2008 Aralık Anneleri

selam kızlar sabahtan beri canım cıktı offf ya offf eve git yemek hazırla bulaşık yıka bir sonraki günün yemeğini pişir cay yap 11-12 gibi yat sahura kalk kahvaltı hazırla 5,30 gibi tekrar yat 6,30 tekrar kalk işe gel sabah 8 akşam 6,30 koştur dur bakalım valla sıkıldım ben cokta yoruldum dayamıyorum artık kafamçokkarıştı:bbo:

zeynep bacım günlüğümü okuyor gibi hissettim kendimi.. ama ben 6 da çıkıyorum ve 7.30 da kalkıyorum onun harici tempo aynı.. dün akşam bugünün yemeğini yapmıştım sanırım yarınada yeter bu akşam yemek yapma derdim yok ..hihoyyyt.. 32 haftam gelsede ayrılsam izne çok bunaldım çokk:çok üzgünüm:

kizlarr calisan anneler
yeterin artik birakin su calismayii
yaa karniniz burnunuzda zaten yatip dinleninn
aaa kiziyorum amaaa

yaşasın saat 6 ya yaklaşıyor.. ancak hazırlanır çıkarım .. herkese iyi iftarlar kızlar.. öpüldünüz

valla canım sıkıldım oraya buraya koşturmaktan eskiden bukadar koymuyordu ama şimdi sinirden ağlayasım geliyosenağlamaşu sıralar işlerde yogunlaştı nasıl cıkıcam işin içinden bilmiyorum şu bayram gelsede bende cıksam şurdan ohhhh desem bi

valla ben evde durdugum halde yorgunluk bitkinlik
sizi o halde dusunemiyorumm
allahim sabrini versin ne diyimm

benimde tatilim bitti okula başladım yine nasipsede kasımda ayrılmayı düşünüyorum devlet okulu olsa tamamam ama özel sektör bakmaz adamın gözünün yaşınaa bende ağırlaşıyorum artık nasıl kaldırıcam valla bilmem ama mecburum

aralık anneleri nerdesiniz şu an inanılmaz kalbime dogru baskı hissediyorum yaa nefes almakta güçlük çekiyorum yemegi biraz fazla kaçırdım galiba..sizlerde de oluyor mu..bu arada çalışan anne adayları hakikaten sizleri tebrik ediyorum kendimi düşününce..çünkü neredeyse bütün gün oturuyorum ya da yatıyorum çünkü ne kadar da olsa ancak yemek yapıp ufak tefek temizlik yapabiliyorum..başka hiçbişiye halim kalmıyor maalesef..bi de çalışıyor olsaydım bayılır kalırdım herhalde ya da bünye alışırmıydı o tempoya bilemiyorum herkes oruç tutabiliyor mu ayrıca??

önemli bişey değildir ilerledikçe olucak bunlar aama benimde kalbim artık daha hızlı atıyor zaman zaman hissediyorum..oruç keşke tutabilsem ama tutanlarınkini allah kabul etsin

günaydın canım arkadaşlarım
pazartesi öğleden sonra burdaki internet bağlantılarda problem olduğu için gelemedim
ama yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum a.s.
hepinizi çok öpüyorumm.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım? yeni bir gün daha başladı, bu aralar günler çabuk mu geçiyor bana mı öyle geliyor :)

günaydın kızlar nasılsınız:CüvCüv:
zeynepcim benimde çooooooooooookkkkk uykum var hafta sonuda gelsede uyusak güzelim:Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız:CüvCüv:
zeynepcim benimde çooooooooooookkkkk uykum var hafta sonuda gelsede uyusak güzelim:Saruboceq:

aynen canım ya bu hafta cok yogunuz valla hafta sonu bende bebişimi görcem gecen hafta 30 agustos diye bakmadılar bu haftaya kaldı hafta sonu gelsede kızımı görsem hihoyyyt

aynen canım ya bu hafta cok yogunuz valla hafta sonu bende bebişimi görcem gecen hafta 30 agustos diye bakmadılar bu haftaya kaldı hafta sonu gelsede kızımı görsem hihoyyyt

iyi canım hayırlısı bu hafta sen gör inşaallah haftayada ben görücem özledim kızımı :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…