- Konu Sahibi deryahakan
-
- #11.121
ay kızlar akşam tuhaftım kendimden korktum annemle eşimde ne yapcaklarını şaşırdı durduk yere ağlamaya başladım senağlama
aslında genelde neşeli bir tipim ama içimden ağlamak geldi akşam hep:çok üzgünüm:
evet canım eşin nereli kaplıcalarımız meşhur canım birgün gelin beklerim
manisa canım inşallah olmasada gönüller bir olsun yeterki...zeynepcim burcun nedir senin yengeç yada balık mı yoksa?
hayir canim ben boga burcuyum aslinda koç bittiği boganin başladiği gün doğmuşum ikisininde özellikleri var
evet canım onunda etkisi olsa gerek..inşallah canım...
döndüğümde yazarım artık
bu arada çenemi gördünmü jasper:uhm:sabah sabah yuh bana yani döktürdükce döktürmüşüm:1rolleyes:
o halde yükselenin bu iki burçtan biri olmalı duyan da beni astrolog sanıcak :bbo:
ama aşırı duygusal birisin bana kalırsa...eğer hamilelikse bunun nedeni gayet normal umarım genelde böyle değilsindir?
bende uyku yok canım kramp çok giriyor vitaminlarde fayda etmiyorsenağlama
lilyum, evet döktürdün valla, birazda senin uykun gelir yıkılrsın gibime geliyo
günaydın bacılarım hayırlı cumalar hepinize.. bakıyorum sabah sabah kaynatılmış gene .. bu sabak dükkanı ben açayım dedim ama yetişemedim.. peroş benden önce davranmış..
günaydın nurgün, evet geç kaldın hayırlı cumalar.
nasıl keyifler
kaç haftadır sende kramp oluyo zeren
jasper cım güne iyi başlamadım sabah sabah babama ayrı kızdım kocama ayrıklava:.. korkularından arayamıyorlar sinirlerim yatışınca ararlar heralde..:bbo:
ferro sanol die bir ilaç var bu sabah başladım karnıma kramplar giriyo sancı giriyor ayol ben bu ilacı 3 ay daha nasıl kullanıcam:bbo:
sen nasılsın bacım keyifler iyimi hihoyyyt
zerencim benimde kramplarım başladı özellikle gece oluyor ayağımın arkasına saplanıp kalıyor.. magnezyuma başladım bugün inşallah düzelir..
niye böyle sinirlendin, sinirden mi ağrın başladı nurgün, ilacı kramp için mi kullanıyosun
ben iyiyim şükür, nurgüncüm yorulunca ağrılar olyo ama normal herhalde doktorlar öyle diyor, önemsemiyorlar pekgamyoncuiremsu
ben magnezyum içiyom canım birde içmesem demek :1no2:gece oluyor evet uykunun en güzel yerinde uyandırıyor sağolsun kocişim ovuyor rahatlıyorum -tatlicadiarzu-
annem tatilde olduğu için dün akşam babama yemek yaptım hazırladım bir güzel tatlısına kadar yaptım tl açıp dedim kocam sabah 8.30 da gelip bırakacak diye haber verdim.. kocimde bu sabah bırakmak için gitmiş aşağıdan zile basmış kapıyı açsın diye babam açmamış duymamış.. eşim de 9 da arayıp söylüyor bana babamı uyandıramadım bir arasana diye ya ne rahat adamsın adam zaten kalp tansiyon şeker hepsi var insan aşağıdan cebini arar evi arar bir şekilde uyandırır çabuk bul babamı diye bağırdım kapadım.. babam uyuyakalmış kapının sesini duymamış yeni uyanmış .. ya 2 adamda rahatlar anacım bu rahatlıkları ben deli ediyooo..
sinirden değil ağrılarım canım ferro sanol u kan değererim düşük olduğundan kullanıyorum.. ayrıca magnezym a başladım oda kramplar için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?