- Konu Sahibi deryahakan
-
- #11.101
yok bu gidişle köprüde doğururum kızın adıda evrensel bir isim AVRASYA olur:roflol::roflol::roflol:
günaydın kızlar hayırlı cumalar
canım bence ASYA da olabilir doğumun gerçekleştiği yere bağlı dimiisırnaşık şey
şaka bir yana ama Asya isminide kızım için düşünücem ,düşünmekten kastım eşimin ve çevremdekilerin de beğenip onaylaması yanii...hatta şimdi aklıma geldi selvi boylum al yazmalım filmindeki Türkan Şoray ın adı da Asya idi yanılmıyorsam:uhm:nerden nereye sabah sabah..:tomato:
aneyyy demet sener tekrar mi hamileymiş?
Onların kızına bayılıyordum çok tatlı masallah... İnşallah benim oğluşumda saçlı doğar ya şöyle firca gibin sacları olsun ya da kıvırcık kafalı...
canımcıııım zaten kışın doğum izninde olacağız ve genelde evde oluruz. öyle özel bişeyler almaya gerek yok bence. ben eşimin kazaklarını giyerim diye düşünüyorum. geçen yıldan büyükçe bir kabanım vardı. önünü kapatmayız artık ne yapalım. olmazsa bedeni benden büyük bir yakınımdan (ablamdan falan) 2 aylığına ödünç olarak kışlık bişeyler bulurum. arabanız varsa ayakkabıda sorun değil. sen hamişsin kız kimse bakmaz ne giymiş diye. hiç olmadı sabo terliklerden giyersin ne olcek.
günaydın zeynepcim,bugün bende erkenciler arasındayım..
kızlar benim ayaklarım hiç buyumedi, hiç şişmiyor da gecen kış en yakın arkadasım hamileydi o almıştı kendine palto o verecek bana paltosunu kızın zaten herbişeyini aldım...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla en iyisi tayt giymek herhalde..Ustune de bol bir hırka ediniriz...
günaydın kızlar hayırlı cumalar.
lilyum çok erkencisin maşallah
yoooo ben hep böyleyim ama sen bugun cok erkencisin galiba
şu 2-3 gündür hava iyi ben de biraz geç uyuyunca gece uykum bölünmeden uyuyabiliyorum şükür, sen de usg nin heyecanı vardır lilyum, inşallah herşey yolundadır. haber verirsin artık:içelim:
bende öyle dedim di zaten..sen denizlideydin dimi canım..benim eşimde egeli ama henüz kısmet olmadısenağlama görmek çok güzelmiş ama methini duydum kaplıcalarınızın...
ay kızlar akşam tuhaftım kendimden korktum annemle eşimde ne yapcaklarını şaşırdı durduk yere ağlamaya başladım senağlama
aslında genelde neşeli bir tipim ama içimden ağlamak geldi akşam hep:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?