- 7 Mayıs 2008
- 1.342
- 31
- 158
- 44
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #11.521
canım ben tugra ismini daha cok begeniyorum farklı bir isim olarak elinde de belki vardır allahın 99 ismi yani esmaü'l hüsna orda cok değişik güzel isimler var canıma.s.
merhaba kızlar.bugün doktora gittik ayrıntılı ıltrasona girdim ve sonucu güsel çıktı.minik kuşumun sağlığı yerinde çok şükür.fakat bebeğimin eşi aşağıdaymış,ilerleyen zamanda kanamam olabilirmiş kızlar.dr.hemen gel dedi ozaman.morelim çok bozuldu kızlar,umarım olmaz kanamam.yatıp dinlenmem,ani hareket yapmamam lazımmış.bişi olmaz inş.dimi kızlar
kızlar ilginiz için çok teşekküra.s.:1hug:
iyiyim 1 saat kadar dinlendim :CüvCüv:
cnm bende kuranda geçen isim koymak istiyorum. biliyosun diğer tarafta isim hakkkını çocuk anneden babadan soracak..acaba tuğra kuranda geçiyormu bu ara araştırıyorum ama sonuca ulaşamadım fisfisfis
ohh..Senin kadar ben de rahatladım geçtiğini öğrenince.İşyerinde dinlenecek yer bulabilmen çok iyi.Çekinmemek lazım.Hamilelik özel bir durumyerimseniben
sağol tatlım doktor odası var işyerinde doktorda yoktu ohhhh yattım vallakaydirigubbakcemile3
iyiyim canım sen nasılsın.. isim hakkı konusunu büyüklerimden duydum.. araştırdım gerçekten de diğer tarafta ismi kuranda geçmeyen çocuklar anne babalarından hesap soracakmış.. hatta şöyle bişeyde okumuştum hatırladığım kadarıyla.. sizin evlatlarınız üzerinde haklarınız olduğu kadar evlatlarınızında sizin üzerinde isim hakları vardır....ben isim konusuna karar vermemediğim için annemde bende karnımı severken muhammmed im yusuf um yunus um benim diyerek peygamber isimleriyle karnımı sıvazlıyoruz..
kızlar bende miğde yanmasından bütün gece uyuyamadım uykusuz ve çok kötüyüm
benim kızımın ismi kuran' dan olmucak çocuğuma söyliyimde benden hesap sormasın ! yazmıcaktım ama dayanamadım, okumuş etmiş insanlarsınız bu kadarda körü körüne boş yorum olmazki çocuğa abudik gubidik isimler koymıcaz anladıkda kuran'dan olmayınca hesap sorucaklarmış gibi bir mantığı nasıl benimsiyebiliyorsunuz anlamış değilim. Türkiyede milyonarca çocuğun ismi kurandan değil ne yapcaz şimdi kendimize cehennemden yer mi ayıralım. ikinci mevzu oruç tutan arkadaşlara; tamam kişisel tercihiniz saygı duyuyorum ancak size farz değilken karnınızda doğmamış çocuğunuzu yaklaşık 14 saat aç susuz bırakarak ve kendi sağlığınızı riske atarak ne gibi bir ibadet yaptığınızı düşünüyorsunuz ? Bu arada ateist yada hiristiyan değilim çok şükür bizde inanan ve inaçlarımızın gereğini yerine getirmeye çalışan insanlarız...
kızlar çatlaklar ne alemde??
bende çok şükür yok.
olsada hiç takmam kafayı.sağlıklı olsunda bebişlerimiz başka bişey istemem.
hiçbişey kulanmıyorum çatlamamak içina.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?