K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #10.841
Lora cim canim geçmiş olsun üzülme bu derten bütün hamişler muzdarip normal ağrilar bunlar benim bir arkadaşim hamişliğinde bacak ağrisindan aylarca yattiği yerden kalkamadi ama doğumdan sonra düzeldi kas ağrisi baş ağrisi reflü bunlar son 3 ayda dahada artacak bedenimizi yormayalim bol bol dinlenelim ve bol su içelim
kızlar benim popom pişik oluyo hep terden hergün duş alıyom temizleniyom iç camaşırlarımı değiştiriyorum günlük ama gene bu pişikten kurtulamadım popomun üstüne oturamıyom resmen
loracğım canım benimde ayağıma kramp giriyor.üstelik akşamları şişiyor kütük gibi oluyo ayaklrım.ara sırada sol kolum yada ayağım ağrıyor.geçmiş olsun canım benim.sıkıntı yapma kendine,allah başka dert vermesin.
zeynep gıı başka temizlikten yaptum ben.-tatlicadiarzu-kendimi temzledim yavrimm.:dilcikar:
loracğım canım benimde ayağıma kramp giriyor.üstelik akşamları şişiyor kütük gibi oluyo ayaklrım.ara sırada sol kolum yada ayağım ağrıyor.geçmiş olsun canım benim.sıkıntı yapma kendine,allah başka dert vermesin.
zeynep gıı başka temizlikten yaptum ben.-tatlicadiarzu-kendimi temzledim yavrimm.:dilcikar:
valla o sicaklari nasil cekiyorsunuz allah yardimciniz olsun bugun doktordan gelirken bindigim tramway cok kalabalikti o kalabaliktan bir ates basti bana bayilacam sandim hava sicak degil kesinlikle uzun kollu kazak giyinip ustume ceket giymistim dusun yani o kadar soguk ama o an oyle bir sikinti bastiki anlatamam aklima hemen siz geldiniz inanin sizin icin dua ettim allah turkiye sicaginda kavrulan hamillere sabir versin dedim gercekten bu konuda sansliyim
kızlar acıktımcokacimcoook
eve gitsemde yemek yesem ne olacak benim halimsenağlama
kızlarrr ben çıkıyorum hepinizi ve bebeklerinizi öpüyoruz oğlumla byyyyy
loracığım ben eldivenle yapıyordum.deneyim dedim zorla dinlene dinlene yaptım.ama artık yapamam.göremiyorum vallasırnaşık şey anam artık şeyimi
loracığım ben eldivenle yapıyordum.deneyim dedim zorla dinlene dinlene yaptım.ama artık yapamam.göremiyorum vallasırnaşık şey anam artık şeyimi
orda yiyecegin bir sey yokmu yada yemek siparis et cnm ac kalma bebisimizide ac birakma sakin
güzelim bende kendim yapıyordum ama göbüşten olmuyor 10 gün önce kuaföre gittim hallettim sende öyle yap güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?