- Konu Sahibi deryahakan
-
- #11.441
evet eminecim aralığın ilk bebişlerinden biri benimki olcak inşallah.. 6 aralık görünüyor.. ama sezeryan olursa 2 hafta önceden doğum olucak kasım ayında.. bakarsın hikayesini ilk yazan ben olurum..
zeamays'cı gecenlerde erken dogum belirtisi diye bişey anlatmıştın 2-3 gündür göbeğimin altında bir kasılma oluyo adım bile atamıyorum 1-2 dk sürüyo sonra geciyo dün 5-6 defa oldu bugünde öyle bu anlattıgım şey erken dogum belirtisimi :uhm:
Pompa ne kadar gerekli bilemiyorum.Benim kuzenim elle çalışan pompalardan kullandı.Sadece işyerinde sütünü sağıp torbalara dolduruyor,eve getirip dondurucuya koyuyordu.Evdeyken pompasız kendi emziriyordu.Ben çaılışmayacağımı düşününce pompa ne kadar gerekir diye düşünüyorum.Hani bebeğin sütü çekemeyeceği kadar ağır geliyodur süt de öyle olunca pompa gerekebilir belkifisfisfis
zeacım kızların kğsu nasıldı?
birbirine yakınmı?genelde çok fark oluyo aralarında inş bizim kızlarda olmaz.
bide eylül anneleri başladı doğurmaya bizde kasımda dökülmeye başlarız sanırım hadi
hayırlısı inş.
a.s.
hasta olan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun diyorum öncelikle.
zeemayscım hayırlara gelsin rüyanın sonu değşik olmuş ama :smiley-cool: bend e bu aralar pompa araştırıyorum canım, arkadaşın biri medela elektrikli kullanıyormuş, manuel olan baya acı verdi kullanamadım bunu aldım dedi. diğer arkadaşımsa manuel olandan memnun olduğunu söyledi neden birsürü para vercen ki bikaç ay kullanacağın ürüne diyor. açıkçası kafam karıştı :bbo:
bu konuda fikir verecek biri var mıııı:sm_confused:
zeamays'cım benimki toğlanma gibi değil sancı galiba şimdi nettende okudum böyle kasılmalar nırmal olup dogum için rahim hazırlık yapıyormuş yardımcı oldugun için sağol canım a.s.
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
hihoyyyt
a.s.
evet canım değişik bir rüyaydı :))))))
pompayı kesin almayı düşünüyorum bende canım. hem çalıştığım için hemde ikiz oldukları için. yetiştiremem herhalde.
Chicco nun manuel pompası 115 YTL idi. Elektrikli görmedim ben henüz o daha pahalıdır. Bide ben bişey duydum bu pompalar hastanelerden falan kiralanıyormu? benmi yanlış anladım acaba. Sanki forumlarda okumuştum.
cocostar cım canım sen ne mühendisisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?