2008 Aralık Anneleri

öyle canım ne yapalım artık bunuda sorun edecek değiliz :tomato:

ay yok kızlar bence kimse uyumuyor sayfada sorun var girilmiyor sayfaya yeni açıldı herkes gelir birazdan

ay kızlar cici cici temizlik yaptım.oh be rahatladım.ama canım çıktı resmen,eğilemiyorum ya.son zamanlara doğru ne yapcaz ya offff-tatlicadiarzu-

kızlar neler aldık en son bebeklerimize ben eylülde beşiği falan alacağım annem alacak doğrusu ya neyse ya yeşil ya lila düşünüyorum kısmet son aya bırakmak istemiyorum malum kasım ayı soğuk yağışlı olabilir kızlar

ben daha hiç bir şey almadım .. bu sebepten dolayı kaç gündür sıkılıyorumm geçmi kaldım diye.. artık annecim tatilden dönünce almaya başlarız..doğum iznine ayrıldığımda yani ekimde Rabbim kısmet ederse kuzumun bütün eksiklerini alıcaz annenesi ve babaannesiyle birlikte..sağlıcakla doğsunlarda varsın eksik birşeyleri kalsın diyorum..

tabikii bilgi veririm canim herkeze umarim vardir bayaği işimize yarayacak

ya kızlar bende tuhaf haller var canım bişiyler çekiyor yemek için ama ne olduğunu bilmiyorum..sizlerdede oluyormu böyle tuhaf haller

ya kızlar bende tuhaf haller var canım bişiyler çekiyor yemek için ama ne olduğunu bilmiyorum..sizlerdede oluyormu böyle tuhaf haller

evet olmaz olurmu ne yesem canım ne cekti acaba diye sürekli düşünüyorum
buarada zeamays götürdü pizzayı baksana sesi cıkmıyor şiiit kız bizede ayır bizde yiyelim

slm kizlar umarim herkes iyidir kizlar her hafta illa bir sorun cikiyor ya benim bu hafta sag kolum asiri sizliyor nasil romatizma olur ya ayaklarda aynen onun gibi resmen kemiklerimin ici sizliyor ve gece uykumdan uyandiriyor bile bu agri beni. bugun doktora gittim soyledim bazi hamilelerde olur dedi bide balik yiyemedigimi soyledim doktora bana balik kapsülü verdi kizlar balik yiyemiyorsaniz gidin doktora soyleyin hic kendinize iskence yapmayin derim bide bu 4 gundur bas agrisi basladi bir turlu gecmiyor yani anlayacaniz sorun ustune sorun bu hafta baya agir geldi bana sizlerin ne gibi sikayetleri var kizlar

evet olmaz olurmu ne yesem canım ne cekti acaba diye sürekli düşünüyorum
buarada zeamays götürdü pizzayı baksana sesi cıkmıyor şiiit kız bizede ayır bizde yiyelim

valla pizza yemedim :))) işim çıktı bahçeye çıktım. dönüştede simit ayran aldım yedim :))) pizzadan daha cazip geldi bir an.

ben çıkıyorum kızlar. iyi akşamlar. dikkat edin kendinize ve tosuncuklara :)))

loracım sorma benimde sırtım ağrıyo sürekli sağ bileğim ağrıyo başım ağrıyo anlıcan ağrımayan bir yerim yok bir tarafım düzelirken bir tarafım ağrıyo dr normaldir vucut bazı şeyleri tepki veriyor diyo ama :uhm:

afiyet olsun bacum bebişlerine vitamin olsun kendine ve bebişlere dikkat et

cnm iste o sag bilek agrisi bendede cok oluyor su iki gundur sanki damarlarim fiskiracak icinden okadar kotu yani hadi bel agrisini anladik ayak agrisini anladik peki ellere kola ne oluyor iste ben onu anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…