2008 Aralık Anneleri

Lora cim canim geçmiş olsun üzülme bu derten bütün hamişler muzdarip normal ağrilar bunlar benim bir arkadaşim hamişliğinde bacak ağrisindan aylarca yattiği yerden kalkamadi ama doğumdan sonra düzeldi kas ağrisi baş ağrisi reflü bunlar son 3 ayda dahada artacak bedenimizi yormayalim bol bol dinlenelim ve bol su içelim

kızlar benim popom pişik oluyo hep terden hergün duş alıyom temizleniyom iç camaşırlarımı değiştiriyorum günlük ama gene bu pişikten kurtulamadım popomun üstüne oturamıyom resmen

cnm ya valla simdiden boyleyse son uc ayi dusunemiyorum bile allah yuzumuze baksin valla yinede hep diyorum bebeklerimiz saglikli olsunda biz onlar icin herseye raziyiz inanki bir yerimde cok fazla agrim olunca kendim cektigim agriyi hic dusunmuyorum acaba bu agri bebeklemi ilgili diye korkuyorum daha cok allahtan mukemmel bir doktorum varda herseyi istedigim zaman arayip sorabiliyorum hehe benden daha bikmadi kadin valla

loracğım canım benimde ayağıma kramp giriyor.üstelik akşamları şişiyor kütük gibi oluyo ayaklrım.ara sırada sol kolum yada ayağım ağrıyor.geçmiş olsun canım benim.sıkıntı yapma kendine,allah başka dert vermesin.

zeynep gıı başka temizlikten yaptum ben.-tatlicadiarzu-kendimi temzledim yavrimm.:dilcikar:

kızlar benim popom pişik oluyo hep terden hergün duş alıyom temizleniyom iç camaşırlarımı değiştiriyorum günlük ama gene bu pişikten kurtulamadım popomun üstüne oturamıyom resmen

valla o sicaklari nasil cekiyorsunuz allah yardimciniz olsun bugun doktordan gelirken bindigim tramway cok kalabalikti o kalabaliktan bir ates basti bana bayilacam sandim hava sicak degil kesinlikle uzun kollu kazak giyinip ustume ceket giymistim dusun yani o kadar soguk ama o an oyle bir sikinti bastiki anlatamam aklima hemen siz geldiniz inanin sizin icin dua ettim allah turkiye sicaginda kavrulan hamillere sabir versin dedim gercekten bu konuda sansliyim

ilkimcim kramp oluyorsa mutlaka magnezyum al cnm kramp magnezyum eksikliginden olurmus sanada cok gecmis olsun bitanem

haaaa iyi ozaman bende ev temizliği sandım kızmıştım sana

cnm temizligini agdaylami yapiyosun

sorma loracım ya buraları ateş gibi bugün denizli 39 derece ben zaten 139 dereceyim sıcaktan kavruldum resmen

loracığım ben eldivenle yapıyordum.deneyim dedim zorla dinlene dinlene yaptım.ama artık yapamam.göremiyorum vallasırnaşık şey anam artık şeyimi

loracığım ben eldivenle yapıyordum.deneyim dedim zorla dinlene dinlene yaptım.ama artık yapamam.göremiyorum vallasırnaşık şey anam artık şeyimi

valla yine helal olsun yapabilmissin ben kesinlikle agdayla yapamiyorum artik eskiden ondan baskasiyla hayatta yapamazdim ama simdi olmuyor bende karnimdan goremiyorum artik aci cekmeyede gelemem zaten sahsen

Son düzenleme:

güzelim bende kendim yapıyordum ama göbüşten olmuyor 10 gün önce kuaföre gittim hallettim sende öyle yap güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…