- Konu Sahibi deryahakan
-
- #10.861
sende bendesin demek kaça yaptırıyon sen
canım normalde sir komple 35-40 arası fakat ben şanslıyım arkadaşım kuaför yarı fiyat alıyor
Merhaba güzel anneler ve bebişleri!!hihoyyyt
Zeynep'cim başkanlığa adaylığını koy bütün sülaleyi zorlayacam sana oy verdirtecem.Yemek sonrası uyku molasını ne güzel düşünmüşsün öyle.Bak öyle olsa işi bırakmazdım ben.Ama nerdeee..Bu arada pişiklerine gece yatmadan bepanten sür.Çok iyi geliyo.
Ben kullanılmış sirleri eritip dönüştürdüklerini duyunca vazgeçtim sire gitmekten kızlar.Zaten bir kere gitmiştim daha önce.Her yerim kabarmıştı.Alerji oldum sirden galiba.Ağdacı bulsam gidderim.Hiç görmedim İzmir'de.Kendim de alamıyom artık.Fenalık basıyo.Haftaya denize gidicez galiba.Bir an önce çözüm üretmeliyimfisfisfis
hımmm burda da aynı fiyatlar 15 dk kaldı cıkmama yarın dr gidicem bakalım neolcak
hayırlısı canım bende çıkıcam birazdan kendine ve bebeğine iyi bak iyi akşamlar tatlım
sağolasın canım baya oy toplucam adaylığımı koyarsam ben sir kullanmadım hiç bitkisel ağda benimki pembe cicek kokulu bişey ve benim cok azaldı valla izmirde daha cok var ağdacı benim görümcem yaptırıyo bitkisel ağda oda memnun
Ben şu bitkisel ağda olayını geniş çaplı bi araştırayım bakayım.Çünki bundan sonra banyo yaparken bile yardım gerekecek.Şimdiden bacaklarımı zor sabunluyorum.
hımmm burda da aynı fiyatlar 15 dk kaldı cıkmama yarın dr gidicem bakalım neolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?