2008 Aralık Anneleri

ben çok iddalı değilim vallahi ayşegülcüm.bakalım kim 1numara olcak.ballım görünmüyorr bu aralar o gelirse kesin 1,olur benden söylemesi :)

ben çok iddalı değilim vallahi ayşegülcüm.bakalım kim 1numara olcak.ballım görünmüyorr bu aralar o gelirse kesin 1,olur benden söylemesi :)

senağlamabu konuda iddaalı olmak istemezdim ama kızımla aldık başımızı gidiyoruz şekerim cokacimcoook
ALLAH sağlık versin ne yapayım doğumdan sonra diyetisyenin yolunu tutarım artık:roflol:

koca göbüşlüler sizi kaydirigubbakcemile2

karnım çoook acıkti yemeğe kadar sabredemeyeceğim herhalde cokacimcoook

valla yemekhanede ne çıkmışsa yiyeceğim :) hiç yemek seçme adetim yoktur cokacimcoook

bide az önce bir resim gördüm kadın pizza yiyordu, yemekten sonrada pizza yiyeceğim cokacimcoook

ben de pek acıkma yoktu ama 5 ay bitince ben de acıkmaya başladım. Sen pizza yiyon mu

ayyy kızlar yemek demeyin banacokacimcoook
çooooookkkkkkkkkk acıktım işyerimde yemek var ögle saati gelsinde yesem ama 3 gibi yine acıkıyorum
ben hazır gıda pek yemiyorum
ne olacak bu halim hep aklımda yemek cokacimcoook

valla yemekhanede ne çıkmışsa yiyeceğim :) hiç yemek seçme adetim yoktur cokacimcoook

bide az önce bir resim gördüm kadın pizza yiyordu, yemekten sonrada pizza yiyeceğim cokacimcoook

bizim burda tabildot var canım ne gelirse o cokacimcoookkız yemekten sonra bide pizzamı yicen maşallah maşallah

daha fazla dayanamıyorum ve ben çıkıyorum kızlar. sizde afiyet bal şeker olsun, yarasın tosuncuklara :)))))))))))))

kızlar göbek deligim acayip belli olmaya başladı dışarı doğru pırtladı sankikaydirigubbakcemile3
sizde durum nasıllaelaelaelaelae

zeynep bence nurgun senle beni karıştırıyor..işten ayrilacak olan benim ya,
ayrica bende çok acıktım
zeren sen cekmecede mi oturuyordun?

slm cnma.s. yok karıştırmıyorum senin işten çıkacağını bilmiyordum.. hakkında hayırlısı olsun.. zeynep bir ara çok yorulduğunu söylüyordu ondan sordum.. ikimizde doğumdan snr 1 sene kadar çalışmayı düşünmüyoruzda ..:asigim:

cnm hoşgeldin a.s... tatilin nasıl geçti bakim.. işi bırakmışsın bu arada hayırlı olsun.. benim daha 6 haftam var senağlama..ramazanda geliyor demişsin sakın oruç falan tutucam deme.. o kasık ağrıları aralık annelerinin tümüne vurdu şekerim...tez zamanda geçer inşallah..:1no2:

zeynepcim istifa edince tazminatını alabiliyormusun..alamayız diye biliyorum ben :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…