2008 Aralık Anneleri

Sağol canım.Ben de artık kızım diyerek sevmeye başladım bebeğimi.:CüvCüv:Sağlıkla büyüsün bebişlerimiz.
Ben hamile olduğumu öğrendiğim günün ertesi taşındık biz de.Bir aylık hamileydim.Doktor cam silmek yer silmek yasak dedi diye bütün işleri kocişim yaptı yazık.Senin durumunu da anlıyorum.Yerleşmek günler sürüyor.Allah kolaylık versin.Yeni evinde güzel günler geçirmeni dilerim.En mutlu anlarını yeni evinde yaşayacaksın sen de benim gibihihoyyyt

seninki daha kritik bir zamana denk gelmiş. biz de bir hafta oldu yavaş yavaş yerleştiriyoruz. biz dört yıllık evliyiz dört yılda 4 kere tayinimiz çıktı, artık burda 4 yıl kalıcaz inşallah. benim de her şeyime eşim yardım ediyor yazık. dolapların uzanamadığım yerlerini hep o sildi, camları kapıları yardımcı kadın silmişti.

ben de şimdi yatak odasını silip halısını yerleştirdim, sırada hol var, ellerimden öper :roflol: süt içme molasındayım şu anda kaydirigubbakcemile3

Afiyet olsun canım.Hem sana hem bebişe yarasın.Ben akşam sadece soda içebiliyorum midem insin diye.Sütü sabah çikolatalı nesquik mısır gevreğiyle içebiliyorum sadece.Ayıptır söylemesi tuvalete çıkmamı da sağlıyor bu karışımkaydirigubbakcemile3

Kocişlerimiz altın gibi maşallah.Her zaman yardıma hazırlar.:asigim:

Sana temizlik bi nevi gece cimnastiği oluyo galiba.Aman yavaş yap.Benim de gündüz sıcakta hiçbir şey yapasım gelmiyor.Kimsenin rahatsız olmayacağını bilsem elektrik süpürgesi yapıcam şimdi.

Sana temizlik bi nevi gece cimnastiği oluyo galiba.Aman yavaş yap.Benim de gündüz sıcakta hiçbir şey yapasım gelmiyor.Kimsenin rahatsız olmayacağını bilsem elektrik süpürgesi yapıcam şimdi.

doktorumla birbirimize giriyoruz son zamanlarda, 53 kilodan 65 e çıktım,12 kilo alınca doktorum çok kızdı. "bir dahaki randevuya 2 kilo verip geleceksin, 65 kiloyla doğuma girmen gerekirdi" dedi. bu doktor valla strese sokuyor beni. ben de ne yapayım hareket edip duruyorum :roflol: temizlik yapmaktan daha iyi spor mu var allah aşkına naniknanik apartmanda da bizden başka kimse yok, aman gürültü yapmayayım derdim de yok.

kocacım da ihtiyacım olduğunda yardım ediyor, daha ne olsun dimi ama :1rolleyes:

Nasıl doktormuş o öyle yaPerhiz listesi gibi birşey verdi mi bari bunu söylerken?

Benimki sadece çok almışsın diyordu.Baktı ki ben takmıyorum ve hızla kilo almaya devam ediyorum,birşey demez oldu kiloartışıma.Ben de 70den 80e çıktım son olarak.Önceden de fazla kilom olduğu için almamalıymışım.Vallahi yemeğimi kesip de aç kalamayacam.

senin sağlıın için deyip duruyor, bir bakıma haklı ama bu kiloları hamile kalmadan önce almam mümkün değildi, kilo alamıyordum zaten. ama şimdi öyle olmuyor ne yazık ki, ipin ucunu da kaçırdık mı gidiyor. doktorumun korkusu kilo artışına paralel olarak normal doğum ihtimalinin azalıyor olması.. sezaryana karşı bizim doktor, gerekmedikce tabi.

