- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- 356
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #11.181
nurgüncüm iim canım bende çokşükür.
komşular gelcek birazdan çok kalamıycam buğün.
baya yoğunuz bu aralar kayınvalidemle malum kış geliyo ramazandada bişey yapılmaz.
hepinizi çok öpüyorumm.enkısa sürede görüşz inş a.s.
canım gözün aydın iyi olmasına sevindim.. desene bir prenses daha katılıyor kulübe ..gelin adayları çoğalıyooo.. hep sağlıklı olsun bebekler anneler hep ama hep gülsün inşallah :1hug:
slm arkadaşlar,stress içersinde gittiğim hastaneden şükürler olsunki sevinç içersinde dönmüş bulunmaktayım,bende kızımı(%99.9 belli oldu bu arada)yakınen görebildim...o anki duyguları anlatmak için sizinde tahmin edebileceğiniz gibi kelimeler yetmiyor...bu arada 15 gün sonra tekrar gidip ücretsiz olarak yeniden görmek şansınada sahipmişiz bunu bugün muayene sırasında öğrendim ve çok memnun oldum.
evet canım bir prenses daha geliyor aslında öğreneli çok olmuştu ama gerek göbüşümün şekli itibari ile gerekse belirtiler erkek gibi görünüyordu hoş öyle de olsa Allahtan hayırlısı demek lazım bence...
bu arada ben yokken okuduklarıma göre eşlerinize çin işkencesi yapıyormuşsunuz
çünkü ben bu filmi yaklaşık 7 sene evvel bizim evde ve başrolde şahsen ve bizzat kendimoynamak suretiyle izlemiştim canım:roflol:
şaka bir yana ama lütfen eşlere bu kadar yüklenmeyin çünkü onlardabelli etmeselerde EN AZ bizler kadar yoğun duygular yaşadıklarına inanıyorum ben,ayrıca onlar bizim için oldukça önemli bireyler bunu unutmayalım lütfen
şimdi belki bana hak vermeyeceksiniz ama bir kaç yıl sonra bana hak vereceğinize eminim ben..
hayırlı olsun gözün aydın, ne güzel haber.
napıyodu kızın bu arada gördünmü?
canım gözün aydın iyi olmasına sevindim.. desene bir prenses daha katılıyor kulübe ..gelin adayları çoğalıyooo.. hep sağlıklı olsun bebekler anneler hep ama hep gülsün inşallah :1hug:
slm arkadaşlar,stress içersinde gittiğim hastaneden şükürler olsunki sevinç içersinde dönmüş bulunmaktayım,bende kızımı(%99.9 belli oldu bu arada)yakınen görebildim...o anki duyguları anlatmak için sizinde tahmin edebileceğiniz gibi kelimeler yetmiyor...bu arada 15 gün sonra tekrar gidip ücretsiz olarak yeniden görmek şansınada sahipmişiz bunu bugün muayene sırasında öğrendim ve çok memnun oldum.
selamm bende sağlık ocağına uğramıstım arkadasımın yanına gelmişken gel ultrasonla bakalım dedi şartları ne kadar kötü minicik yarım bi ekran gittiğim hastaneyi düşündüm biz koca dev ekranda 3-4 boyutlu izlerken o minicik ekranda bile kalp atışını elini ayağnı görmem buyuk haz verdi bana evede alsak ne guzel olur diyo eşim en ucuzu 10bin dolar civarıymıs hehe:dance:
bende 7 ton malı boyaya ya attıktan sonra tekrar aranıza katılayım dedim
ohhhhhhhh ohhhhhhhh şu 6 haftada biran önce geçsede bende izine ayrılsam yatsam dursam evimde
kısmetse 32 haftandamı kaçıcan işten kız evde pc varmı tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?