2008 Aralık Anneleri

bananecanım ya kimle ugraşayım ki onun dışında elimin altında o var:mymeka:

ay zavallı kocalarımız, neler çekiyorlar bizden.

yok kız ben o kadar çektirmiyorum kocime. kıyamam zaten çok endişeleniyor adam. Elimi soğuk sudan sıcak suya sokturmuyor. sofra bile kaldırtmıyor bana. tu tu maşallah. nazar değmesin

yok ALLAH razı olsun kocişim bir tane orası ayrı ama ben zaten nazlıydım iyice arttı artık 3 ay daha sıkacak dişini :roflol:

yok ALLAH razı olsun kocişim bir tane orası ayrı ama ben zaten nazlıydım iyice arttı artık 3 ay daha sıkacak dişini :roflol:

bana öyle geliyorki doğumdan sonra kociler bunların hesabını fena soracak bizden :)

benimki diyo kızlarım gelsin mutfak işlerinden istifa edeceğim diyor ama bakalım, banada tam tersi gibi geliyor :roflol::roflol: ama dile getirmiyorum ben, kızmasın devam etsin diye :roflol: uyyy çokmu kötüyüm ben ne :mymeka:

ilkimcim Allah kolaylık versin arkadaşına dayanması en zor günleri ama rabbim hepsinin kolaylığını verir..

onun yerde emeklediğini, ilk anne dediğini, aguladığını ,sabahları gülücükler atarak bana en tatlı sabahımı yaşatacağını, emerken gögsümde uyuyamasını, anlından o esnada akan 1 damla teri sildiğimi, altını açtığımda (erkek bebiş annesiyim) suratıma hedef alacağını, numaradan ağlayıp kucak isteyeceğini, çok heveslenip aldığım o ilk kıyafetlerini giydirdiğimi, kollarıda yatıp uyuduğumuzu, ilk banyo yapışımızı, ilk diş çıkartışımızı, ilk ateşlenmesini,ilk gözlerimin içine bakıp o kocaman gülümsemesiyle bana bakmasını ve daha neler neler hayal edince bu ağrılardan zerre kadar kalmıyor vucudumda.. gelecek bebek için çekilen her çile kutsaldır..

Ben hayatta anlamam herhalde ya... Arada karnım tas yutmus gibi oluyor özellikle geceleri...oyle bişi mi?

çok duyguandırdın beni yaaa. yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza bir alsak. bu acılar, ağrılar neki. hepsi unutulup gidecek.

Her gece rüyamda bebeklerimi emziriyorum. uyandığımdada onların kucağımda olmasını diliyorum ama (((

yavrularım sizi çok seviyorum ve heyecanla bekliyorum. meleklerim benim.

senağlamasenağlamasenağlamaartık bende zaman geçsin istiyorum.hergün rüyamda gör,yorum emzirirken.bugün başladıysa benimde duygusallığım gün boyunca gider artık

Ben hayatta anlamam herhalde ya... Arada karnım tas yutmus gibi oluyor özellikle geceleri...oyle bişi mi?

bence anlarsın canım, eğer bu kasılmaysa karnının hepsi değil bir bölgesi sertleşip şişiyor. doktora soracağım pazartesi günü. yazarım burda.

Son düzenleme:

içerde derinlerde bir yerde dünyanın en kıymetlisi sen güldüğünde gülücük attığını, sen üzüldüğünde ağladığını, sen yemek yerken beslendiğini, içerde hıçkırık sesleri çıkardığını düşünsene.. bundan daha güzel bir duygu olmaz..Allah herkese yaşatsın bu duyguyu. bazen düşünüyorumda hayat o kadar zor ve acımasızki karnımda koruma altındalar güvendeler açlık yok soğuk yok yorulma yok bazen en güzel yerlerinin içimizde saklı olduğunu düşünüyorum..:1hug:

evet bacilar, pazartesi 11ayin sultani ramazan ayi basliyor. 9yasindan beri orucumu her sene tutarim ama bu sene ilk defa oruc tutmiyacam. bu ramazan degisik gececek. ama sunuda biliyorum ki hamile bir kadin gündüzleri oruc tutarmis gibi sevaba giriyormus vede geceleri namaz kilarmis gibi :) nekadar güzel bir sey

kıyamam sana İnsallah hayırlısı ile olacak o da arkadasım

kızlar ankarada selalar çekiliyor mubarek cuma günü için insanlar camilere koşuyor dualar ediyor.gelin bizlerde Allaha duaları en yakın olan kullardan olarak önce çevremizdekilere sonra bebeklerimize dua edelim.. Allah bütün hamile kalmak isteyen evlat ateşiyle bebek ateşiyle yanan cümle insanlara tez zamanda bebek sahibi olmalarını nasip etsin. Doğumu yaklaşmış , doğum yapacak ve şu anda doğum yapan bütün anneleri Allah bir avazda kurtarsın inşallah.. Bebeği hastalanan küvezde olan erken doğan bütün bebekleri önce Allah sonra melekeri korusun inşallah.. yardıma ve duaya muhtaç bütün insanlara Allahım yardım etsin... AMİN

amin nurgüncüm, hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız, allah isteyenlere de en kısa zamanda nasip etsin hayırlısıyla

ben yemeğe çıkmıştım, sonrasında da işim vardı anca gelebildim yerime.

Nurgüncüüüm,

Allah dualarımızı kabul etsin. Sağlıkla ve hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…