2008 Aralık Anneleri

hoşbulduk canım evet bıraktım işi çok iyi oldu oruç tutmayı düşünmüyorum ama bi sorucam yinede doktora benim çok fazla değil sadece biraz fazla ayakta kalınca kasılma oluyor okadar

kızlar göbek deligim acayip belli olmaya başladı dışarı doğru pırtladı sankikaydirigubbakcemile3
sizde durum nasıllaelaelaelaelae

aynen ayşegülcüm geçen hafta farkettim bende içi kahverengi olmuş ögrendimki dahada kararacakmış rengi ve yeni doğan bebişler gibi dışarıya fırlayacakmış.. ayyyy korkunçç kocam kesin bana penguenden sonra yeni bir lakap daha bulurklava:..

zavallı ahmet abi ve onun kaderini paylaşan diğer ahmetcikler.. neler çekiyorlar kimbilir.. aslında her eve lazım..:jeyyar:

yeni bir kanun cıksa hamile bayanlar yemeklerden sonra 2 saat uyku imkanı tanınsa nasıl olurdu eger ben birgün başbakan olursam hamile bayanlara birsürü olanak tanırdım

ben deldim kızlar.ay iş güç bitmiyor yaa.kaynatmışsınız maşallah fıstıklarım.kızlar ben bebeğimi çok özzledim,ayın 1inde gidicem usg ye.daha çok var yaa:1rolleyes:

başkan adayımız sensin zeynepcim ..:lepi: kız biz kk lı bayanlarda kabine üyesi olurduk..yurt dışında doğum sonrası 1 sene izin hakkı veriyorlar.. bizlerde 8 hafta püfff...

h.g. ilkimcim.. az kalmış görüş gününe.. ben daha yeni gitiim teyzesi oğlumun minicik parmaklarını saydık doktor teyzesiyle yerim onun ben o fetus parmaklarını ..

ya kanunlara göre hamile bir işçinin hamileliğinin kaçıncı haftasında olduğuna bakılmaksızın (yani hamile kaldığı günden itibaren) günde 7,5 saatten fazla çalıştırılması yasaktır kanunen suçtur ve idari para cezası vardır.. ama bizler maşallah sesimizi çıkartıpta benim haklarım şudur ben şu saate paydos ederim diyomiyoruz. sabah 9 akşam 6 çalışıyorum.. canım çıkıyor bir taraftan bel ağrısı bir taraftan yorgunluk ve uykusuzluk çekiyorum..adama kalkıpta doğumdan snr doğum iznim bitince 6 ay ücretsiz süt izni hakkımı kullanıcam diyemiyorum..desemde adam kabul edermi acaba bunuda bilmiyorum.. off off T.C. de yaşamak zor ama hamile olupta haklarından yararlanmak dahada zor..ayy sinir bastı tepem attı şimdi..klava:klava:

Almanya'da 3 sene ücretliymiş doğum izni. öyle olsa bende her 3 senede bir doğurur hiç çalışmadan maaş alırdım :jeyyar: bu almanlar niye doğurmuyoki. her türlü masraflarıda karşılanıyor halbuki kaydirigubbakcemile

başkan adayımız sensin zeynepcim ..:lepi: kız biz kk lı bayanlarda kabine üyesi olurduk..yurt dışında doğum sonrası 1 sene izin hakkı veriyorlar.. bizlerde 8 hafta püfff...

valla ya yurtdışındamı olsak ne ama bu seferde topragından uzak tamam başbakan olursam aşağıdaki kanunları koyucam

HAMİLE OLAN BAYANLAR İÇİN;

dogumdan sonra 1 sene üçretli izin,
dogumdan önce 20.haftadan sonra izinli ama ücretli
hamile çalışan bayanlar yemekten sonra 2 saat uyku izni
hamile çalışan bayanlar için bebek için alışveriş izni
hamile bayanların bebek bezi maması dr masrafları ve bebek odası masrafları karşılanacak
hamile bayanlar dogum iznine cıkarken tazminatları alınıp bebekleri büyünce tekrar aynı işe ve aynı göreve başlama şartı ile işten ayrılmalarına izin verme
hamile bayanlar işe gelmemeleri halinde neden aranmamaları ki nedenleri belli zaten şartı
hergün yemekte ne yersiniz sorusu sorulmalı ve hazırlanmalı
ayrıca hamile bayanların ayda 2 defaya mahsus olmak üzere eve temizlikci gönderilecektir

nasıl kanun ama :içelim:

kızlar merhabalar bende işi bırakıcam doğumdan sonra çalışamayacağım ama şöyle bir şey duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama araştıracağım zorunlu olarak işi bıraktığın için kıdem tazminatı alabiliyosun biz keyiften iş bırakmıyoruz ki çocuğumuza bakacak kimsemiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…