K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #10.821
ayşegülcüm biz 1-2 kere denedik ama hepsinde canım acayip acıdı ilk gece gibi ..eşimde korktu 2 aydır yaklaşmıyor yanıma. haklı eşlerimiz onlarda yanlış bir şey yapıp sorumluluk almaktan korkuyorlar..
kızlar kilo listesini temize çektim
biraz ucibik oldu ama bakın isterseniz...
ay kızlar cici cici temizlik yaptım.oh be rahatladım.ama canım çıktı resmen,eğilemiyorum ya.son zamanlara doğru ne yapcaz ya offff-tatlicadiarzu-
elifhamza cım merhaba.. Bende doğumdan snr 6 ay ücretsiz süt iznimi alamazsam bırakıcam işi.. Alabilirsem bebeğim 8 aylık oluyor süt derdi kalmıyor bırakmam o zaman..şu kıdem tazminatını iyice bir araştırınca bilgi verirsen sevinirim.. Umarım vardır öyle bişiy..a.s.
canım çoooook güzel olmuş ellerine sağlık:1hug:a.s.
ben herzamanki gibi burdayım ama :lepi::lepi:ya ben cok acıktımmmmmmmm oooooooofffffffffffffffffffff offfffffffffffffffff
bende tatlım aklım yemektecokacimcoook
ya kızlar bende tuhaf haller var canım bişiyler çekiyor yemek için ama ne olduğunu bilmiyorum..sizlerdede oluyormu böyle tuhaf haller
evet olmaz olurmu ne yesem canım ne cekti acaba diye sürekli düşünüyorum
buarada zeamays götürdü pizzayı baksana sesi cıkmıyor şiiit kız bizede ayır bizde yiyelim
valla pizza yemedim :))) işim çıktı bahçeye çıktım. dönüştede simit ayran aldım yedim :))) pizzadan daha cazip geldi bir an.
ben çıkıyorum kızlar. iyi akşamlar. dikkat edin kendinize ve tosuncuklara :)))
loracım sorma benimde sırtım ağrıyo sürekli sağ bileğim ağrıyo başım ağrıyo anlıcan ağrımayan bir yerim yok bir tarafım düzelirken bir tarafım ağrıyo dr normaldir vucut bazı şeyleri tepki veriyor diyo ama :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?