- Konu Sahibi deryahakan
-
- #10.901
günaydın tatlı annişler,
bişey dikkatimi çekti . dün konuşulmuş, bazı arkadaşlar hamilelik muhabbetinden ve ağrıların dile getirilmesinden sıkılmış galiba. nedenini anlamadım. bu topikte bu konuların konuşulmasından daha doğal ne varki. hepimiz aynı haftalardayız hemen hemen. ben bir yerim ağrıdığında hemen buraya yazıyorumki acaba normal mi? diğer arkadaşlarımda aynı şeyleri yaşıyormu merak ediyorum ve inanın burda aldığım cevaplara göre doktorumu arıyorum ya da aramıyorum. eğer herkes bu muhabbetlerden sıkılıyorsa ben bir daha hiçbir şekilde dile getirmeyeceğim.
günaydın tatlı annişler,
bişey dikkatimi çekti . dün konuşulmuş, bazı arkadaşlar hamilelik muhabbetinden ve ağrıların dile getirilmesinden sıkılmış galiba. nedenini anlamadım. bu topikte bu konuların konuşulmasından daha doğal ne varki. hepimiz aynı haftalardayız hemen hemen. ben bir yerim ağrıdığında hemen buraya yazıyorumki acaba normal mi? diğer arkadaşlarımda aynı şeyleri yaşıyormu merak ediyorum ve inanın burda aldığım cevaplara göre doktorumu arıyorum ya da aramıyorum. eğer herkes bu muhabbetlerden sıkılıyorsa ben bir daha hiçbir şekilde dile getirmeyeceğim.
günaydın tatlı annişler,
biraz önce bakayım dedim,direk bu mesajı gördüm.
ve sanırım benden bahsediliyor.
çünkü ben bir kaç kişiye bahsetmiştim durumumdan..
sanırım konuşulmuş,nerede konuşuldu bilmiyorum ama...
şimdi bi kere işi genellemeye vurmaya gerek yok,yani herkes sıkılıyorsa vs demeye hiç gerek yok.
herkesin durumu farklıdır,hele ki hamilelikte psikolojisi farklı farklıdır.
ben 2-3 haftadır baya sıkıntıdayım.
bazı problemler var canımı sıkan ve ayrıca fiziki sıkıntılarda başladı.
hepimizde olduğu gibi.
baya ağırlaştık.
sağ bacağımda her kalkışımda bir ağrı beliriyor ve resmne ayağımı sürüyorum.
ayrıca genital bölgemde yine ayağa kalkınca içe doğru kaslarda bi gerilme oluyor.
tarif etmem mümkün değil.
10 sn yerimde durup öyle yürümeye devam edebiliyorum.
ve uyku....
sıcak bi yana,artık sırt üstü dahi yatamıyorum.
bir o yana bir bu yana ıhlaya ıhlaya dönüyorum,zar zor.
ve kaç gecedir uykusuzum neredeyse..
şimdi benim durumum bu haldeyken,ben başkalarının da oram buram ağrıyor muhabbetlerini okumak istemiyorsam,bunun için de kimseyi suçlamayıp,yazmayın etmeyin demeden,ben girmeyip okumamayı ve yazmamayı tercih ediyorsam,bunda mahsurlu ne vardır merak ederim.
Çünkü cidden psikolojim bozuluyor.
yani herkes farklıdır,kimisi destek alınca rahatlar, "bende de öyle" denmesiyle ya da" bende de söyle bir sıkıntı var" denmesiyle iyi olurken,ben de tam tersi oluyor,olamaz mı?
yani nerede ne şekilde konuşuldu bilmiyorum ama kimsenin üzerine alınmasına zerre kadar gerek olmadığını düşünüyorum.
sadece biraz farklı muhabbetlere ihtiyaç duydum kafamı dağıtmak için.
bunda bir terslik veya sakıncalı bir durum olduğunu da düşünmüyorum.
herkes istediğini istediği kadar konuşur.
ki bu başlık zaten gebelik konusu altında..
bu yüzden tekrar söyliyim,kimse üzerien alınmasın,ama beni de anlasın lütfen..
sevgiler.a.s.
kızlar dun bir dergide okudum bebeginizle iletişime geçmek için karnınıza hafifçe vurun onunda oyun yapıp tekmeleriyle size karşılık verdiğini göreceksiniz diyordu böyle bişey deneyeniniz oldu mu hiç???
