2008 Aralık Anneleri

zeamayscım, hastanedeki elektrikli olanlar büyük olan pompalar, ama sen elektriklilerini evde kullanılanlarından alırsan olur herhalde.
hastane tipi kiralamsı daha pahalıya gelebilir

tamam canım bende araştırdım şimdi. buldum.
medelanın fiyatı uygunmuş baya. e-bebek mağazasında da varmış. Bize yakın o mağaza gidip görüp alacağım yerimseniben

teşekkürler canım ilgilendiğin için.

kızlar yaaa etrafta ne kadar çok hamile var sizde farkettinizmi?

ben acaba yaşadığım şey algıda seçicilikmi diye düşünüyordum çünkü nereye baksam hamille görüyordum ama bu sene gerçekten çok hamiş var. hele bizim işyerinde her birimde hamiş var. (daha dün iki arkadaşın daha hamiş olduğunu öğrendim.) birçoğuda arkadaşım bazen yanyana geliyoruz :))))) çok komik oluyor koca koca göbekliler yürüyoruz bahçede :)))))))))

sizin işyeri iflasss kaydirigubbakcemile5

ya neyapcaz bu miğde yanmalarını bir cıkar yolu varmıki acep:uhm:annem hep derdi dogurmak sorun deği 9 ay karnında taşımak diye dogru söylüyormuş hergün bir tarafımız ağrıyo offfffffffff aralık ayı gelsede hayırlısıyla bir dogursak :Saruboceq:

ya valla zeynep aralık ayını 4 gözle bekliceem hiç aklıma gelmezdi, kış ortası tabi.

ama şimdi evet bi an önce şu tedirginliklerimizi atlatabilmek için aralık ayının gelmesi lazım hayırlısıyla, boğazına kadar çıkıyo bu yanmalar dimi, benim de öyle

benimde çalıştığım okulda 3 tane hamile var biri artık akşam sabah ama sanırım biz daha dikkatli bakıyoruz o yuden yoksa gebşler her dönemde vardır emininm bizim ilgimizi çekiyoo

canımcııım sabah okumuştum, mide yanmaları için bol bol su içmek gerekiyormuş. (suda her derde deva mübarek)

bide yemekten hemen sonra uzanmamalıymış.

Çok şükür benim henüz öyle bir problemim yok. İnşallahda olmaz. Sizlere Allah yardım etsin.

evet canim ya bazen miğdemi bulantiriyo bu yanmalar sendede oluyomu

merhaba kızlar.bugün doktora gittik ayrıntılı ıltrasona girdim ve sonucu güsel çıktı.minik kuşumun sağlığı yerinde çok şükür.fakat bebeğimin eşi aşağıdaymış,ilerleyen zamanda kanamam olabilirmiş kızlar.dr.hemen gel dedi ozaman.morelim çok bozuldu kızlar,umarım olmaz kanamam.yatıp dinlenmem,ani hareket yapmamam lazımmış.bişi olmaz inş.dimi kızlar

canım moralini bozma ALLAH'ın izniyle herşey güzel geçer dilerim kanaman olursada doktora gidersin banada erken doğum demişti doktor risk olarak herşey olabilir yeterki sen dikkatli ol
tekrar geçmiş olsun bebişin iyi olmasınada sevindim:dance:

canım evdesin nasılsa, bol bol yat dinlen, ağır iş yapma. çok eğilip doğrulma.
bırak ev kalsın. önemli değil o.

Dikkat edersen hiç bişey olmaz Allahın izniyle. merak etme.

gözün aydın ilkimcim, hpgeldin bu arada, doktorun dediği gibi send e kendini yormazsın ilkimcim, ağır iş yapma. yormazzsan bişey olmaz ya.. bozma moralini
bak ne güzel sağlığı yerindeymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…