2008 Aralık Anneleri

iyi akşalar hamişler benim midem cok yanıyor ne yapmalıyım şurup aldım ama hic faydası yok yedigimi cıkarıyorum sizler ne yapıyorsunuz

günaydın hamişler bügün sahur vakti siteye giren olmamaış galiba yerimsenibenceyrem cok sagol canım benim kız dün bana küstü herhalde ne yaptıysam kıpırdamadı ama babası hani kızım nerde demesiyle maşallah heryerini oynattı kaydirigubbakcemile2

zeynepcim bazen hiç kıpırdamıyorlar ve bizi çok korkutuyorlar canım. geçen gün bana da oldu dediğin gibi baya korktum. çok şükür ertesi gün canı istedi de hareket etti bebeğim.

günaydın güzel anneler nasılsınız?
ben bugünde olmam sanırım acayip yogunum öptüm hepinizi:1hug:

zeynepcim bazen hiç kıpırdamıyorlar ve bizi çok korkutuyorlar canım. geçen gün bana da oldu dediğin gibi baya korktum. çok şükür ertesi gün canı istedi de hareket etti bebeğim.

evet canım ya sorma aklım elim hep karnımdaydı dün akşam kığırdadıda rahatladım canım hihoyyytbuarada sen yeni katıldın galiba aramıza hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile5senin bebeişin cinsiyeti ne:uhm:

hoşbulduk zeynepcim, cinsiyeti erkek bebeğimin. keşke daha önce görüp katılsaymışım aranıza :lepi:

günaydın kızlar ve bebekleri..

elifcino bende ayın 19. da 2 dozumu yaptırıcam.. ilk doz yapıldığında kolum çok ağırmıştı ama 1 gün snr geçmişti.. sağlığımız için yaptırmak gerekiyor.. geçmiş olsun şimdiden

sağolun kızlar, tetanozu bir an önce olsam iyi olacak, ha bire bi taraflarım kesilip, çizilip duruyo :1shok: ne çizmiş nasıl olmuş da kanamış hiç farketmiyorum bile

günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl umarım iyisinizdir ben daha aşımı olmadım ne zaman da lurum bilmiyom belli bi günü varmı kızlar dr bana demişti ama şimdi niyetliyim bozmam orucumu belki akşam dan hastaneye gidip yaptırırız

ballım cım günaydın cnm .. doktorum bana 20. haftadan snr yaptırmalısın demişti ama sen genede kendi doktoruna bir danış.. ben 23-24 haftalarımda yaptırmıştım..

dr bana 15 gün bi ara yaptır dedi şu zamana kadar demedi 15 gün sonra dr gidecem birde şeker testi kaçıncı haftaya kadar yapılıyo kızlar ben heralde 1 günümü yiyecem oruçtan yana

ballım doktor bana bu ay içinde tetanozunu yaptır sonra bir tane daha yaptırman gerekecek dedi..şeker testi de 24,28 haftalar arasında diye okudum nette ama benim doktorum 30. haftada yapıcaz dedi.

ramazandan sonraya şekeri yaptırırım tetonozuda hastanede yapıyolarmı hastaneye giderim akşam yaptırırım

ballımcııım seninle günlerimiz aynı,
dün doktordaydım 2 hafta sonrası için şeker yüklemesi ve tam kan sayımı testi verdi.
senin doktor kontrolün ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…