2008 Aralık Anneleri

bu günün ilk günaydını benden olsun :)))))

günaydın tatlı annişler,
nerelerdesiniz. herkes tatildemi kııızzzz

bende evdeyim, kızlarımla televizyonda Barbie günlükleri adında bir çizgi sinema var onu izliyoruz. ne güzel çizgi film izlemek :))))

Kimse yookk muuuuu!!!
Kızmış benimki.Dün açtı bacakları doktor amcasına.Yalnız çok şartlamışım kendimi erkek olacak diye.Çoğu semptom erkek olacağına işaretti.Tahminde bulunanların %90'ı erkek demişti.Kız olduğunu öğrendikten sonra şoku uzun bir süre atlatamadım.Babamız ve diğer aile üyeleri çok sevindi,ama ben zor idrak ettim.Hiç böyle olacağımı düşünmemiştim.Sağlıklı olsun,cinsiyet önemli değil diyen ben,meğer ne çok şartlanmışım kendi kendime.Hiç düşünmemek gerekiyomuş cinsiyeti.Allah'ım bebeğimi sağlıklı kucağıma almamı nasip etsin.Ben başka birşey dilemiyorum.:Sarubocequam sizler için de aynı hamiş arkadaşlar:CüvCüv:

Günaydın Zea!Kızlara şimdiden çizgi film izletiyosun hakaydirigubbakcemile3

gördüm eminecim sağol canım,darısı senin başına canım..

edolina canim hayirli ugurlu olsun
bende aynen senin gibi olmustumm
sanki o kadar cok emindimm herkes erkek diyordu ama ben en son senin karnini gordugumde tipki kiz karniydii iste bu yanilmiyor karin sekli
hayirlisi olsun canim desene bi kiz daha geliyorrrrr

hayırlı olsun öncelikle ,ilk çocuğun nede olsa ayrıca kız çocuğu uzun vadede anneye hep yardımcı olur bilirsin sende...

edocum hadi gözün aydın.
kızlar erkekleri yendi açık ara fark attınız vallahi çok öpüyorum.
zeacım sanada maşallah neegüzel kızlarınla iziliyosun.çok güzel a.s.
hepinizi öpüyorumm kızlar.

hafta sonu aralık anneleri forumdan da kaytarıp tümden tatil yapıyor anlaşılan. kaydirigubbakcemile2
kimsecikler yok

kızlar dün arçelik bayine uğramıştım, tesadüfen bebek telsizlerini gördük kampanya varmış, şu anda 75 ytl. kampanya daha bir ay kadar devam eder dediler. kuzenim yaklaşık 3 ay önce çikonun telsizini 130 ytl ye üstelik kampanyalı olarak almıştı. arasında bayağı bir fiyat farkı var. arçeliğin ürünü de 2 yıl garantiliymiş. haberiniz ola.

görüntülü olanı 200 küsürdü, bu sadece ses ileteninden. kampanyayla 75 e düşmüş normal fiyatı 150 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. biz eşimle ondan almaya karar verdik.
görüntü istersek pc nin kamerasını uzatırız odaya, laptoptan bakar dururuz :roflol: demokraside çare mi yok yerimseniben

O da çokmuş ya.Görmek için kalkıp yanına gideriz canım ne olcak di mi?Biz de bi arçelik'e uğrayalım.Sağol bilgi verdiğin için.
Bu arada benim gözümde çok büyüyo ihtiyaçlar.Daha hiçbir şey almadık

bizde almadık ama bebek yatağını annem alacak, bebe kucağını eltim verdi, herkes bir sürü ıvır zıvır almış, örmüş falan...
biz telsizle termometre alıcaz şimdi, bir hastane çıkışı alıcaz. bir de önümüzdeki aydan itibaren her market alışverişimizde bez almayı düşünüyoruz.

kaydirigubbakcemile3Ay alemsin ya.Laptopun kamerası çok iyi fikir:dance:

Kıyafet ordan burdan gelmeye başladı.Bebek arabası da gelecek.Bezleri ben de almaya başlamayı düşünmedim değil.Ama kendimizi zor toparlıyoz şu ara.yokemzirme sütyeniydi yok bebek küvetiydi:1no2:Öyle çok ıvır zıvır ihtiyaç var ki nerden başlanır bilemedim.Cinsiyeti de yeni öğrendik ya.Doktor pembeler almaya başlayabilirsiniz diyince uyandım ben:1shok:

canım hayırlısıyla büyütürsün inşallah, ben kızımın olmasını çok istemiştim nedense kendimi hep ona göre hazırlamıştım sende tam tersi olmuş ama alışmak zaman almıyor...sağlıklı olsun da..

ben yeni yeni alıcam artık, eş dostun yaptıklarını bile almadım taşınıyorum kirlenmesinler diye. aslında hakkaten alacak çok şey var ama biz önceliğimizi bu şekilde belirledik... telsizdi termometreydi aldıktan sonra, bir ara havlusuydu, küvetiydi alt değiştirme beziydi, sabunuydu, şampuanıydı hepsini birden alırız.. bunlar çok para tutan şeylere benzemiyor pek.. bizim de mali durum ağırlaştı bu ay, bundan sonra yavaş yavaş almaya başlamak lazım ama artık.. yoksa hepsi üst üste zorlanırız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…