2008 Aralık Anneleri

yok bu gidişle köprüde doğururum kızın adıda evrensel bir isim AVRASYA olur:roflol::roflol::roflol:

canım bence ASYA da olabilir doğumun gerçekleştiği yere bağlı dimiisırnaşık şey
şaka bir yana ama Asya isminide kızım için düşünücem ,düşünmekten kastım eşimin ve çevremdekilerin de beğenip onaylaması yanii...hatta şimdi aklıma geldi selvi boylum al yazmalım filmindeki Türkan Şoray ın adı da Asya idi yanılmıyorsam:uhm:nerden nereye sabah sabah..:tomato:

alemsin kız ama olur aslındakaydirigubbakcemile3

evet öleymişa.s
kızına bişey diyemem ama o hatunu oldum olası beyenmiyorum ben...nedense çok soğuk ve yapmacık buluyorum naturel biri değil sanki...

kızlar benim ayaklarım hiç buyumedi, hiç şişmiyor da gecen kış en yakın arkadasım hamileydi o almıştı kendine palto o verecek bana paltosunu kızın zaten herbişeyini aldım...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla en iyisi tayt giymek herhalde..Ustune de bol bir hırka ediniriz...

evet bol hırkalar çok iyi oluyor, hamile için özel taytlar var dimi karın bölgesi genişhihoyyyt

günaydın kızlar hayırlı cumalar.
lilyum çok erkencisin maşallah

canım sanada sizlerede günaydın...
sorma son zamanlarda hiç uyku tutmuyor beni ayrıca bugün ayrıntılı usg randevumuz var belkide onun heyecanı bilemiyorum ama sabah 06 dan beridir kendimi burda buldum ...sen nasılsın?nasıl gidiyor uyku durumları?

şu 2-3 gündür hava iyi ben de biraz geç uyuyunca gece uykum bölünmeden uyuyabiliyorum şükür, sen de usg nin heyecanı vardır lilyum, inşallah herşey yolundadır. haber verirsin artık:içelim:

şu 2-3 gündür hava iyi ben de biraz geç uyuyunca gece uykum bölünmeden uyuyabiliyorum şükür, sen de usg nin heyecanı vardır lilyum, inşallah herşey yolundadır. haber verirsin artık:içelim:

evet canım onunda etkisi olsa gerek..inşallah canım...
döndüğümde yazarım artık
bu arada çenemi gördünmü jasper:uhm:sabah sabah yuh bana yani döktürdükce döktürmüşüm:1rolleyes:

ay kızlar akşam tuhaftım kendimden korktum annemle eşimde ne yapcaklarını şaşırdı durduk yere ağlamaya başladım senağlama
aslında genelde neşeli bir tipim ama içimden ağlamak geldi akşam hep:çok üzgünüm:

ahhh canım benim ya sorma bugünde ben öyleyim sürekli ağlamak geliyo içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…