2008 Aralık Anneleri

günaydın kızlar,

zeynep, zeren

akşam dinlendinizmi dün çok yoruldunuz ikinizde

kızlar şeker testi için gittiğinizde yanınızda yarım limonda götürün canlarım.
o şekerli su iğrençççççççç ((
limon hafifletir enazından :)
zeacım sanada günaydın canım cemrem nasıl buğün?

canım bu rüyalar benide delirtcek
maşllah her gece dizi çekiyorum farklı farklı rollerde.
artık usta oyunculara taş çıkartcak hale geldim :)))
onlar sadece bir rüya canlarım takmayın sakın.

kızlar günaydın.. gece bir rüya gördüm hayırdır inşallah.. kız çocuğu doğuruyorum hemde ikiz.. 2 side hasta biri benim kucağımda doktora gösteriyorum.. elinin üstünden kan alıyorlar ağlıyor kuzucum bende ağlamaya başlıyorum için yanıyor.. snr birden iyişeliyorlar..ya uğraşıp durdum sabah kadar.. sahurdan sonra hiç uyuyamadım kafam dönüyor İMDAT diye bağırmak istiyorum..

sağol güzelim ben 1-2 zamandır forumdan koptum sen oldunmu nasıl geçti:uhm:

sağol güzelim ben 1-2 zamandır forumdan koptum sen oldunmu nasıl geçti:uhm:

canımcım bikez daha vakti gelmeden yaptırdım çok iğrençti.plastik bardakla dolu şekerli su tok yapılmıştı ama insanın midesi kalkıoyo.öğürüp öğürüp durdum hemşire eğer kusarsan tekrar yapmak zorundayız demiştibenneyaptımki
mecburen sıka sıka içtim ama keşke limon alsaymışım yanıma
kısmetse asıl testimi 28haftada yaptırcam haftaya yani.bişey kalmadı hayırlısı inş:CüvCüv:
kızlar çok yormayın kendinizi-tatlicadiarzu-

hayır olsun canım bu ayda rüyalar iyi çıkar derler iyi yorumla iyi olsun
ayrıca kendine dikkatet canım

kızlar bu test için aç karnına mı gitmek gerekiyor. bu gidişimde benimkini de yapacak sanırım ama aç gel tok gel demedi. limonu söylediğin iyi oldu canım yaa hemen çantaya bir limon atayım :)

slm kızlar dün çok kötü grip olmuştum çok fenaydım dr.arayıp söyledim hiç ii değilim diye hemen çağırdı beni kbb ye yolladı ordanda ilaç verdiler ama dozları çok düşük pek fayda etmedi ama gece sürekli terleyip ter attım bugün fena değil gibiyim ama salgın var galiba dikkat edin

geçmiş olsun canım bende 2 hafta önce atlattım bol bol limon ıhlamur iç canım dikkat et kendine de bebişinede

sağol canım,
pazartesi doktor kontrolümüz vardı, kızlarımın ikiside iyiler maşallah

bednde 2 hafta sonra yaptıracağım şeker testini.

limon test sonuçlarını etkilemiyor dimi canım?

kızlar rüya dedinizde bende anlatayım rüyamı,

bebişimi emziriyorum ama yavrucuum çabalıyor çabalıyor süt gelmiyor. sonunda pes ediyor sinirle memeyi bırakıyor yüzüme bakıp " niye pompa almadın" diyor bana

şimdi nette pompa araştırıyorum nasıl bişey alsam diye.

geçmiş olsun canım,
bendede tek tük öksürük başladı. Bronşitim varda.

Dikkat etmeye çalışıyorum ama salgın varsa korunmak çok zor. malum öpüşmeyi seven bir milletiz gören tutup öpüyor hemen Şeniz koruyamıyorum kendimi klava:

hasta olan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun diyorum öncelikle.

zeemayscım hayırlara gelsin rüyanın sonu değşik olmuş ama :smiley-cool: bend e bu aralar pompa araştırıyorum canım, arkadaşın biri medela elektrikli kullanıyormuş, manuel olan baya acı verdi kullanamadım bunu aldım dedi. diğer arkadaşımsa manuel olandan memnun olduğunu söyledi neden birsürü para vercen ki bikaç ay kullanacağın ürüne diyor. açıkçası kafam karıştı :bbo:

bu konuda fikir verecek biri var mıııı:sm_confused:

Merhaba kızlar!Bakıyorum artık herkes rüyalar görüyor.Tam anne psikolojisine girdik galiba.Hayra yorun hayır olsun.

Elif geçmiş olsun.Ben de iki haftadır dolu dolu öksürüyorum.Klimalardan kaynaklı benimki.Doktor ciğerlerin iyi boğazında da kırmızılık yok dedi.O da aynı şekilde rahatsızlanmış bir hafta önce.Bana şurup ve pastil verdi.Pastil mentollü değil ve midemi bulandırıyo.Şurubu da unutuyorum her zaman içmeyi.Dolayısıyla öksürmeye devam.Bazen azalıyo.Daha çok sabahları tutuyo arka arkaya öksürüyorum.İnşallah geçecek.

tşk ederim kızlar dikkat edin çok doktor çok önemli bişey dedi ve direk bebeğin kalp atışları ile suyuna baktı grip deyip geçmeyin mutlaka dr.gidin

Pompa ne kadar gerekli bilemiyorum.Benim kuzenim elle çalışan pompalardan kullandı.Sadece işyerinde sütünü sağıp torbalara dolduruyor,eve getirip dondurucuya koyuyordu.Evdeyken pompasız kendi emziriyordu.Ben çaılışmayacağımı düşününce pompa ne kadar gerekir diye düşünüyorum.Hani bebeğin sütü çekemeyeceği kadar ağır geliyodur süt de öyle olunca pompa gerekebilir belkifisfisfis

sağol canım,
pazartesi doktor kontrolümüz vardı, kızlarımın ikiside iyiler maşallah

bednde 2 hafta sonra yaptıracağım şeker testini.

limon test sonuçlarını etkilemiyor dimi canım?

canımcım bana ordaki hemşireler söylemişti
keşke limon getirseydin yanında die.
bu testi yaptıranlar(şeker testi) hep limonda getiriyolarmış yanındaşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…