2008 Aralık Anneleri

ayy benim kocişte göbüş vardı ama ben hamile kalalı o eritti biraz malum ben yemek yapmayınca börek kek:icecream:

geçmiş olsun zepnepcim,dikkat et kendine arkadaşım ayrıca sen çalışan bir anne adayısın iki kere dikkat et kendine arkadaşım ..

kızlar az önce patronum geldi sen daha burdamısın dedi -istemiyorsanız gideyim dedimkaydirigubbakcemile3
yok ambulans bulunduracagız artık kapıda dedi
valla bilmem dedim
herhalde adam koca göbeğimi görünce korkuyor:roflol:

hihoyyytayy az önce takvime dikkat ettimde kızlar 100 geri saymaya başlıyoruz kızımla hayırlısı ALLAH'ım onu bize nasip etsin sağsalim :Saruboceq:

kızlar merhaba dr kontrolüm vardı. 50 mg şeker yüklemesi yaptı. biraz yüksek çıkınca yarın gel 100 mg yapcaz dedi. şeker yüksek çıkınca ne oluyor başına gelen var mııı

zeynep kız bende hafta sonu bişeyler alayım dedim birden içimden ya erkek olursa geçti kaydirigubbakcemile3
ayrıntılıya girdin dedi annem güldü aman dedim olursada pembe pembe giyer dedim:roflol::roflol:

benimde aklımdan geçmedi değil %70 indirim var magzalarda ne bulduysam aldım pembe pembe eşimde dedi ya erkek olursa ozaman dr önüne koyarım aldıklarımı git bunun bana mavisini getir derim diyom gülüyorlar bana kaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba dr kontrolüm vardı. 50 mg şeker yüklemesi yaptı. biraz yüksek çıkınca yarın gel 100 mg yapcaz dedi. şeker yüksek çıkınca ne oluyor başına gelen var mııı

güzelim nasıl yapıldı mimkinse rica etsem ayrıntılı yazarmısın haftayada ben gidecem yaptırmaya merak ettim
geçmiş olsun önemli bişey değildir umarım güzelim:Saruboceq:

geçmiş olsun arkadaşım,ben henüz yaptırmadım açıkcası bu konuda fazla bilgi sahibi değilim ama çok yüksek değilse korkulacak birşey yok gibime geliyor tekrar geçmiş olsun

canım suyun içine birşey atıro glikoz sanırım toz. onu içiyorsun. önce içmeden önce kan alıyor. içtikten 1 saat sonra gidiyorsun tekrar kan alıyor. hepsi bu.

Bir yakınımızın şekeri doğuma 3 hafta kala çok yükselmiş.Senin henüz onunki kadar yükselmemiştir tahminim.Büyük ihtimalle doktorun vereceği diyeti uygulaman gerekecek.Yediklerine dikkat etmen gerekecek yani.Bahsettiğim yakınımızın çok yüksek çıktığı için doğuma kadar insülin vurulması gerekti.Ama bu ileri düzeyde şeker çıkması halinde.
Sen moralini bozma sakın.Doktorun gerekeni söyler sana zaten.

açıktım cokacimcoookacıktımcokacimcoookofffffffff cöplük gibi oldum sürekli karnım accokacimcoookçekilin çekilin ben geliyom hepinizi yiyebilirim lülülülülülü

kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim, bakalım yarın da gidip 100 mglık testi yaptırayım İnş sorun çıkmaz. dua edin olur muuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…