- Konu Sahibi deryahakan
-
- #11.241
bu günün ilk günaydını benden olsun :)))))
günaydın tatlı annişler,
nerelerdesiniz. herkes tatildemi kııızzzz
bende evdeyim, kızlarımla televizyonda Barbie günlükleri adında bir çizgi sinema var onu izliyoruz. ne güzel çizgi film izlemek :))))
lilyumcum zillini görmüşsün çok şükür iyi olmasına çok sevindim.
zeynepcim pasta börek yapmadık canım keşkek die bi yemek duydunmu bilmiyorum ama ondan yaptık
annemin komşulara sözü vardı ramazan girmeden yapmak istedik iyikidee yapmışız.
Kimse yookk muuuuu!!!
Kızmış benimki.Dün açtı bacakları doktor amcasına.Yalnız çok şartlamışım kendimi erkek olacak diye.Çoğu semptom erkek olacağına işaretti.Tahminde bulunanların %90'ı erkek demişti.Kız olduğunu öğrendikten sonra şoku uzun bir süre atlatamadım.Babamız ve diğer aile üyeleri çok sevindi,ama ben zor idrak ettim.Hiç böyle olacağımı düşünmemiştim.Sağlıklı olsun,cinsiyet önemli değil diyen ben,meğer ne çok şartlanmışım kendi kendime.Hiç düşünmemek gerekiyomuş cinsiyeti.Allah'ım bebeğimi sağlıklı kucağıma almamı nasip etsin.Ben başka birşey dilemiyorum.:Sarubocequam sizler için de aynı hamiş arkadaşlar:CüvCüv:
görüntülü olanı 200 küsürdü, bu sadece ses ileteninden. kampanyayla 75 e düşmüş normal fiyatı 150 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. biz eşimle ondan almaya karar verdik.
görüntü istersek pc nin kamerasını uzatırız odaya, laptoptan bakar dururuz :roflol: demokraside çare mi yok yerimseniben
bizde almadık ama bebek yatağını annem alacak, bebe kucağını eltim verdi, herkes bir sürü ıvır zıvır almış, örmüş falan...
biz telsizle termometre alıcaz şimdi, bir hastane çıkışı alıcaz. bir de önümüzdeki aydan itibaren her market alışverişimizde bez almayı düşünüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?