bana ekmek, şekerli gıdalar ve hamur işlerini yasakladı, bol protein alacaksın dedi. ama nerdeee gel de uy uyabilirsen. -tatlicadiarzu-

Ah canım ya.İnsanın canı hamile haliyle birşey çekti mi yemeden tutamıyo kendini kolay kolay.Tutmak da iyi değil derler ya.Ben de normal doğum taraftarıyım.Ama son anda olmazsa sezeryan olur.Bir şekilde çıkmayacak mı bu bebek?Her türlü sıkıntısını çekicez mecbur.Bu kadar da canı sıkılmaz ki insanın şimdiden.İnsiyatifli olsun biraz şu doktorunklava:
Allah bize normal ve sorunsuz doğum yapmayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

amin canım hepimize inşallah... doktora fazla da kızamıyorum aslında, dikkat etmek gerek tabi, bebeğe faydası olmayacaksa değil mi. ben de normal doğum istediğimden bu aralar dikkat etmeye başladım, en azından ekmeği azalttım, tatlıyı azalttım, daha çok hareket ediyorum..doğuma kadar 5 kilo almayı hedefliyorum.. bu daha gerçekci bir hedef. ne de olsa son aylarda ister istemez kilo alınıyormuş.
ama dediğin gibi öyle ya da böyle bu bebek çıkacak :roflol:

Komşu yine birşeyler pişiriyor.Ne pişirdiğinin ayrı ayrı kokusu geliyor:1rolleyes:Ben iyice acıkıp da yemek girişiminde bulunmadan uyumaya çalışsam iyi olacak sanırım.Yoksa götürecem kalan yemekleri:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
Hadi sana iyi temizlikler.Fazla yorma kendini.Biz uçuyoruz kızımla

Hangi başlık silinmiş anlayamadım ben.Önemli bir eksiklik yok gibi geldi.
Ben yine rüya gördüm.Bu sefer üçüz bebek varmış karnımda.Doktora söylüyorum üç tane var diye.Görmüşüm ben üçünü de nasıl olduysa.Doktor her zamanki sakinliğiyle bakıcaz şimdi görürüz kaç taneymiş diyor.Ben de o sırada tekrar hamile kalmama gerek kalmadan birden fazla çocuğum olacağını düşünerek seviniyorumÜç tane birdenCADIARZU
Hayırdır inşallahfisfisfis

selamm bendee oğlusumu gördüm dün ama dr teyzesi biraz daha fazla süt peynir yumurta yememi sööledii birkaç gün geriden geliyosunuz dedi bi üzüldüm eve gelincee umarım farkı kapatırız bidahaki kontrole kadarr

Gözün aydın!Bu doktorlar cidden garip geliyor bana.Hiç hamile psikolojisinden anlamıyorlar.Daha çok kalsiyum alman için böyle diyip korkutmaya çalıştı belki seni.Takma çok fazla.Ama şu üç çeşit besini gerçekten hergün mutlaka al.Bol bol hem de.

canım yaa belkide öyle ama dr tabi gördüğünü söylemekle yükümlü ama anne baba yüreği işte bi taktımki sormayın bu işe uamrım farkı kapatırız okadar titizleniyorumki yemek konusunda daha napayım bilmem fil gibi olayım istiyolar herlaldekafamçokkarıştı

merhaba kızlar.sanırım bu satte kimsecikler yok burda,şimdikten herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.bu sene tutamıyoruz orucumuzu yavrularımız için.seneye düşünsenize bebişlerimizle beraber kalkcaz sahura.allah nasip etsin o güsel günleri.yarın inş.yavrumu görcem teyzeleri,usg ye gircez aksilik olmazsa.şimdikten çok heyecanlıyım.öpüyorum sizleri ve yiğenlerimia.s.

herkese hayırlı ramazanlar..

bu mübarek zaman diliminin hürmetine Allahım yavrularımızı bizlere bağışlasın sağ salim inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…