- Konu Sahibi deryahakan
-
- #11.261
canım hayırlısıyla büyütürsün inşallah, ben kızımın olmasını çok istemiştim nedense kendimi hep ona göre hazırlamıştım sende tam tersi olmuş ama alışmak zaman almıyor...sağlıklı olsun da..
ben yeni yeni alıcam artık, eş dostun yaptıklarını bile almadım taşınıyorum kirlenmesinler diye. aslında hakkaten alacak çok şey var ama biz önceliğimizi bu şekilde belirledik... telsizdi termometreydi aldıktan sonra, bir ara havlusuydu, küvetiydi alt değiştirme beziydi, sabunuydu, şampuanıydı hepsini birden alırız.. bunlar çok para tutan şeylere benzemiyor pek.. bizim de mali durum ağırlaştı bu ay, bundan sonra yavaş yavaş almaya başlamak lazım ama artık.. yoksa hepsi üst üste zorlanırız.
Sağol canım.Ben de artık kızım diyerek sevmeye başladım bebeğimi.:CüvCüv:Sağlıkla büyüsün bebişlerimiz.
Ben hamile olduğumu öğrendiğim günün ertesi taşındık biz de.Bir aylık hamileydim.Doktor cam silmek yer silmek yasak dedi diye bütün işleri kocişim yaptı yazık.Senin durumunu da anlıyorum.Yerleşmek günler sürüyor.Allah kolaylık versin.Yeni evinde güzel günler geçirmeni dilerim.En mutlu anlarını yeni evinde yaşayacaksın sen de benim gibihihoyyyt
seninki daha kritik bir zamana denk gelmiş. biz de bir hafta oldu yavaş yavaş yerleştiriyoruz. biz dört yıllık evliyiz dört yılda 4 kere tayinimiz çıktı, artık burda 4 yıl kalıcaz inşallah. benim de her şeyime eşim yardım ediyor yazık. dolapların uzanamadığım yerlerini hep o sildi, camları kapıları yardımcı kadın silmişti.
ben de şimdi yatak odasını silip halısını yerleştirdim, sırada hol var, ellerimden öper :roflol: süt içme molasındayım şu anda kaydirigubbakcemile3
Sana temizlik bi nevi gece cimnastiği oluyo galiba.Aman yavaş yap.Benim de gündüz sıcakta hiçbir şey yapasım gelmiyor.Kimsenin rahatsız olmayacağını bilsem elektrik süpürgesi yapıcam şimdi.
doktorumla birbirimize giriyoruz son zamanlarda, 53 kilodan 65 e çıktım,12 kilo alınca doktorum çok kızdı. "bir dahaki randevuya 2 kilo verip geleceksin, 65 kiloyla doğuma girmen gerekirdi" dedi. bu doktor valla strese sokuyor beni. ben de ne yapayım hareket edip duruyorum :roflol: temizlik yapmaktan daha iyi spor mu var allah aşkına naniknanik apartmanda da bizden başka kimse yok, aman gürültü yapmayayım derdim de yok.
kocacım da ihtiyacım olduğunda yardım ediyor, daha ne olsun dimi ama :1rolleyes:
senin sağlıın için deyip duruyor, bir bakıma haklı ama bu kiloları hamile kalmadan önce almam mümkün değildi, kilo alamıyordum zaten. ama şimdi öyle olmuyor ne yazık ki, ipin ucunu da kaçırdık mı gidiyor. doktorumun korkusu kilo artışına paralel olarak normal doğum ihtimalinin azalıyor olması.. sezaryana karşı bizim doktor, gerekmedikce tabi.
bana ekmek, şekerli gıdalar ve hamur işlerini yasakladı, bol protein alacaksın dedi. ama nerdeee gel de uy uyabilirsen. -tatlicadiarzu-
selamm bendee oğlusumu gördüm dün ama dr teyzesi biraz daha fazla süt peynir yumurta yememi sööledii birkaç gün geriden geliyosunuz dedi bi üzüldüm eve gelincee umarım farkı kapatırız bidahaki kontrole kadarr
Gözün aydın!Bu doktorlar cidden garip geliyor bana.Hiç hamile psikolojisinden anlamıyorlar.Daha çok kalsiyum alman için böyle diyip korkutmaya çalıştı belki seni.Takma çok fazla.Ama şu üç çeşit besini gerçekten hergün mutlaka al.Bol bol hem de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?