoz seni zeynooookaydirigubbakcemile3
benim tazminat durumumu patron söyledi tazminat mecburi değil canım işyerine kalmış bişey ama sizinkiler açmıyorsa personelcinize bir sor derim ben
bizim şirkette patronlardan sonra gelen en yetkili bendim zaten maasları ben yatırıyorum hertürlü para çıkışı benden oluyor... Bu yuzden durum daha da zor sengözlerimebaksanab
kızlar yaa yarın göbiş günü.
oleyyyyyyyyyyyyy
buğünden hazırlayın resimleri fotoğraf makinalarınıda yarın sorun olmasın :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?