slm zerencim ben buralardayım da galiba karşılaşamıyoruz bir de ben evden yazdığım için pc nin önünde uzun süre oturamıyorum ayrıca pc nin bulunduğu oda güney cephe ve çok sıcak oluyor o yüzden bazen bakınıp çıkıyorum hemen...
sen nasılsın canım?
ben de iyi diyelim iyi olalım cinsinden iyim işte....malum 7.ayımıza girik sıcaklarda oldukça fazla dolayısıyla şikayetlerimizde var tabikii..hele oğlumun okuluda başlıyor daha zor bi döneme giriyorum...
ama herzaman Allah a şükür diyorum çünkü bu zor dönemin sonunda mükafatımız oldukça büyük bunu düşünüp şükürler ediyorum canımm...
canım perinn işleri varmış galiba.bhk siteye giriyo ama yazmıyo.
sıkılıyomuş bazen gebe muhabbetinden.hepimizde var bu sanırım arada bunalıyoz.
bide bazı arkadaşlarımız yok şuram ağrıyo yok buram ağrıyooo gıcık oluyorum öyle olunca haklıyız yani.
bigünde şükretmek yok .
eminecim bazilari derken lutfen kime soylemek istedigini yazki bilelim cnm cunku boyle soyleyerek hepimizi kastedebiliyorsun burasi gebelik bölümü tabiki herhangi bir sorun yasadigimizda bizimle ayni gunlerde dogum yapacak olanlardan fikir almak istiyoruzki sikayetlerimizin normal olup olmadigini anlayabilmemiz icin sürekli geyik muhabbetimi etmemiz lazim birilerinin sikilmamasi icin anlamadim herzaman bebegimizin saglikli olduguna sukrediyoruz sahsen kendi adima ama onemli olan cektigimiz agri degil bu agilarin bebegimiz icin tehdit olusturup olusturmadigini kiyaslamak icin yapiyoruz bunlari.hic kimse buraya zorla yazmak tabiki zorunda degil bhk agrilarimizdan dolayi yazmiyor ve sikiliyorsa bu onun sorunudur.gerginligimizin sebebini lutfen hamilleik olarak belirtmeyelim cunku hepimiz bu ani bekledik ve sahsen ben hamillelikten dolayi daha mutlu bir insan oldum kimse kimseyi alttan almak durumunda degil.
loracım tebrik ediyorum bir bakıma hem kendi düşüncelerini hemde sanki bu konu hakkında içimden geçenleri özetlemişsin tamamen katılıyorum sana...
burası aralık annesi olan herkese açık bir forum isteyen istediği konuyu paylaşabilir bencede lütfen olayı kişiselleştirmeyelim özetle isteyen istediği şeyi paylaşır istemeyen paylaşmaz ...
bence bhk nın konuyla hiç alakası yok ki... Kızcagiz gelipte buraya şikayet etmeyin rahatsız oluyorum mu yazdi... Bu konuyu sabah hallettiğimizi dusunuyorum... Hepimiz hamileyiz, hepimiz kırılgan duygusalız, bir aileyiz ama bir elin bes parmagi bir degil ki bazilarımız daha kaygılı, bazılarımız daha neseli, bazilarımız evhamlı yani bunu degiştiremeyiz elbette zaman zaman gulup eglendiğimiz gibi zaman zaman da dertlerimizi anlatacagız birbirimize kimse de bunun aksini soylemiyor ki,
söylenmeyen birşeyin tartişmasini yapip birbirimizi kırmayalım guzeller..
hepimiz opusup barışıp sakinleselim.
cnm sen sanirim yazilanlari okumadin galiba istersen bir sayfalara donup bidaha oku.soylenmismi soylenmemismi anlarsin.hem ben bhknin soyledigini degil fenerbahceminenin soyledigi yazdim.anlamadigim bu tur olaylar hep bizim aralik anneleri formunda oluyor diger aylarin annelerinde ben bu tur tartismalari hic gormedim daha. yok gebelik konularindan sikilmalar yok sikayetlerden bunalmalar.bu durumda bizmi kirici oluyoruz acaba
o zaman Emine bu konuya açıklık getirir ve bence bir yanlış anlaşılma olduğu için konuya girip uzatmak istemiyor, kimsenin kırılmasını isteyecegini sanmıyorum.
Bence Emine de bu siteden en az senin benim kadar zevk aliyor...
Bunlar benim nacizane görüşlerim sen niye uzuluyorsun ki? Ne zaman istersen gel ben seni dinlerim hem seninle gunlerimiz aynı dertlerimiz baslarda hep aynıydı... Yani belki aynı gun doğum yapacagiz zevkle dinlerim hem de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?