2008 Aralık Anneleri

kızlar bende oruç tutmuyorum ama eşimi sahura kaldırıp yemek hazırladım o nedenle uykusuzum sizde durumlar nasıl şekerler-tatlicadiarzu-

herkese hayırlı ramazanlar sağlıkla ağız tadıyla geçsin inşallah bende tutmuyorum ama eşime kalkıp hazırladım:.allah kabul etsin

ben ilaç kullanamıyom ilaçlarım var dr belirtiyom arasıra içiyom ilaç dr da sahuru sıkı yaptıktan sonra tutabilirsin dedi bulantın yoksa

ballım canım bende kansızlık ve kullandığım 3 ilaç olmasaydı gene tutamazdım.. açlığa hiiiiç dayanamıyorum hemen elim ayağım boşalıyor.. zaten çalışıyorum çok erken kalkıyorum ve işimle evimin arası 1 saat .. bu halimle 1 saat yolu zor giderken oruçluyken sanırım hiç gidemezdim..

Iftara ne yemekler yapicaksiniz fikir verelim birbirimize akşam kocalarimiza yapariz

cnm malum 7 de evde oluyorum yarım saatte yemek hazırlayamam diye dünden hazırladım kocama ama ne yaptığımı söylimiyim şimdi canları çeker annelerimizin..kaydirigubbakcemile5

ok benden günah gitti bende yazıorum tatlışlar..

Yoğurtlu çorba
Etli yeşil fasülye yemeği
Bezelyeli Pilav
Çoban Salata
Erip kompostosu
Tatlıyıda akşam koçişim getirecek

kızlar ben de açlığa dayanamıyorum, o nedenle de tutmadım. biraz acıksam elim ayağım titrer gibi oluyor. bu arada iftara hanginize gelsek acaba menüler güzelmiş doğrusu:içelim:

kızlar ben de açlığa dayanamıyorum, o nedenle de tutmadım. biraz acıksam elim ayağım titrer gibi oluyor. bu arada iftara hanginize gelsek acaba menüler güzelmiş doğrusu:içelim:

bana gelebilirsin cnm .. büyük bir keyifle seni eşini ve yeğenimizi ağarlayabiliriz...kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…