2008 Aralık Anneleri

canım ben tugra ismini daha cok begeniyorum farklı bir isim olarak elinde de belki vardır allahın 99 ismi yani esmaü'l hüsna orda cok değişik güzel isimler var canıma.s.

cnm bende kuranda geçen isim koymak istiyorum. biliyosun diğer tarafta isim hakkkını çocuk anneden babadan soracak..acaba tuğra kuranda geçiyormu bu ara araştırıyorum ama sonuca ulaşamadım fisfisfis

ballım cım sanada geçmiş olsun canım tutamıyorsan kendini zorlamamakta en iyisini yaptın.. malum günümüz diğer gününe uymuyor.. inşallah borçlarımızı en kısa zamanda öderiz..

Günaydın güzel annelera.s.
Zeynep geçmiş olsun kendine dikkat et.
Zeren sana da geçmiş olsun.Benim bazen karnımın en alt kısmına ağrı giriyor.Göbeğim aşağıdan kopup düşmek istiyor gibi oluyor.Bir süre doğrulamıyorum.Uzun süre oturduktan sonra oluyor bende.Dik durmuyorum belki farkında olmadan.Bilmiyorum.Şu zamanlarımızda sebepsiz kasılmalar normalmiş diye sadece geçeceğini düşünüp hiç panik yapmıyorum.Umarım senin ağrında bir an önce geçer.Geçmezse doktorunu aramakta hiç çekinme bence.

canım benimde çocuğun eşi aşağıda aynı şeyleri dr.banada söyledi ama o ilerleyen haftalarda yukarı çıkabilirmiş %90 ihtimalle korkulucak bişiy yok bence

cok sağolun kızlar ya işyerinde salgın olunca nekadar dikkat etsen boş ama elim ayagım kırgın bir yatsam hiç uyanmıcakmışım gibi geliyo enkaz gibi ortalıkta dolaşıyom :bbo:

nurgün'cüm canım isim hakkı anneden babadan sorulcak ama illaki kuranda geçmesi önemli değil peygamber efendimiz cocuklarınıza anlamı güzel hoş isimler koyun demiş canım kuranda gecen isimlerin hepsi hem anlamlı hemde güzel oldugu için kuranda gecen isim tercih ediyordur canım

iyiyim canım sen nasılsın.. isim hakkı konusunu büyüklerimden duydum.. araştırdım gerçekten de diğer tarafta ismi kuranda geçmeyen çocuklar anne babalarından hesap soracakmış.. hatta şöyle bişeyde okumuştum hatırladığım kadarıyla.. sizin evlatlarınız üzerinde haklarınız olduğu kadar evlatlarınızında sizin üzerinde isim hakları vardır....ben isim konusuna karar vermemediğim için annemde bende karnımı severken muhammmed im yusuf um yunus um benim diyerek peygamber isimleriyle karnımı sıvazlıyoruz..

ohh..Senin kadar ben de rahatladım geçtiğini öğrenince.İşyerinde dinlenecek yer bulabilmen çok iyi.Çekinmemek lazım.Hamilelik özel bir durumyerimseniben

sağol tatlım doktor odası var işyerinde doktorda yoktu ohhhh yattım vallakaydirigubbakcemile3

kızlar çatlaklar ne alemde??
bende çok şükür yok.
olsada hiç takmam kafayı.sağlıklı olsunda bebişlerimiz başka bişey istemem.
hiçbişey kulanmıyorum çatlamamak içina.s.

benim kızımın ismi kuran' dan olmucak çocuğuma söyliyimde benden hesap sormasın ! yazmıcaktım ama dayanamadım, okumuş etmiş insanlarsınız bu kadarda körü körüne boş yorum olmazki çocuğa abudik gubidik isimler koymıcaz anladıkda kuran'dan olmayınca hesap sorucaklarmış gibi bir mantığı nasıl benimsiyebiliyorsunuz anlamış değilim. Türkiyede milyonarca çocuğun ismi kurandan değil ne yapcaz şimdi kendimize cehennemden yer mi ayıralım. ikinci mevzu oruç tutan arkadaşlara; tamam kişisel tercihiniz saygı duyuyorum ancak size farz değilken karnınızda doğmamış çocuğunuzu yaklaşık 14 saat aç susuz bırakarak ve kendi sağlığınızı riske atarak ne gibi bir ibadet yaptığınızı düşünüyorsunuz ? Bu arada ateist yada hiristiyan değilim çok şükür bizde inanan ve inaçlarımızın gereğini yerine getirmeye çalışan insanlarız...

kızlar bende miğde yanmasından bütün gece uyuyamadım uykusuz ve çok kötüyüm

Dayan annesi.:CüvCüv:Bugünler geçecek.Bu sefer bebeğinin çığlıkları uyutmayacak seniÖyle düşün,rahatla,gülümse..Bebeklerimiz geliyor.Herşeye onlar için katlanmayı öğreniyoruz şimdiden.Hepimiz bugünleri atlatacağız ve başaracağız:hooray:

kızınn ismini nerden koyacağın senin kararın elbette kimse sana bişey diyemez.
biz kendi aramızda konuşuyoruz.

cehennemde yanma konusunuda yüce rabbim bilir.
kimse yanar faln die bişey demedi.
ayrıca hamile arkadşlarımızın oruç tutması kendilerine kalmış bir konu.borçlarını tutmakta zorluk olacağı için kendilerinide iyi hissetti,kleri için tutuyorlar.
bu yazdıkların müslüman bir din kardeşine yakışmayacak yazılardı seni kınıyorum.

kızlar çatlaklar ne alemde??
bende çok şükür yok.
olsada hiç takmam kafayı.sağlıklı olsunda bebişlerimiz başka bişey istemem.
hiçbişey kulanmıyorum çatlamamak içina.s.

Benim gögüslerimde çatlaklar olacağı kesin.Göbişimde henüz yok.Senin yapından kaynaklı çatlaklarının olmaması herhalde.Şanslılardansın sen de.Çünkü yağ sürmezsem kaşınmalarım başlıyor benim.Cildim kuruyor ve minik sivilceler çıkıyor.Her banyo sonrası mecbur yağlanıyoruz kızımla:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

Dinle ilgili yazılar başladı mı ortalık karışıyor.Yapmayın kızlar ya ne olur.Herkesin inanç anlayışı farklı olabilir.Burada Aralık anneleri başlığı altında yazışıyoruz.Lütfen konuyu uzatmadan unutalım.Sonu hiçbir yere varmıyor çünkü.Kimse kimsenin fikrini değiştiremiyor bu konuda,öyle değil mi?Herkesin inancı kendine.Birbirimizin fikirlerine saygı duyalım.Lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…