2008 Aralık Anneleri

jasper cim dayanıcaz cnm 32 haftaya kadar allah sabır versin.. tamam cnm yarın görüşürüz byyy

kızlar merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum. aralık annesi olcam sizler gibi kısmetse. bugünlük mesaim bitmek üzere ama pazartesi yine yazarım. aynı şeyleri paylaşmak ne güzel...

kızlar merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum. aralık annesi olcam sizler gibi kısmetse. bugünlük mesaim bitmek üzere ama pazartesi yine yazarım. aynı şeyleri paylaşmak ne güzel...

hayırlısı olsun tatlım kızmı erkekmi? hem hoşgeldin aramızakaydirigubbakcemile5

KIZLAR
Bu gun işte son iş gunum tabii eski evimde de...
Eylül ayına yeni bir evde ve çalışmayan biri olarak başlayacağim...
Eski evde ADSL vardı ama henuz yeni eve nakletmedik belki haftaya gelemeyebilirim.
Dönene kadar kendinize ve yiğenlerime çok iyi bakın
Su an çok duygusalim....

kendine dikkatet şekerim çok yorma kendini
herşey iyi istedin gibi olsun dilerim

canim benim ya sende kendine ve yeğenime iyi bak

kızzllllaaarrrrrr napiosunuz herkese iyi akşamlar goldcuğum üzülme tatlım inanki evde olmak daha güzel tamam alışık olduğun ortamdan ayrılmak zor daha bir kaç hafta önce yaşadım aynı duyguları ama evde bebişinle baş başa olmakta çok güzel inan bana canım

YA KIZLAR COK KÖTÜ OLDUM BEN COK SEVDİĞİM BİR ARKADAŞIMIN VİDEOSUNU İZLEDİM ŞİMDİ SIRA AYRILIĞA GELDİ ANNESİ KIZINA BİR SARILDI AYIRAMADILAR AĞLA AĞLA BENİM İLK AKLIMA GELEN BENİMDE KIZIM OLCAK ALLAH NASİP EDERSE BEN KIZIMI NASIL BİR BAŞKASINA VERİRİM RESMEN AĞLAMA KRİZİNE GİRDİM ŞUAN senağlamasenağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm:

ayrıca tüm arkadaşlara iyi dilekleriniz için teşekkürler ediyorum inanın benim içinde stresli bi gündü neyseki sorunsuz atlattık darısı hepimizin başına...

kayınvalidene misafir gelince herseferide sende çıkmak durumunda kalıyor musun?

yok canım kalmıyorum ama ben kendm istiyorum.çok seviyorum misafir gelsin yiyelim içelim vs.cokacimcoookkayınvalidemde adaşım huylarımız birbirine çok benziyo oda boğa burcu bende.kaydirigubbakcemile5
zaten eşim gececiydi evde uyuyodu ona ses yapmamak için çoğunlukla aşşağı kayınvalidemlere iniyorum.
çok memnunum hayatımdan:asigim:

lilyumcum zillini görmüşsün çok şükür iyi olmasına çok sevindim.
zeynepcim pasta börek yapmadık canım keşkek die bi yemek duydunmu bilmiyorum ama ondan yaptık
annemin komşulara sözü vardı ramazan girmeden yapmak istedik iyikidee yapmışız.

kızlar bende yeni taşındım, hala yerleşmeye çalışıyorum... o ucube yerden kurtulduğuma o kadar seviniyorum ki :sm_cool:

bu arada bhk nerelerde yorumlara şöyle bir baktım da onu göremedim, inşallah bir problem yoktur

canım haftamız ilerledikçe ağırlaştık oda bunun sıkıntılarını fazlasıyla yaşıyor pek yorum yazamıyor ama herşeyi okuduğuna eminim a.s.
yeni evin hayırlı uğurlu olsun.

sağol emineciğim... normal bir kadının bile katlanamayacağı bir evden çıkıp geldim buraya.. fareler yengeçler, geceleri yarasalar ve envayi çeşit böcekle belgesel tadında bir yıl geçirdikten sonra, şimdiki evim saray gibi geliyor. bu evde temizlik yapmak bile güzel bir duygu... yanlız öyle pis bir evden çıkıp geldim ki her şeyi yıkayıp öyle yerleştirmek zorunda kalıyorum. mutfağı ve salonu yerleştirdim, diğer odalar da ellerimden öper durumda.. neyse acelem yok yavaş yavaş, tadını çıkara çıkara :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…