- Konu Sahibi deryahakan
-
- #11.481
merhaba kızlar.bugün doktora gittik ayrıntılı ıltrasona girdim ve sonucu güsel çıktı.minik kuşumun sağlığı yerinde çok şükür.fakat bebeğimin eşi aşağıdaymış,ilerleyen zamanda kanamam olabilirmiş kızlar.dr.hemen gel dedi ozaman.morelim çok bozuldu kızlar,umarım olmaz kanamam.yatıp dinlenmem,ani hareket yapmamam lazımmış.bişi olmaz inş.dimi kızlar
HoşgeldinhihoyyytBir ikiz annemiz daha oldu.kaydirigubbakcemile5Cinsiyetleri belli mi bebeklerinin:uhm:
merhaba kızlar.bugün doktora gittik ayrıntılı ıltrasona girdim ve sonucu güsel çıktı.minik kuşumun sağlığı yerinde çok şükür.fakat bebeğimin eşi aşağıdaymış,ilerleyen zamanda kanamam olabilirmiş kızlar.dr.hemen gel dedi ozaman.morelim çok bozuldu kızlar,umarım olmaz kanamam.yatıp dinlenmem,ani hareket yapmamam lazımmış.bişi olmaz inş.dimi kızlar
Benide aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim. Belli canım bebeklerimin cinsiyeti iki kızım olucak kısmetse.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Benide aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim. Belli canım bebeklerimin cinsiyeti iki kızım olucak kısmetse.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ballım sen bilrsin belki benim oğlan çok hareketli yaramazmı olak acaba?
canım benim ya banada doktor aynı şeyi söyledi.. ama ben nerde yatıp dinlenicem çalışıyorum :çok üzgünüm:.. azıcık fazla ayakta kalsam adet ağrısına benzer bir sancı giriyor kasıklarıma dinlenince geçiyor.. inşallah son aylara doğru düzelirde normal doğum yaparız..
canım senin paşanın adı ne olcak düşündünüzmü:uhm:
cnm düşündük babamızla hazır yeri gelmişken fikirlerinizi bekliyorum kızlar..
ben emir kayra düşünüyorum..
babamız emir tuğra..
sizce hangisi güzel .. ha zeynepcim hangisi kaydirigubbakcemile5..
farklı isimlerde tavsiye edin canlarımm
ah canım benim oğlanda karnımdayken çok hareketliydi hale daha hareketli maşallahıı var hiç forumdan kaybetmiyo gamyoncuiremsu:1no2:
babamız emir tuğra..
babamız emir tuğra..
bende kurandan olmasından yanayım ama ne bileyim yaa bi denk gelmedi gönlüme göre eşimde son noktayı sen koy bana bu sorumluluğpu yukeleme diyo çünkü bana biraz kırgın babasının adını istiyo ne bileyim iki arada kaldımbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?