2008 Aralık Anneleri

zeren bu bende de oluyor zaman zaman ..daha bu sabah sezeryana girerken oğlumu düşünüp ağladım mesela... ama 2.bebişi olan tüm annelerde bu kaygı oluyormuş daha dün oğlumun öğretmeni aynı duruma düştüğünü anlattı bana... hamilelik psikolojisi işte duygusallaşıyor insan...

evet ya kızlar psikoloji falan kalmadı sormayın kendimi tanıyamıyom bazen ama bunada şükür bu duygusallıklar olurmuş herkez diyordu zaten

hayir canim ben boga burcuyum aslinda koç bittiği boganin başladiği gün doğmuşum ikisininde özellikleri var

o halde yükselenin bu iki burçtan biri olmalı duyan da beni astrolog sanıcak :bbo:
ama aşırı duygusal birisin bana kalırsa...eğer hamilelikse bunun nedeni gayet normal umarım genelde böyle değilsindir?

evet canım onunda etkisi olsa gerek..inşallah canım...
döndüğümde yazarım artık
bu arada çenemi gördünmü jasper:uhm:sabah sabah yuh bana yani döktürdükce döktürmüşüm:1rolleyes:

lilyum, evet döktürdün valla, birazda senin uykun gelir yıkılrsın gibime geliyo

o halde yükselenin bu iki burçtan biri olmalı duyan da beni astrolog sanıcak :bbo:
ama aşırı duygusal birisin bana kalırsa...eğer hamilelikse bunun nedeni gayet normal umarım genelde böyle değilsindir?

yükselenim akrep canım yani duygusallıkla yakından uzaktan alakam yoktur galiba hamilelikten canım normalde pek ağlamam ve soğuk kanlıyımdır ama

günaydın bacılarım hayırlı cumalar hepinize.. bakıyorum sabah sabah kaynatılmış gene .. bu sabak dükkanı ben açayım dedim ama yetişemedim.. peroş benden önce davranmış..

günaydın nurgün, evet geç kaldın hayırlı cumalar.
nasıl keyifler

jasper cım güne iyi başlamadım sabah sabah babama ayrı kızdım kocama ayrı klava:.. korkularından arayamıyorlar sinirlerim yatışınca ararlar heralde..:bbo:

ferro sanol die bir ilaç var bu sabah başladım karnıma kramplar giriyo sancı giriyor ayol ben bu ilacı 3 ay daha nasıl kullanıcam:bbo:

sen nasılsın bacım keyifler iyimi hihoyyyt

zerencim benimde kramplarım başladı özellikle gece oluyor ayağımın arkasına saplanıp kalıyor.. magnezyuma başladım bugün inşallah düzelir..

niye böyle sinirlendin, sinirden mi ağrın başladı nurgün, ilacı kramp için mi kullanıyosun
ben iyiyim şükür, nurgüncüm yorulunca ağrılar olyo ama normal herhalde doktorlar öyle diyor, önemsemiyorlar pekgamyoncuiremsu

ay kızlar ben sizden 2 hafta gerideyim hazırlıklı olayım bu kramplara, 25. hafta civarı başlayabilir.
Hazırlıklı olmasam çok panik olabilirm. Masajmı yapıyodunuz kramp olunca?

zerencim benimde kramplarım başladı özellikle gece oluyor ayağımın arkasına saplanıp kalıyor.. magnezyuma başladım bugün inşallah düzelir..

ben magnezyum içiyom canım birde içmesem demek :1no2:gece oluyor evet uykunun en güzel yerinde uyandırıyor sağolsun kocişim ovuyor rahatlıyorum -tatlicadiarzu-

annem tatilde olduğu için dün akşam babama yemek yaptım hazırladım bir güzel tatlısına kadar yaptım tl açıp dedim kocam sabah 8.30 da gelip bırakacak diye haber verdim.. kocimde bu sabah bırakmak için gitmiş aşağıdan zile basmış kapıyı açsın diye babam açmamış duymamış.. eşim de 9 da arayıp söylüyor bana babamı uyandıramadım bir arasana diye ya ne rahat adamsın adam zaten kalp tansiyon şeker hepsi var insan aşağıdan cebini arar evi arar bir şekilde uyandırır çabuk bul babamı diye bağırdım kapadım.. babam uyuyakalmış kapının sesini duymamış yeni uyanmış .. ya 2 adamda rahatlar anacım bu rahatlıkları ben deli ediyooo..

sinirden değil ağrılarım canım ferro sanol u kan değererim düşük olduğundan kullanıyorum.. ayrıca magnezym a başladım oda kramplar için..

ben magnezyum içiyom canım birde içmesem demek :1no2:gece oluyor evet uykunun en güzel yerinde uyandırıyor sağolsun kocişim ovuyor rahatlıyorum -tatlicadiarzu-

ne güzel ben kramp girince bağırıp uyanıyorum uykudan kocam uyanıyo ne oldu aşkım diyip geri ukuya dalıyor.. kalkıp ovalamak yok bizde anacım..:çok üzgünüm:

erkekler rahatlar canım ama sen kendini stirese sokma o kadar :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…