2008 Aralık Anneleri

herkeze iyi geceler kızlar.. a.s.
Allaha şükürler olsunki bir mubarek 11 ayın sultanı ramazan ayına daha girdik.. Rabbim bu günlerde bütün dünyaya barış ve huzur getirsin.. ağzımızın tadı bozulmasın inşallah..:Saruboceq:
dün gelemedim yanınıza eşimin memleketine gittik dün sabah erkenden yola çıktık..gamyoncuiremsu mis gibi dağ havasının tadı kırda ufak bir gezintinin keyfi ve toplamaya doyamadığımız güzel yiyeceklerle bu sabah ankaraya döndük.. hihoyyyt markette güzel bir a.v. yaptıktan ve yerleştirdikten sonra ancak oturabildim..:bbo: ben yokken baya çene yapılmış form da tek tek okuyamadım umarım herkes iyidir..benden haberler bu kadar .. Allahın izniyle yarın sabah görüşmek dileğiyle..:1hug:
Hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum..Şeniz

Cenab-i Hakk'in kapisina ulastirmayacak yollara sapmaktan korumaya vesile olan mübarek
Ramazan ayimızı tebrik ederim.kaydirigubbakcemile5
tabi pidesiiiiz olurmuuu olmaz elbeeeeeeet
kaydirigubbakcemile3

hayırlı ramazanlar kızlar rabbim bu günerde dualarımızı kabul etsin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

insallah canimm
zaten gun boyu yedigimin tamamini sahurda yedimm
cook az yiyordum gun boyuda borrca kalirsa tutamam diye korkuyorum en iyisi ramazani eksiksiz cikarayimm

günaydın herkese.herkese tekrardn hayırlı ramzanlar diliyorum.allah kabul etsin tutanların orucunu.ben tutamıyorum bu sene,seneye inş.

hayırlı Ramazan'lar diliyorum kızlar. Mübarek günler çok dua edelim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşmak için.

günaydın kızlar, herkesin muberek ramazan ayı hayırlı olsun.
ben de tutamıyorum bu sene, allah tutanlara kolaylıklar versin.
herkesin dualarıkabul olsun, sağlıklı, sıhhatli, hayırlısıyla diğer ramazanları bebişlerimizle girmek nasip olsun:Saruboceq:

günaydın güzel aralık anneleri:CüvCüv:
mübarek bir aya girdik ALLAH herkezin duasını ibadetini kabul eylesin dilerim:Saruboceq:

günaydın kızlar hayırlı ramazanlar Allah cümlemizin dualarını kabul etsin.bende tutamayanlar arasındayım.tutabilen olmaz heralde bu durumda.bilmiyorum ama.
göbişime bakın kızlar :):):):):)

günaydın anneler.. oruç tutan varmı aranızda ben çok istedim tutmayı fakat doktorum izin vermedi kansızlığım ve vitamin eksikliğim var bu yüzdende sürekli ilaç alıyorum .. inşallah borcumuzu hayırlısıyla veririz.. nette bir yazı buldum herkesle paylaşmak istedim a.s.

Bir kadının kocası kendisinden razı olduğu halde hamile kaldığında Allah yolunda gündüz oruç tutup gece ibadet eden bir kişinin sevabı kadar ona sevap verilir Doğum sancısı tutunca ona verilecek sevabı ancak Allahü teâlâ bilir Doğum yapınca çocuğun emdiği her yudum süte karşılık kendisine bir sevap yazılır Gece çocuk onu uykusuz bırakınca Allah rızası için 70 köle azat etmiş gibi sevap kazanır Ey Selame, bunları söylemekteki maksadımı biliyor musun? Namusunu muhafaza eden, kocasına itaat eden ve kocasından gördüğü iyilikleri inkâr etmeyen saliha hanımları kastediyorum) [Taberani]

Müslüman kadın, hamilelikten doğuma kadar ve çocuğu memeden kesene kadar Allah yolundaki mücahid gibi olup ölürse şehid sevabı verilir) [Taberani]

(Müslüman kadın, hamile iken, gündüz saim, gece kaim ve Allah korkusu kendisinde galip olan bir mücahid sevabı hak eder Onu ağrı tuttuğunda kendisine verilecek sevabı hiç kimse bilmez Bebeğin her emişinde bir can ihya etmiş gibi sevap alır Sütten kestiğinde ise, bir melek, onu takdir ederek, ?haydi bir daha? der) [Ebuşşeyh]
Saim = oruçlu demektir, kaim = gece kalkıp namaz kılmak, ibadet etmek demektir
alıntı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…