2008 Aralık Anneleri

lilyumcum cok sevindim senin adına bir cimcime daha geliyo negüzel aralık kız annelerş erkek annelerşnden baskın geldik desene canım allah analı babalı büyütsün canıma.s.gold'cum son iş günün hüzünlüsündür biraz neyaptın tazminat işini konuştunmu canım:jeyyar:eminem canım bende isterim pastalardan böreklerden caylardan banada ayırhihoyyyt

ooo bende diyordum bugün topic te bir sessizlik var diye.. zeynepcim h.g tatlım ya nerelerdeydin sabahtan beri... çokmu çalıştırdılar seni o gıcık patronların döverim ben onları klava:..

zeamays cım kim ilgilenmedi bakim.. canım güle güle git kendine ve bebişe iyi bak.. öpüldün

ooo bende diyordum bugün topic te bir sessizlik var diye.. zeynepcim h.g tatlım ya nerelerdeydin sabahtan beri... çokmu çalıştırdılar seni o gıcık patronların döverim ben onları klava:..

SORMA YA BENİ COK CALIŞTIRDILAR BUGÜN COK YORDULAR DÖVÜN ONLARI AH YAPIN :çok üzgünüm:

ya kızlar benimde sabahtan beri reflüm azmış durumda.. çok rahatsızım bir an önce eve gidip uzanmak istiyorum..

bi sorun var kızlar sitede galiba, zeynep sen de 4 gözle bekliyosun 6 haftayı tabii, sen pek cevap vermiyosun patronlara galiba, biraz hamile hakkını savunsana:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…