2008 Aralık Anneleri

ah canım ya sorma.valla son aylara doğru ne yapcaz bilmiyorum.her an temiz olmak gerekiyor ozamanda.ben şimdilik kaçıyorum kızlar.çok canım sıkıldı yaaa.ne yapsam ki.öptüm sizleri

Merhaba güzel anneler ve bebişleri!!hihoyyyt

Zeynep'cim başkanlığa adaylığını koy bütün sülaleyi zorlayacam sana oy verdirtecem.Yemek sonrası uyku molasını ne güzel düşünmüşsün öyle.Bak öyle olsa işi bırakmazdım ben.Ama nerdeee..Bu arada pişiklerine gece yatmadan bepanten sür.Çok iyi geliyo.

Ben kullanılmış sirleri eritip dönüştürdüklerini duyunca vazgeçtim sire gitmekten kızlar.Zaten bir kere gitmiştim daha önce.Her yerim kabarmıştı.Alerji oldum sirden galiba.Ağdacı bulsam gidderim.Hiç görmedim İzmir'de.Kendim de alamıyom artık.Fenalık basıyo.Haftaya denize gidicez galiba.Bir an önce çözüm üretmeliyimfisfisfis

sağolasın canım baya oy toplucam adaylığımı koyarsam ben sir kullanmadım hiç bitkisel ağda benimki pembe cicek kokulu bişey ve benim cok azaldı valla izmirde daha cok var ağdacı benim görümcem yaptırıyo bitkisel ağda oda memnun

Ben şu bitkisel ağda olayını geniş çaplı bi araştırayım bakayım.Çünki bundan sonra banyo yaparken bile yardım gerekecek.Şimdiden bacaklarımı zor sabunluyorum.

meltemciğim ben henüz görmedim ya.ayın 1inde randevum var.şimdikten çok heyecanlıyım.off ağlamak tutuyor beni ya durup dururken,kendimi bıraksam ağlıcam bardaktan boşalırcasına.senağlama

ilkimciğim adet tarihin gelmiştir belki ondandır
mineciğim renkli derken 4 boyutlu renkli ultrason bebeğin yüzünü ağzını falan 4 boyutlu görüyorsun onu diyorum.
bu arada bhk neden yazmıyor buraya hiç

canım perinn işleri varmış galiba.bhk siteye giriyo ama yazmıyo.
sıkılıyomuş bazen gebe muhabbetinden.hepimizde var bu sanırım arada bunalıyoz.
bide bazı arkadaşlarımız yok şuram ağrıyo yok buram ağrıyooo gıcık oluyorum öyle olunca haklıyız yani.
bigünde şükretmek yok .

haklısın canım.her halimize şükretmeliyiz.rabbim bizim duygularımızı başkalarınada yaşatsın.bende kızımla konuşdum şimdi biraz sakinleştim.teyzeleri biz dedikodu yapmaya başladık bile ana kıs.ya siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…