2008 Aralık Anneleri

canım eminenin dediği gibi iki isimde olabilir bende kızımın ismini farklı düşünmüştüm ama eşim ısrarla annesinin ismini koymak istedi biraz tartıştık ama annesinin ismini koyunca bana karşı başka bir iigili oldu sanki sende kayınpğederin adının yanına yagız koy bence

Son düzenleme:
canım peki 2isim koysanız.hem kayınpederinin ismi?
hemde kendi istediğin isim?nasıl olur?kaydirigubbakcemile5

eminecim düne kadar öyleydi iki isim diyoduk ama biraz kırdılar beni yine samimiyim görüşüyorum belli etmedim ama vazgeçtim şimdilik eşimle bu yuzden bayağ tartıştık ara kaldım yani hayırlısı ama güzel bi isim halaaa arıyom sen ne güzel aylar önce buldun oğlusunun ismini çok kızrdım belli değil diyenlere şimdi kendim öyle oldum

oğluşun karnını seviyomu canım?kardeşim gelcek diyomu?nasıl şuanki durumlar?
efsanın giysilerini görüp kıskanıyomu=?kaydirigubbakcemile5

karnımı normaldede severdi anne sütünü kestikten sonra karnıma ellemeden uyumaz zaten ama şimdi öpüyo kardeşi ona tekme atıyo onunda hoşuna gidiyo kıyafetlere gelince bhoşuna gidiyo alışverişe gidince elbiseleri alıp eline geliyo anne kardeşime bunu alalım ben çok beğendim diyo kıskançlık şuan için yok ama doğduktan sonra tepkisi ne olur onu bilmiyorumkaydirigubbakcemile3gamyoncuiremsu

evet canım ben aylar öncesi eren ismini benimsedim ama hala bi tereddüt var içimde.
kuranda geçmemsinden dolayı.
alimlerler yada büyük zatların isminde olursa o kişi adaşına şefaatte edermiş.
2isim düşünemiyorum bn malesef çünkü soyadımızda isim gibi.3isimli olcak ozaman.ayrıca çift isim belki ilerde problem olur vs die
neyse canım allah izin verrse bi alsilik olmassa erenimiz olcak inş:asigim::1hug:

maşllah canım inş hiç olmaz kıskançlık.
bazen duyuyoruz malesefki psikolojik sorunlara kadar ilerliyo bu kıskançlık
gelen konuklarada bağlı bu!
malesef bu konuları toplum olarak henüz öğrenemedik
inş en kısa sürede öğrenebilirz :1hug:

günaydın kızlar geçmiş olsun zeynep dikkat et kendine kızlar ben bugün niyetli değilim sabah bulantıyla kalktım 3 gün çok rahat tuttum bakalım yarın naparım

kızlar sahurdan beri sağ kasığımda bir ağrı var sizdede oldumu yürüyünce daha çok oluyor:uhm:

günaydın kızlar, herkese mutlu sağlıklı ağrısız günler
zeynep sen kendine hiç dikkat etmiyon ya, biraz dikkat et lütfen, geçmiş olsun, tahn pekmez bal gibi kuvvetli şeyler yesen???

ademel sen de az uğruyosun, keyifler nasıl

nöbetlerden vakit bulamıyorum canım yaa malesef
nöbet harici de bolca dinlenmeye çalışıyorum allah korusun kendimi çok yormayım diye
yakında mesaiye geçeceğim
hafta içi gündüz olmayacağım geceleri artık ve hafta sonları gelirim

günaydın kızlar a.s.
zeynep geçmiş olsun bacım.
zerencim o ağrı benim belimi yorduğumda oluyor.ayaklarını dikerek dinlen iyi gelir belki.

canım isim fikrim yok ama kayra ismini kızada koyan var yani ikili kullanılan isimleri şahsen ben tercih etmem ama tabi etkilemekte istemem:1no2:

kayra erkek ismi canım isim sözlüklerinin hepsinde erkek adı olarak geçiyor.. anlamıyorum erkeğe kız kıza erkek ismi koyanları .. ikili isimler banada ters geliyor..:1closedeyes: ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…