- Konu Sahibi deryahakan
-
- #11.421
günaydın kızlar,[/evet şekerim ama bugün yine yogun ayyy bu gidişle 32 hafta kaçarım ben
zeynep, zeren
akşam dinlendinizmi dün çok yoruldunuz ikinizde
kızlar şeker testi için gittiğinizde yanınızda yarım limonda götürün canlarım.
o şekerli su iğrençççççççç((
limon hafifletir enazından :)
zeacım sanada günaydın canım cemrem nasıl buğün?
sağol güzelim ben 1-2 zamandır forumdan koptum sen oldunmu nasıl geçti:uhm:
kızlar günaydın.. gece bir rüya gördüm hayırdır inşallah.. kız çocuğu doğuruyorum hemde ikiz.. 2 side hasta biri benim kucağımda doktora gösteriyorum.. elinin üstünden kan alıyorlar ağlıyor kuzucum bende ağlamaya başlıyorum için yanıyor.. snr birden iyişeliyorlar..ya uğraşıp durdum sabah kadar.. sahurdan sonra hiç uyuyamadım kafam dönüyor İMDAT diye bağırmak istiyorum..
günaydın kızlar,
zeynep, zeren
akşam dinlendinizmi dün çok yoruldunuz ikinizde
slm kızlar dün çok kötü grip olmuştum çok fenaydım dr.arayıp söyledim hiç ii değilim diye hemen çağırdı beni kbb ye yolladı ordanda ilaç verdiler ama dozları çok düşük pek fayda etmedi ama gece sürekli terleyip ter attım bugün fena değil gibiyim ama salgın var galiba dikkat edin
kızlar şeker testi için gittiğinizde yanınızda yarım limonda götürün canlarım.
o şekerli su iğrençççççççç((
limon hafifletir enazından :)
zeacım sanada günaydın canım cemrem nasıl buğün?
slm kızlar dün çok kötü grip olmuştum çok fenaydım dr.arayıp söyledim hiç ii değilim diye hemen çağırdı beni kbb ye yolladı ordanda ilaç verdiler ama dozları çok düşük pek fayda etmedi ama gece sürekli terleyip ter attım bugün fena değil gibiyim ama salgın var galiba dikkat edin
kızlar rüya dedinizde bende anlatayım rüyamı,
bebişimi emziriyorum ama yavrucuum çabalıyor çabalıyor süt gelmiyor. sonunda pes ediyor sinirle memeyi bırakıyor yüzüme bakıp " niye pompa almadın" diyor bana
şimdi nette pompa araştırıyorum nasıl bişey alsam diye.
sağol canım,
pazartesi doktor kontrolümüz vardı, kızlarımın ikiside iyiler maşallah
bednde 2 hafta sonra yaptıracağım şeker testini.
limon test sonuçlarını etkilemiyor dimi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?