2008 Aralık Anneleri

kızlar bu izin derdi hepimizde var galiba, benim erken doğum tehdidim devam ettiği için doğuma kadar raporluyum ama doğumdan sonra sadece 8 hafta iznim var, memur olduğum için mecburen başlayacağım işe, Allahtan annem geliyor bebek için yoksa ne yapardım bilmiyorum, işe başlayıncada günlük 3 saat süt iznim var ama kullanabilirmiyim bilmiyorum, bizim işler çok yoğun oluyor çünkü, normalde bile 8-9 buluyordu işten çıkmam, hayırlısı artık, bebeğimi sağ salim kucağıma alayım da gerisine bir çare buluruz artık diye düşünüyorum, birde şu ağrı meselesi benim ilk gebeliğimde çok olmuştu bebek düşene kadar ancak bu sefer sürekli yattığımda kramplarım filan yok nazar değmesin ama bu sıcaklarda yatmak öyle zor ki bazen keşke çalışabilsem biraz ağrıyı çekerdim demiyor değilim hani

günaydın ademelciğim nasılsın çalışmaya başladın değilmi bi problem yok inş.

yok problem canım
14 temmuzdan beri çalışıyorum düşük tehdidin yok artık diyorlar
gerçi artık erken doğum sınırına geldik çok şükür
eylül de nöbetten de çıkıp inşallah mesai ye geçeceğim:lepi:

kızlar dun bir dergide okudum bebeginizle iletişime geçmek için karnınıza hafifçe vurun onunda oyun yapıp tekmeleriyle size karşılık verdiğini göreceksiniz diyordu böyle bişey deneyeniniz oldu mu hiç???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…