2008 Aralık Anneleri

evet canlarım sağlığı yerinde çok şükür.kocaman olmuş yavruşum,şu mübarek günde rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.3ay kaldı dayanalım kızlar.bende ne iş yapcam ne güç,umrumda değil hiç bişi.

şeker testi içinde 2hafta sonra gel dedi.

ilkimcim kendine dikkat et canım birşey olmaz hayırlısıyla. bebeğinin sağlığının iyi olmasına çok çok sevindim. annelik öyle birşey ki daha bebek doğmadan başlıyor. nasıl endişeleniyoruz onlar için. dün ayağım burkuldu inanır mısınız kızlar acaba bişey oldu mu diye yarım daat onu düşündüm. hiç böyle değildim çok pimpirik mi oldum ne fisfisfis

HoşgeldinhihoyyytBir ikiz annemiz daha oldu.kaydirigubbakcemile5Cinsiyetleri belli mi bebeklerinin:uhm:

Benide aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim. Belli canım bebeklerimin cinsiyeti iki kızım olucak kısmetse.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ben de herşeye pirpirik yapar oldum cocostar, hayırlısıyla bi kucağımıza alabilsek, ben de nerem ağrıyorsa şüphelenir oldum

banada drum aynı senın gibi eşiğin önde diye 1 ay önce söyledi olabilecekleride sırasıyla anlattı bende acayip korktum ve halaa aynı durumda ama bu son gidişimizde daha iyi görünüyo eskiye göre yukarı doğru çekilme var dedi zaten böyle giderse normal doğumda yapılamıyomuş allahım korusun artık bebişlerimizi ve bizi bende çok taktım kafaya ama alıştım sayılır artık fakat hep tetikteyim bu durumdan dolayı senı çok iyi anlıyorumm :1no2:

canım bozma morelini bana neler neler dedi dr ama cok şükür bebeğim iyi sende fazla iş yapmazsın olur biter canım a.s.

canım benim ya banada doktor aynı şeyi söyledi.. ama ben nerde yatıp dinlenicem çalışıyorum :çok üzgünüm:.. azıcık fazla ayakta kalsam adet ağrısına benzer bir sancı giriyor kasıklarıma dinlenince geçiyor.. inşallah son aylara doğru düzelirde normal doğum yaparız..

Benide aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim. Belli canım bebeklerimin cinsiyeti iki kızım olucak kısmetse.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

maşallah canım,

bende iki kız bekliyorum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.

Nasıl geçiyor hamileliğin? ağırlaştın mı?

canım senin paşanın adı ne olcak düşündünüzmü:uhm:

canım senin paşanın adı ne olcak düşündünüzmü:uhm:

cnm düşündük babamızla hazır yeri gelmişken fikirlerinizi bekliyorum kızlar..

ben emir kayra düşünüyorum..
babamız emir tuğra..

sizce hangisi güzel .. ha zeynepcim hangisi kaydirigubbakcemile5..

farklı isimlerde tavsiye edin canlarımm

canım isim fikrim yok ama kayra ismini kızada koyan var yani ikili kullanılan isimleri şahsen ben tercih etmem ama tabi etkilemekte istemem:1no2:

canım bende emir tuğra daha güzel gibi sankikaydirigubbakcemile5

canım ben tugra ismini daha cok begeniyorum farklı bir isim olarak elinde de belki vardır allahın 99 ismi yani esmaü'l hüsna orda cok değişik güzel isimler var canıma.s.

off off bu ism telası bizdede var hala karar veremedik hergun fikrmiz değişiyo çünkü her kafadan ses çıkyo ismi ne olcak diyolar yağız diyorumm burun kıvıryo mesela ablam iki gün sonra cayıyorum bi netleştirsem banada yardımcı olunnnn

bende kurandan olmasından yanayım ama ne bileyim yaa bi denk gelmedi gönlüme göre eşimde son noktayı sen koy bana bu sorumluluğpu yukeleme diyo çünkü bana biraz kırgın babasının adını istiyo ne bileyim iki arada kaldımbenneyaptımki

canım peki 2isim koysanız.hem kayınpederinin ismi?
hemde kendi istediğin isim?nasıl olur?kaydirigubbakcemile5

kızlar akklıma gelmişken yazayım istedim hafta sonu koskaya gittim ve çok harika bebek şekerleri gördüm 4-5 çeşit vardı ayrıca süslü sepetler fiyatlarda çok değil haberiniz olsun istedim

ayrıca serra'ma kıyafetler almaya başladım ama okadar zorki karar vermek harika şeyler var bebek mağazalarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…