- 7 Mayıs 2008
- 1.342
- 31
- 158
- 44
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #10.801
kızlar merhabalar bende işi bırakıcam doğumdan sonra çalışamayacağım ama şöyle bir şey duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama araştıracağım zorunlu olarak işi bıraktığın için kıdem tazminatı alabiliyosun biz keyiften iş bırakmıyoruz ki çocuğumuza bakacak kimsemiz yok
kızlar canım sıkılıyor hiç çalışasım yoksenağlama
eve gitmek istiyorum yada gezmek
terden her yerim su içinde kaldı eve gidip suya girmek sonrada şortumu giyip kıvrılıp uyumak istiyorum kedi gibii .. ama kocamda olsun yanımda berber uyuyalım istiyorum :asigim:..
cok fenasın kızım ya kocasız yat aaaa
ay çok fesatsın kız..sarılıp uyucaz kocimle ne var bunda .. ben kocimsiz yatamam:lepi:
amanda aman koçişine laf da ettirmezmiş bende kocamsız yatamam ama ne bilem fesatım işte ögle vakti uyuyalım deyince sende ben kocamla uyurum deyince aklıma başka şeyler geldikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
amanda aman koçişine laf da ettirmezmiş bende kocamsız yatamam ama ne bilem fesatım işte ögle vakti uyuyalım deyince sende ben kocamla uyurum deyince aklıma başka şeyler geldikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay yok bacım istesemde olmaz zaten biz hamile kalınca sezonu kapattık :a015:.. ayda 1 kere ya çıyoruz ya açmıyoruz.:1no2:
ay yok bacım istesemde olmaz zaten biz hamile kalınca sezonu kapattık :a015:.. ayda 1 kere ya çıyoruz ya açmıyoruz.:1no2:
herkez uyumaya gitti galiba siiiiiiiiiiiiit kızlar hadi kalkın mesai başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?