- Konu Sahibi deryahakan
-
- #10.761
yarın kısmetse göbüşümün resmini koyarım şekerler:1hug:
ben çok iddalı değilim vallahi ayşegülcüm.bakalım kim 1numara olcak.ballım görünmüyorr bu aralar o gelirse kesin 1,olur benden söylemesi :)
koca göbüşlüler sizi kaydirigubbakcemile2
karnım çoook acıkti yemeğe kadar sabredemeyeceğim herhalde cokacimcoook
bende cok acıktım ne yesem ne yesem cokacimcoookcokacimcoook
bende cok acıktım ne yesem ne yesem cokacimcoookcokacimcoook
valla yemekhanede ne çıkmışsa yiyeceğim :) hiç yemek seçme adetim yoktur cokacimcoook
bide az önce bir resim gördüm kadın pizza yiyordu, yemekten sonrada pizza yiyeceğim cokacimcoook
valla yemekhanede ne çıkmışsa yiyeceğim :) hiç yemek seçme adetim yoktur cokacimcoook
bide az önce bir resim gördüm kadın pizza yiyordu, yemekten sonrada pizza yiyeceğim cokacimcoook
ben de pek acıkma yoktu ama 5 ay bitince ben de acıkmaya başladım. Sen pizza yiyon mu
bizim burda tabildot var canım ne gelirse o cokacimcoookkız yemekten sonra bide pizzamı yicen maşallah maşallah
zeynep bence nurgun senle beni karıştırıyor..işten ayrilacak olan benim ya,
ayrica bende çok acıktım
zeren sen cekmecede mi oturuyordun?
evet şekerler işi bıraktım oohhhh ne rahatmış ya evde olmak zaten ramazanda geliyor zor olacak diye düşündüm anlaşmalı olarak ayrıldım başka kimler ayrıldı ki işten he bu aralar bende de biraz ağrı oluyor sol kasığımda ama aşırı rahatsız edici değil
bende konuştum patronlarımla 32 haftaya kadar calışcam sonra rapor alıyorum zaten 16 haftaya kadar raporla idare edip raporum bitince işyerine gelip istifa dilekcemi yazıp tazminatımı alıcam ilerde bebek büyüyünce tekrar başlayabilirsin dediler ama bakalım
yemeği yedim ve geldim cokacimcoookcok acıkmışım bugün 2dilim ekmek yedim offffffff offfffffffff ne olcak bu kilolar böyle
zeynepcim istifa edince tazminatını alabiliyormusun..alamayız diye biliyorum ben :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?