- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- 356
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #11.321
herkes yemeğe gitti heralde
ses seda yok.
öpüyorum hepinizi a.s.
ballım nasıl gidiyor ya ben tutmak istiyorum ama biz 12 saat çalışıyoruz dayanamam diye korkuyorum vucut eskisi gibi değil.bebeğin nasıl her zamanki gibimi hareketleri.
kızlar ben bişi sorcam.bugün normalde benim randevum vardı,sabah aradım tekrar bi sorayım dedim ayrıntılı ultrason yapılıyomu diye.yapılmıyo dediler,halbuki kaç haftalar önce bana yapılıyo dediler.iptal ettim.kendi hastanemde pahalıya mal oluyor.bebeğim için canım feda olsun fakat yok uygun olan yer.zaten bu şartlarda açıkcası çok pahalıya geliyor.kızlar şartmı bu ayrıntılı ultrason bana bilgi verirmisiniz lütfen.
kızlar bende oruç tutmak istiyordum yarın için ama bu tempoya gitmez o kadar cok yoruldumki anlatamam kızlar birde dün denize gitmiştim güneşin altında da kalmadım ama bugün benim kızım hiç kıpırdamıyo korkuyom valla bişeymi oldu diye
kızlar ben bişi sorcam.bugün normalde benim randevum vardı,sabah aradım tekrar bi sorayım dedim ayrıntılı ultrason yapılıyomu diye.yapılmıyo dediler,halbuki kaç haftalar önce bana yapılıyo dediler.iptal ettim.kendi hastanemde pahalıya mal oluyor.bebeğim için canım feda olsun fakat yok uygun olan yer.zaten bu şartlarda açıkcası çok pahalıya geliyor.kızlar şartmı bu ayrıntılı ultrason bana bilgi verirmisiniz lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?