K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #11.141
ne güzel ben kramp girince bağırıp uyanıyorum uykudan kocam uyanıyo ne oldu aşkım diyip geri ukuya dalıyor.. kalkıp ovalamak yok bizde anacım..:çok üzgünüm:
annem tatilde olduğu için dün akşam babama yemek yaptım hazırladım bir güzel tatlısına kadar yaptım tl açıp dedim kocam sabah 8.30 da gelip bırakacak diye haber verdim.. kocimde bu sabah bırakmak için gitmiş aşağıdan zile basmış kapıyı açsın diye babam açmamış duymamış.. eşim de 9 da arayıp söylüyor bana babamı uyandıramadım bir arasana diye ya ne rahat adamsın adam zaten kalp tansiyon şeker hepsi var insan aşağıdan cebini arar evi arar bir şekilde uyandırır çabuk bul babamı diye bağırdım kapadım.. babam uyuyakalmış kapının sesini duymamış yeni uyanmış .. ya 2 adamda rahatlar anacım bu rahatlıkları ben deli ediyooo..
sinirden değil ağrılarım canım ferro sanol u kan değererim düşük olduğundan kullanıyorum.. ayrıca magnezym a başladım oda kramplar için..
zerencim geçen günde benim ağlama krizim tuttu.. sebepsiz yere nasıl ağlıyorum bizimki geldi işten ne oldu aşkım bişimi oldu aşkım söylesene kim üzdü seni biri bişimi dedi anam sorduda sordu ben yok içimden geliyor diyorum ay bide inanmıyor bıraktım ağlamayı bu sefer onu inandırmaya çalışıyorum.. artık iyice bıraktım kendimi rahat rahat ağlayamayacakmıyım ben bu evde sana hesap vermek inandırmak zorundamıyım diye.. adam bin pişman oldu sorduğuna bu seferde sırtımı sıvazlıyo ağla aşkım ağla diye ay tam bir trajikomik film gibiydi
günaydın kızlaaaar,
sakin olun canlarım, moralinizi bozmayın her şeyea.s.a.s.
kızlar yeni bişey öğrendim. benim karnımda ara ara sertleşmeler oluyordu. bazen altta, bazen üstte değişik bölgelerinde yani. bende bunun bebişlerin hareketleri sanıyordum. meğer bu sertleşmeler rahim kasılmasıymış. ve günde 4- 5 kereden fazla olursa erken doğum habercisi olurmuş. Allakh korusun. benim günde 1 kere falan oluyor ama takipteyim. gerçi bu haftalarda hazırlık kasılmaları başlarmış ama dişkkat etmek gerek sıklığına.
Sizde de oldumu. Dikkat edin bacılarım.
ben zaten erken doğum riski taşıyorsun diye uyarı aldım doktordan çok aşagıda anacım benim kız şimdiden çıkış yolunu arıyor galiba:roflol:bilgi verdiğin içinde ayrıca teşekkür ederim canım:CüvCüv:
ben zaten erken doğum riski taşıyorsun diye uyarı aldım doktordan çok aşagıda anacım benim kız şimdiden çıkış yolunu arıyor galiba:roflol:bilgi verdiğin içinde ayrıca teşekkür ederim canım:CüvCüv:
ya canım benim oğlanda aşağıda ama doktor erken doğum riskinden bahsetmedi hiç.. ben bir daha gittiğimde sorayım .. senin kızla benim oğlan el ele verdiler çıkış yolu arayorlar bunlar kesin telsizlede haberleşiyorlardır:roflol:. telsizi içeriye sızdıranı bulmak gerek..:roflol:
günaydın kızlaaaar,
sakin olun canlarım, moralinizi bozmayın her şeyea.s.a.s.
kızlar yeni bişey öğrendim. benim karnımda ara ara sertleşmeler oluyordu. bazen altta, bazen üstte değişik bölgelerinde yani. bende bunun bebişlerin hareketleri sanıyordum. meğer bu sertleşmeler rahim kasılmasıymış. ve günde 4- 5 kereden fazla olursa erken doğum habercisi olurmuş. Allakh korusun. benim günde 1 kere falan oluyor ama takipteyim. gerçi bu haftalarda hazırlık kasılmaları başlarmış ama dişkkat etmek gerek sıklığına.
Sizde de oldumu. Dikkat edin bacılarım.
günaydın zeamays bilgilendirdiğin için, nasıl anlıyorsun elleyince mi karnında sertleşmeleri farkediyorsun, yoksa hissediyormusun
çok zor bunu anlamak yaaa nasıl anlıcazkafamçokkarıştı
evet ya eşim severken hep hadi kızım gel artık derdi hep geçen kızdım kızın aklını çelme senin yüzünden kızım erken gelmeye kalkıyor diye:roflol:
canım ben genelde yatarken hissediyorum. elim hep karnımda oluyor uzandığımda. bariz karnımın bir yeri sertleşiyor ve hafifçe şişiyor. ve biraz baskı yapınca çok hafifte ağrı oluyor. bende bebekler yer değiştiriyor falan sanır sevinirdim. eşimi çağırırdım hemen gel bak bebek buraya geldi diye. meğer kasılmaymış.
canım endişelenme. korkutmak için yazmadım onu. bilginiz olsun diye. İsterseniz doktorunuzada danışırsınız gittiğinizde.
bananecanım ya kimle ugraşayım ki onun dışında elimin altında o var:mymeka:kız zeren eşine kızmak için bahanelermi arıyosun yoksa. rahat bırak adamceğiziklava:
peki kasılma olduğunu nasıl anladın? Dogum kasılmalarının daha rahatsız edici olması gerekmeaz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?