2008 Aralık Anneleri

kızlar bende tutabilcek gibi değilim.dediğiniz gibi elim ayağım boşalıyor 2saatte bir yemek yiyorum (
allah izin verirse kışın aradaki farkı kapatıp borçlarımızı tutarız.a.s.

bizim menüde de: mercimek çorbası
tavuk sote
pilav
salata
tatlı olarak da şekerpare

hepiciğinize hayırlı ramazanlar

ballım nasıl gidiyor ya ben tutmak istiyorum ama biz 12 saat çalışıyoruz dayanamam diye korkuyorum vucut eskisi gibi değil.bebeğin nasıl her zamanki gibimi hareketleri.

afiyet olsun.. bende yeni girebildim sitede sorun vardı sanırım sayfa bir türlü açılmadı..

kızlar çok iyi gidiyo acıkmadım normalden daha fazla dinamiğim kızımda aynı şekilde maşallah yerinde duramıyo rabbim kuvvetni veriyo ben bunu anladım

kızlar ben bişi sorcam.bugün normalde benim randevum vardı,sabah aradım tekrar bi sorayım dedim ayrıntılı ultrason yapılıyomu diye.yapılmıyo dediler,halbuki kaç haftalar önce bana yapılıyo dediler.iptal ettim.kendi hastanemde pahalıya mal oluyor.bebeğim için canım feda olsun fakat yok uygun olan yer.zaten bu şartlarda açıkcası çok pahalıya geliyor.kızlar şartmı bu ayrıntılı ultrason bana bilgi verirmisiniz lütfen.

kızlar acayip yogunum sizler nasılsınız-tatlicadiarzu-
ilkimcim benden doktorum istedi ama bebeğimde bişeyden şüphe edilmişti onun için gerekli demişti doktorum sanırım herşey yolundaysa çokta önemli değildir
bebeğin tüm herşeyi bakılıyor kan akışı bile güzelim

kızlar okudumda herkez iftat menüsünü yazmış bende yazayım
gerçi annem hazırlamış ama olsun
mercimek çorbası
fırında et
patlıcan soslu makarna
çoban salata
damla sakızlı muhallebi

ilkim bende dende istemedi drum ayrıntılı özlelikle sordum ctesi randevumda ben zaten kendi cihazlarımızla 3 boyutlu falanda bakıyo çok net herşeyi görüyorum bi sorun olsa gönderirdim dedi hatta bana şakayla karışık ne çok şey biliyo bu annelerle uğrasmak zor falan dedi ben yaptırmadım hayırlısı..

kızlar bende oruç tutmak istiyordum yarın için ama bu tempoya gitmez o kadar cok yoruldumki anlatamam kızlar birde dün denize gitmiştim güneşin altında da kalmadım ama bugün benim kızım hiç kıpırdamıyo korkuyom valla bişeymi oldu diye

slm arkadaşlar ramazanınız mübarek olsun oruç tutanlar var sanırım aranızda bebeğe zarar gelir diye korktum tutmuyorum ama hiç huzurlu değilim sonra tutmak daha zor ilk bebeğimde günler çok kısaydı hiç orucum kalmadı günlerin uzun ve sıcak olması kötü tutanların orucunu Rabbim kabul etsin

zeynep korkma bazı gunler banada öyle oluyo sırtüstü yatınca genelde kıpırdıyo ama bazı zamanlarda sırtüstü yatıp karnımı hafifçe dürtüyom banamısın demiyoo inan aklım çıkıyoo sanırım bebeklerin hareketleri bu aylarda tutarsızlık gösteriyo ama bide kıpırdadımı dünyalar benim oluyoo allahım sağsağlim atlatalım mutlu sona ulaşalım hayırlısıylaa :1hug:

Selam aleyküm İlkimcim.

Ben şu an 24+2 günlük hamileyim ve dr.um ayrıntılı usg.filan istemedi.Temmuzun 12'sinde gitmiştim.Cinsiyetini de öğreniştim.Bana sonraki randevuyu 2 ay sonrası için vermişti.Yani eylül ortası sonu gibi gitmemi istedi.Israrla arada yapılacak testlerin olup olmadığını sordum. Yok demişti.Sağlık ocağına da gittiğim için orada ebe ve hemşire arkadaşlarım var.Ebemize bu ayrıntılı usg.yi sorduğumda aslıunda gerek olmadığını söyledi.Önemli olanın; normal usg.yi anlayan ve bunu anlatan bir dr.un olduğunu dedi.Sorun da yoksa gerek yokmuş zaten.Öyle söyleyince ben de önemsemedim.Dr.un özel muayenehanesine gidiyorum.15 gün sonra nasipse yine gitcem ve soracağım.Gönlünü ferah tut.
Dr.unla konuş yine,ekonomik açıdan da durumunu anlat.Belki başka bir yer önerir. Hayırlısını dilerim.a.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…