2008 Aralık Anneleri

Merhaba arkadaşlar. Bende buraya ilk kez yazıyorum 4 aralık bebeklerimin doğumu görünüyor ama kısmet tabi allah hepimize zamanında ve sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı kısmet etsin.

hoşgeldin canım aramıza, gerçi bend e yeniyim burda :smiley-cool: benim doğum tarihi de 4 aralık kısmetse. umarım bebişlerimize sağlıklı bir şekilde kavuşuruz arkadaşım. a.s.

Cocostar sen yurtdışındasın galiba.Sen de hoşgeldinhihoyyyt
Yeni gelen arkadaşlar;2008 Aralık anneleri listemiz konu başlığından girip bilgilerinizi yazarsanız listeye eklenebilirsiniz.Böylelikle her zaman siteye giremeyenler de bebeklerinizin cinsiyetlerini,yaşlarınızı listeden görebilir.

Merhaba arkadaşlar. Bende buraya ilk kez yazıyorum 4 aralık bebeklerimin doğumu görünüyor ama kısmet tabi allah hepimize zamanında ve sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı kısmet etsin.

hoşgeldin canım inşallah bebeklerine sağ salim kavuşursun..

ya kızlar o kadar çok uykum varki anlatamam.mirmirmirmir. az önce şirket boşaldı hemen içerde toplantı odasının koltuğuna gidip uzandım.. ama kısa sürdü 10 dak snr geldiler..:a015: uykusuzluk çok kötü keşke evde olsaydım yatıp doya doya uyusaydım:çok üzgünüm:

Beni de bıraksalar bütün gün yatıcam.Uykum geldikçe uyuyup uyanıp yemek yiyip yine yatıcamkaydirigubbakcemile3.Sana izne ayrılıncaya kadar Allah sabır versin.

öğlen uzanmıştım uyuyakalmışım bu saat olmuş.. tetanoz olmaya gidecektim o da yarına kaldı hay allah :1no2:

huu kızlar nerdesiniz yahuuu ramazan rehavetimi çöktü herkese

herkes uykuda galiba nurgüncüüüüm kaydirigubbakcemile

bende mesai bitsede eve gitsem diye hayal kuruyordum oturduğum yerde :))))

neyse az kaldı.

sen kaçta çıkıyorsun canım?

herkes uykuda galiba nurgüncüüüüm kaydirigubbakcemile

bende mesai bitsede eve gitsem diye hayal kuruyordum oturduğum yerde :))))

neyse az kaldı.

sen kaçta çıkıyorsun canım?

aynen bende biran önce eve gitmek istiyorum çok uykusuzum.. saat 6 da çıkıyorum 1 saat 6 dk kalmış offff offffffffff:çok üzgünüm:

evde olan hamişler huu size sesleniyorum, biliyomusunuz çok şanslısınız azıcıkta bizler için uyuyun olurmu..ama çok uyumayın arada gelin destek olun bizlere

arkadaşlar hepinize iyi akşamlar ve de hayırlı ramazanlar....şeker testi yaptıranlara bir sorum olacak : şeker yüklemesini aç karnına mı yaptılar?

oruç tutanlarına allah kolaylık versin

hoşegeldiniz hami arkadaşlar cocostar, ebrizm
başka yeni arkadaş yok galiba, evet herkes herkesde bi ramazan sessizliği var

kızlar bende kısmetse ayın 13ünde şeker yüklemesi yaptıracam doktor aç gel dedi bana:CüvCüv:
bu arada acayip yoruldum saat 6 olsada gitsem evime

kızlar bende kısmetse ayın 13ünde şeker yüklemesi yaptıracam doktor aç gel dedi bana:CüvCüv:
bu arada acayip yoruldum saat 6 olsada gitsem evime

ben de o tarihte yaptırıcam ama benimki aç gelmene gerek yok dedi....ben burada yaptıran rkadaşları okuduğumda aç gittiklerini okuduğumu hatırladığım için bir daha sorayım dedim.

tşk,
hande

ya ben şeker yüklemesini tok yaptırdım.. doktor aç tok önemli değil demişti bana

ben de o tarihte yaptırıcam ama benimki aç gelmene gerek yok dedi....ben burada yaptıran rkadaşları okuduğumda aç gittiklerini okuduğumu hatırladığım için bir daha sorayım dedim.

tşk,
hande

benim dr biraz erken istedi ama 3 kez kan alındı benden aç karnına 50 gr gilikoz içtikten bir saat ve 2 saat sonra olmak uzerre 3 kez kan aldılar yani...tetanozlarımıda 20.ve 25. haftalarda oldum iki kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…