K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #11.501
bende kurandan olmasından yanayım ama ne bileyim yaa bi denk gelmedi gönlüme göre eşimde son noktayı sen koy bana bu sorumluluğpu yukeleme diyo çünkü bana biraz kırgın babasının adını istiyo ne bileyim iki arada kaldımbenneyaptımki
canım peki 2isim koysanız.hem kayınpederinin ismi?
hemde kendi istediğin isim?nasıl olur?kaydirigubbakcemile5
oğluşun karnını seviyomu canım?kardeşim gelcek diyomu?nasıl şuanki durumlar?
efsanın giysilerini görüp kıskanıyomu=?kaydirigubbakcemile5
eminecim düne kadar öyleydi iki isim diyoduk ama biraz kırdılar beni yine samimiyim görüşüyorum belli etmedim ama vazgeçtim şimdilik eşimle bu yuzden bayağ tartıştık ara kaldım yani hayırlısı ama güzel bi isim halaaa arıyom sen ne güzel aylar önce buldun oğlusunun ismini çok kızrdım belli değil diyenlere şimdi kendim öyle oldum
karnımı normaldede severdi anne sütünü kestikten sonra karnıma ellemeden uyumaz zaten ama şimdi öpüyo kardeşi ona tekme atıyo onunda hoşuna gidiyo kıyafetlere gelince bhoşuna gidiyo alışverişe gidince elbiseleri alıp eline geliyo anne kardeşime bunu alalım ben çok beğendim diyo kıskançlık şuan için yok ama doğduktan sonra tepkisi ne olur onu bilmiyorumkaydirigubbakcemile3gamyoncuiremsu
günaydıngünaydın kızlar nasılsınız hepiniz ben gene grşp oldum galiba
günaydın kızlar geçmiş olsun zeynep dikkat et kendine kızlar ben bugün niyetli değilim sabah bulantıyla kalktım 3 gün çok rahat tuttum bakalım yarın naparım
günaydın kızlar, herkese mutlu sağlıklı ağrısız günler
zeynep sen kendine hiç dikkat etmiyon ya, biraz dikkat et lütfen, geçmiş olsun, tahn pekmez bal gibi kuvvetli şeyler yesen???
ademel sen de az uğruyosun, keyifler nasıl
canım isim fikrim yok ama kayra ismini kızada koyan var yani ikili kullanılan isimleri şahsen ben tercih etmem ama tabi etkilemekte istemem:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?