- Konu Sahibi deryahakan
-
- #11.541
benim kızımın ismi kuran' dan olmucak çocuğuma söyliyimde benden hesap sormasın ! yazmıcaktım ama dayanamadım, okumuş etmiş insanlarsınız bu kadarda körü körüne boş yorum olmazki çocuğa abudik gubidik isimler koymıcaz anladıkda kuran'dan olmayınca hesap sorucaklarmış gibi bir mantığı nasıl benimsiyebiliyorsunuz anlamış değilim. Türkiyede milyonarca çocuğun ismi kurandan değil ne yapcaz şimdi kendimize cehennemden yer mi ayıralım. ikinci mevzu oruç tutan arkadaşlara; tamam kişisel tercihiniz saygı duyuyorum ancak size farz değilken karnınızda doğmamış çocuğunuzu yaklaşık 14 saat aç susuz bırakarak ve kendi sağlığınızı riske atarak ne gibi bir ibadet yaptığınızı düşünüyorsunuz ? Bu arada ateist yada hiristiyan değilim çok şükür bizde inanan ve inaçlarımızın gereğini yerine getirmeye çalışan insanlarız...
Dayan annesi.:CüvCüv:Bugünler geçecek.Bu sefer bebeğinin çığlıkları uyutmayacak seniÖyle düşün,rahatla,gülümse..Bebeklerimiz geliyor.Herşeye onlar için katlanmayı öğreniyoruz şimdiden.Hepimiz bugünleri atlatacağız ve başaracağız:hooray:
benim kızımın ismi kuran' dan olmucak çocuğuma söyliyimde benden hesap sormasın ! yazmıcaktım ama dayanamadım, okumuş etmiş insanlarsınız bu kadarda körü körüne boş yorum olmazki çocuğa abudik gubidik isimler koymıcaz anladıkda kuran'dan olmayınca hesap sorucaklarmış gibi bir mantığı nasıl benimsiyebiliyorsunuz anlamış değilim. Türkiyede milyonarca çocuğun ismi kurandan değil ne yapcaz şimdi kendimize cehennemden yer mi ayıralım. ikinci mevzu oruç tutan arkadaşlara; tamam kişisel tercihiniz saygı duyuyorum ancak size farz değilken karnınızda doğmamış çocuğunuzu yaklaşık 14 saat aç susuz bırakarak ve kendi sağlığınızı riske atarak ne gibi bir ibadet yaptığınızı düşünüyorsunuz ? Bu arada ateist yada hiristiyan değilim çok şükür bizde inanan ve inaçlarımızın gereğini yerine getirmeye çalışan insanlarız...
kimse benim sorumu yanıtlamıyor:çok üzgünüm: yoksa beni sevmiyonuzmu?:çok üzgünüm:
naniknaniklaelaelaelaelaesositosositolülülülülülükaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemilegamyoncuiremsu[/Q
zeynepcim hayır olsun rüyaların ama fikrim yok tatlımsositososito
119 - Yahya İbnu Sa'îd (radıyallahu anh) anlatıyor: Hz. Peygamber (aleyhissalâtu vesselâm) bol sütlü bir deve hakkında: "Bunu kim sağacak?" diye sordu. Bir adam ayağa kalkmıştı ki Hz. Peygamber (aleyhissalâtu vesselâm) "İsmin ne?" dedi. Adam: "Mürre (acı)!" deyince, ona: "Otur!" dedi. Hz. Peygamber (aleyhissalâtu vesselâm) tekrar "Bunu kim sağıverecek?" diye sordu. Bir başkası ayağa kalktı, ben sağacağım diyecekti. Hz. Peygamber (aleyhissalâtu vesselâm) ona da: "ismin nedir?" diye sordu. Adam: "Harb!" diye cevap verdi. Ona da "Otur" dedi.
Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm): "Bu deveyi kim bize sağıverecek?" diye sormaya devam etti. Bir adam daha kalktı. Ona da ismini sordu. "Ya'îş (yaşıyor!)" cevabını alınca ona: "Sen sağ" diyerek müsaade etti."
kızlar bişey dicem ben hep rüyalarımda erkek bebek görüyorum hiç kız görmedim ilk başlarda yadırgamıştım kız diye ama sonrada o kadar cok alıştım ve cok seviyorum kızımı ama rüyalarım hep erkek şaşırıp kalıyorum sizler nasıl görüyorsunuz bebeişlerini
kızlar bişey dicem ben hep rüyalarımda erkek bebek görüyorum hiç kız görmedim ilk başlarda yadırgamıştım kız diye ama sonrada o kadar cok alıştım ve cok seviyorum kızımı ama rüyalarım hep erkek şaşırıp kalıyorum sizler nasıl görüyorsunuz bebeişlerini
kimse benim sorumu yanıtlamıyor:çok üzgünüm: yoksa beni sevmiyonuzmu?:çok üzgünüm:
naniknaniklaelaelaelaelaesositosositolülülülülülükaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemilegamyoncuiremsu[/Q
zeynepcim hayır olsun rüyaların ama fikrim yok tatlımsositososito
sağol canım ya sabahtan biraz rahatsızlanmışsın galiba geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldun
sağol canım ya sabahtan biraz rahatsızlanmışsın galiba geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldun
süperim kız işlerde azaldı ohhhkaydirigubbakcemile2
ortam gerildi biraz hadi kızlar eglenelim kaydirigubbakcemile5
bebişleri düşünün biz gülelim ki onlarda oynasınkaydirigubbakcemile2
ayyy yerim ben onları:dance:
canım yorum yapmam gerekirse bana mı öyle geldi bilmiyorum ama sanki erkek çocuk istiyordun ama kız oluncada razı oldun tabiki ama bilinçaltın da kaldığı için rüyalarına yansıyoyo gibi geldi ama yanılıyo olabilirim tabiki...
zeynep kız bende hafta sonu bişeyler alayım dedim birden içimden ya erkek olursa geçti kaydirigubbakcemile3
ayrıntılıya girdin dedi annem güldü aman dedim olursada pembe pembe giyer dedim:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?