- Konu Sahibi deryahakan
-
- #11.461
canı mmedela elektrikli pompaya birçok kşi güzel yorum yazmış internettn baktım da. bir arkadaşım da şiddetle tavsiye etti 119 ytl fiyatı. bir de kiralanma meselesine geçen gün internette biryerde rastladım ama neredeydi şimd bilemedim canım bulursam bilgi veririm canım.
ne güzel kızlar bunlar böyle sengözlerimebaksanabyerimseniben
kızlar yaaa etrafta ne kadar çok hamile var sizde farkettinizmi?
ben acaba yaşadığım şey algıda seçicilikmi diye düşünüyordum çünkü nereye baksam hamille görüyordum ama bu sene gerçekten çok hamiş var. hele bizim işyerinde her birimde hamiş var. (daha dün iki arkadaşın daha hamiş olduğunu öğrendim.) birçoğuda arkadaşım bazen yanyana geliyoruz :))))) çok komik oluyor koca koca göbekliler yürüyoruz bahçede :)))))))))
sizin işyeri iflasss kaydirigubbakcemile5
ya neyapcaz bu miğde yanmalarını bir cıkar yolu varmıki acep:uhm:annem hep derdi dogurmak sorun deği 9 ay karnında taşımak diye dogru söylüyormuş hergün bir tarafımız ağrıyo offfffffffff aralık ayı gelsede hayırlısıyla bir dogursak :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3
kız ben üniversitede çalışıyorum bu sene öğrenci almasamıydık acep kaydirigubbakcemile3
ya valla zeynep aralık ayını 4 gözle bekliceem hiç aklıma gelmezdi, kış ortası tabi.
Ama şimdi evet bi an önce şu tedirginliklerimizi atlatabilmek için aralık ayının gelmesi lazım hayırlısıyla, boğazına kadar çıkıyo bu yanmalar dimi, benim de öyle
niye ki öğrenci para vermicek mi okula, öğrenci almasanız tam iflas olacaktı.:CüvCüv:kaydirigubbakcemile
evet canim ya bazen miğdemi bulantiriyo bu yanmalar sendede oluyomu
bütün hamişler doğum iznine çıkınca okul boşalacak. bu öğrencilerle kim ilgilenecek sonra kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar.bugün doktora gittik ayrıntılı ıltrasona girdim ve sonucu güsel çıktı.minik kuşumun sağlığı yerinde çok şükür.fakat bebeğimin eşi aşağıdaymış,ilerleyen zamanda kanamam olabilirmiş kızlar.dr.hemen gel dedi ozaman.morelim çok bozuldu kızlar,umarım olmaz kanamam.yatıp dinlenmem,ani hareket yapmamam lazımmış.bişi olmaz inş.dimi kızlar
merhaba kızlar.bugün doktora gittik ayrıntılı ıltrasona girdim ve sonucu güsel çıktı.minik kuşumun sağlığı yerinde çok şükür.fakat bebeğimin eşi aşağıdaymış,ilerleyen zamanda kanamam olabilirmiş kızlar.dr.hemen gel dedi ozaman.morelim çok bozuldu kızlar,umarım olmaz kanamam.yatıp dinlenmem,ani hareket yapmamam lazımmış.bişi olmaz inş.dimi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?