2008 Aralık Anneleri

elifhamza cım merhaba.. bende doğumdan snr 6 ay ücretsiz süt iznimi alamazsam bırakıcam işi.. alabilirsem bebeğim 8 aylık oluyor süt derdi kalmıyor bırakmam o zaman..şu kıdem tazminatını iyice bir araştırınca bilgi verirsen sevinirim.. umarım vardır öyle bişiy..a.s.

kızlar ben tekrar anons yapayım
kilo listesini dizdim...birsuru uğrastım ama ucibik bişi oldu kusura bakmayın artık
30. haftalarda sizleri tekrar beklerim

terden her yerim su içinde kaldı eve gidip suya girmek sonrada şortumu giyip kıvrılıp uyumak istiyorum kedi gibii .. ama kocamda olsun yanımda berber uyuyalım istiyorum :asigim:..

bende evde kocişim yanımda olsun istiyorum o göbüşümü okşayıp kızıyla konuşurken ben uyumak istiyorum uyumakkkkkkkkkkkkkkŞeniz

ay çok fesatsın kız.. sarılıp uyucaz kocimle ne var bunda .. ben kocimsiz yatamam:lepi:

amanda aman koçişine laf da ettirmezmiş bende kocamsız yatamam ama ne bilem fesatım işte ögle vakti uyuyalım deyince sende ben kocamla uyurum deyince aklıma başka şeyler geldikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

amanda aman koçişine laf da ettirmezmiş bende kocamsız yatamam ama ne bilem fesatım işte ögle vakti uyuyalım deyince sende ben kocamla uyurum deyince aklıma başka şeyler geldikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyy bende çok sıkıldım ama hiç eve gidesim yok. ofisim daha rahat klimalı. şimdi evde terden sırılsıklam olurum. duş muş fayda etmiyor.

Son düzenleme:
ay canlarım yaa.allah sabır güç kuvvet versin size işinide valla.akşama az kaldı kızlar dayanın yavrilerim.relaks relakshihoyyythihoyyyt.

yarın göbüş günü dimi aaa,ne çabuk gelmiş çarşambaşakkıdı kızlar bunun yüzüne sakız çiğneyesim geldi.ne güsel de patlatıyo baksanıza

ay yok bacım istesemde olmaz zaten biz hamile kalınca sezonu kapattık :a015:.. ayda 1 kere ya çıyoruz ya açmıyoruz.:1no2:

ay yok bacım istesemde olmaz zaten biz hamile kalınca sezonu kapattık :a015:.. ayda 1 kere ya çıyoruz ya açmıyoruz.:1no2:

aynı arkadaşım eşim kızına bişey olacak diye bir süreline jübile yaptı sanırım artık hayırlısıyla doğumdan sonra kaydirigubbakcemile
korkak adam ne olacaksenağlama:dilcikar:

ayşegülcüm biz 1-2 kere denedik ama hepsinde canım acayip acıdı ilk gece gibi ..eşimde korktu 2 aydır yaklaşmıyor yanıma. haklı eşlerimiz onlarda yanlış bir şey yapıp sorumluluk almaktan korkuyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…