2008 Aralık Anneleri

zeamays'cı gecenlerde erken dogum belirtisi diye bişey anlatmıştın 2-3 gündür göbeğimin altında bir kasılma oluyo adım bile atamıyorum 1-2 dk sürüyo sonra geciyo dün 5-6 defa oldu bugünde öyle bu anlattıgım şey erken dogum belirtisimi :uhm:

zeacım kızların kğsu nasıldı?
birbirine yakınmı?genelde çok fark oluyo aralarında inş bizim kızlarda olmaz.
bide eylül anneleri başladı doğurmaya bizde kasımda dökülmeye başlarız sanırım hadi
hayırlısı inş.
a.s.

evet eminecim aralığın ilk bebişlerinden biri benimki olcak inşallah.. 6 aralık görünüyor.. ama sezeryan olursa 2 hafta önceden doğum olucak kasım ayında.. bakarsın hikayesini ilk yazan ben olurum..

inş canım bende bol bol hikaye okuyorum tabi güzellerini motive olmak için inş normal olur.
çok istiyorum normal olmasını tabi herşey allahtan .
bu arada benim oğlan maşllah çok hareketli napcam bilmem..anne son aylarını dinlenerek geçir ben gelince canını okuycam diyo galibaaaaaaaaa.
1dk boş durmuyoooo.
hele babamızın sesini duyduysak ooooooooooo deligibiyiz :))))))))
hele bi gelsin o poposunu bacağını yiycem :))))))

evet eminecim aralığın ilk bebişlerinden biri benimki olcak inşallah.. 6 aralık görünüyor.. ama sezeryan olursa 2 hafta önceden doğum olucak kasım ayında.. bakarsın hikayesini ilk yazan ben olurum..

hayırlısı tatlım bende sezaryan olursa 1 aralık düşünüyorum 38 hafta bitince olurmuş 39 haftamızda olucaz o zaman artık hayırlısı:Saruboceq:

nasılsınız bakalım benimde 15 aralıkta olacak doğumum allah nasip ederse 15 aralık benimde doğum günüm bu arada kızım la aynı gün doğmuş olacaz 39+2 denk geliyo ama bana o zamanı beklemicekmiş gibi geliyo hep daha erken doğuracam gibi doğuyo içime

canım benim karnımda sertleşme oluyordu. durup dururken hissediyorsun bir bölgede toplanma gibi oluyor hafif ağrılı. elleyince sert ve biraz şiş oluyor. pazartesi günü doktora gittiğimde sordum kasılma dedi. Düzenli ve sık olmadığı sürece normal. artık kasılmalar başlar bu haftalarda dedi. Benim o kadar sık olmuyor günde 1-2 kere.

ama benim bahsettiğim kasılma yürümeme falan engel olmuyor. seninki sancı falan olmasın canım. hani batma gibi falan mı?

endişelenme hemen canım. ama doktorunda bir danış istersen.

canım çalışacağım için pompa almaya mecburum. eve gidince bebeği kendim beslerim İnş ama ben işteyken önceden sağdığım sütün verilmesi gerekecek. birçok kişi medela demiş ama kafam karışı kne alsam ne yapsam bilemedim doğrusu...

bu arada eylül anneleri doğum hikayelerini okudum baya duygulandım. Darısı başımıza sağlıklı huzurlu bir şekilde...

kızlar ın kiloları birbirine yakın canım. Aradaki fark ilerleyen dönemlerde artabiliyormuş. Ama inşallah kızlarım birbirine fark atmaz eşit paylaşır kiloları
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin hepimize.

evet canım değişik bir rüyaydı :))))))

pompayı kesin almayı düşünüyorum bende canım. hem çalıştığım için hemde ikiz oldukları için. yetiştiremem herhalde.
Chicco nun manuel pompası 115 YTL idi. Elektrikli görmedim ben henüz o daha pahalıdır. Bide ben bişey duydum bu pompalar hastanelerden falan kiralanıyormu? benmi yanlış anladım acaba. Sanki forumlarda okumuştum.

şimdi araştırırken buldum elektrikli pompalar haftalık, 15 günlük ve aylık olarak kiralanabiliyormuş. demekki çok pahalı bişey -tatlicadiarzu-

zeamays'cım benimki toğlanma gibi değil sancı galiba şimdi nettende okudum böyle kasılmalar nırmal olup dogum için rahim hazırlık yapıyormuş yardımcı oldugun için sağol canım a.s.

canı mmedela elektrikli pompaya birçok kşi güzel yorum yazmış internettn baktım da. bir arkadaşım da şiddetle tavsiye etti 119 ytl fiyatı. bir de kiralanma meselesine geçen gün internette biryerde rastladım ama neredeydi şimd bilemedim canım bulursam bilgi veririm canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…