- Konu Sahibi deryahakan
-
- #11.361
iyi akşalar hamişler benim midem cok yanıyor ne yapmalıyım şurup aldım ama hic faydası yok yedigimi cıkarıyorum sizler ne yapıyorsunuz
ramazandan sonraya şekeri yaptırırım tetonozuda hastanede yapıyolarmı hastaneye giderim akşam yaptırırım
cnm anasağlığında ücretsiz yapılıyor haberin olsun.. hastane tetenozu yaparmı bilmiyorum..
ya kizlar size imreniyom yani oruc tutanlara ben tutamiyorum üc saate bir aciykiyom yemessem migdem bulaniyor iki hamileligimde bende hep tuttum hic aksatmadan hatta seviniyodum kazam olmadi hic diye ama o zamana günler kisaydi bide daha 3 veya 4 aylik hamisdim cok zoruma gidiyo orucu yemek 9 yasimdan bu yana bir gün aksatmadim ama simdi mecburen yiyoz
siz bide ilac kullanmiyosunuz heralde gerci iftar veya sahurdada alinir ilac ama bas dönmesidemi oluyo ben acikir acikmaz basim dönüyo bayilacak gibi oluyom
canım aynı durum bendede var miğdem çok fena şurup hiç bi işe yaramıyo bende çok kötü günler geçiriyorum hiç bir çözüm yok galiba
annedeki sıkıntı stres yorgunluk bebeğin hareketlerini etkiliyormuş.benim bir gün kıpırdamadı doktoru aradım bu etkenler varsa olabileceğini söyledi.cukulata yeyip kıpırdayacak mı bakmıştım.kıpırdamıştı.ve dinlenince kafada rahatsa içerde maç başlıyor.ayrıca ilerleyen zamanda bebek büyüdükçe alan daralacak ve kıpırdanma azalacak aklınızda olsun.
Benim genelde gece yatmaya yakın midem fena oluyor.Sanki yediklerim midemde dönüp duruyor ve hazmedemiyerum gibi.Soğuk ter dökmeye başlıyorum ve midemi boşaltma isteği duyuyorum.Çözümü buldum.Sade soda içiyorum çok iyi geliyor.Sizde durumlar tam olarak nasıl bilmiyorum ama belki faydası olur.
sade soda banada o anda ii geliyor ama sonra yine başlıyor anlamıyorum neden çok sonra yine aynı ağrılar yanmalar başlıyo miğdem ağzımda tüm gün yağlı yiyecekler yoğurt,meyve suyu bunlar daha kötü yapıyor miğdemi
Merhaba arkadaşlar. Bende buraya ilk kez yazıyorum 4 aralık bebeklerimin doğumu görünüyor ama kısmet tabi allah hepimize zamanında ve sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı kısmet etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?