2008 Aralık Anneleri

nurgüncüm iim canım bende çokşükür.
komşular gelcek birazdan çok kalamıycam buğün.
baya yoğunuz bu aralar kayınvalidemle malum kış geliyo ramazandada bişey yapılmaz.
hepinizi çok öpüyorumm.enkısa sürede görüşz inş a.s.

kayınvalidene misafir gelince herseferide sende çıkmak durumunda kalıyor musun?

slm arkadaşlar,stress içersinde gittiğim hastaneden şükürler olsunki sevinç içersinde dönmüş bulunmaktayım,bende kızımı(%99.9 belli oldu bu arada)yakınen görebildim...o anki duyguları anlatmak için sizinde tahmin edebileceğiniz gibi kelimeler yetmiyor...bu arada 15 gün sonra tekrar gidip ücretsiz olarak yeniden görmek şansınada sahipmişiz bunu bugün muayene sırasında öğrendim ve çok memnun oldum.

canım gözün aydın iyi olmasına sevindim.. desene bir prenses daha katılıyor kulübe ..gelin adayları çoğalıyooo.. hep sağlıklı olsun bebekler anneler hep ama hep gülsün inşallah :1hug:

canım gözün aydın iyi olmasına sevindim.. desene bir prenses daha katılıyor kulübe ..gelin adayları çoğalıyooo.. hep sağlıklı olsun bebekler anneler hep ama hep gülsün inşallah :1hug:

evet canım bir prenses daha geliyor aslında öğreneli çok olmuştu ama gerek göbüşümün şekli itibari ile gerekse belirtiler erkek gibi görünüyordu hoş öyle de olsa Allahtan hayırlısı demek lazım bence...
bu arada ben yokken okuduklarıma göre eşlerinize çin işkencesi yapıyormuşsunuz
çünkü ben bu filmi yaklaşık 7 sene evvel bizim evde ve başrolde şahsen ve bizzat kendim oynamak suretiyle izlemiştim canım:roflol:
şaka bir yana ama lütfen eşlere bu kadar yüklenmeyin çünkü onlardabelli etmeselerde EN AZ bizler kadar yoğun duygular yaşadıklarına inanıyorum ben,ayrıca onlar bizim için oldukça önemli bireyler bunu unutmayalım lütfen
şimdi belki bana hak vermeyeceksiniz ama bir kaç yıl sonra bana hak vereceğinize eminim ben..

hayırlı olsun gözün aydın, ne güzel haber.
napıyodu kızın bu arada gördünmü?

cnm haklısın tabii eşim benim hayatımda her şeyden önce gelendir.. benim herşeyim odur.. ama bilinçli yapmıyoruz inan ..:1no2: snr oturup üzülüyorum ve özür diliyorum.. allahtan anlayışlı eşlerimiz var da el üstünde tutuyorlar.. hormonlarım alt üst oldu hele ilk aylar karşıma her gelene çatıyordumsırnaşık şey.. bu aralar azaldı ama..:lepi:

bu arada site oldukça yavaş çalışıyor bende şimdi çıkmam lazım
tekrar hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum bu sene oruç tutamasamda başka ibadetler yapmak istiyorum ayrıca okullarda açılacağı için eskisi gibi sık sık giremem gibi geliyor şimdilik iyi akşamlar diliyorum...

selamm bende sağlık ocağına uğramıstım arkadasımın yanına gelmişken gel ultrasonla bakalım dedi şartları ne kadar kötü minicik yarım bi ekran gittiğim hastaneyi düşündüm biz koca dev ekranda 3-4 boyutlu izlerken o minicik ekranda bile kalp atışını elini ayağnı görmem buyuk haz verdi bana evede alsak ne guzel olur diyo eşim en ucuzu 10bin dolar civarıymıs hehe:dance:

hayırlı olsun gözün aydın, ne güzel haber.
napıyodu kızın bu arada gördünmü?

görmezmiyim gördüm tabi jaspercim ,yüzüne bakınca utandı galiba ellerini kapadı görmek için nerdeyse 40 takla attıka.sgüzel dileklerin için teşekkür ederim canım Allah hepimizi güzel günlerde bebişlerimizi kucaklatsın inşallah

nurgunun guzel dileklerine aynen katılıyorum lilyum gozun aydın çok sevindim

:roflol:canım haklısın seni çok iyi anlıyorum onların karnımızdaki pıtırcıkları yeter annesi.. eşimlede biz ilk aylarda ultrason cihazımı alsak eve diye düşünmedik değil..:roflol:

lilyumcuuuum gözün aydın canım, prensesinle buluşman güzel geçmiş :)))))

benim buluşmada pazartesine. iple çekiyorum çok özledim kızlarımı. İnşallah bende güzel haberlerle gelirim.

lilyumcum gözün aydın canım
kızlar çok işim vardı bugün haylada bitmedi ben izne gidince ne halt edecek bunlar aaaa bir nefes alayım dedim kaydirigubbakcemile2

bende 7 ton malı boyaya ya attıktan sonra tekrar aranıza katılayım dedim
ohhhhhhhh ohhhhhhhh şu 6 haftada biran önce geçsede bende izine ayrılsam yatsam dursam evimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…