K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #11.561
Kızlar bizim göbişler büyüyor malum,peki ya kocişlerinizde durumlar nasıl:uhm:Kocişiyle birlikte göbek yapan yada kocişinin göbişi kendi göbişini geçen var mı kızlar?kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
ayy benim kocişte göbüş vardı ama ben hamile kalalı o eritti biraz malum ben yemek yapmayınca börek kek:icecream:
Benim kocişim de eritti vallahi.Bana inat sanki yiyemiyor sıcaklardan.Bense her zaman yemeye hazırımcokacimcoook[/QUO
ahh bendede bir iştah sorma güzelim:icecream:cokacimcoook:CüvCüv:
kızlar az önce patronum geldi sen daha burdamısın dedi -istemiyorsanız gideyim dedimkaydirigubbakcemile3
yok ambulans bulunduracagız artık kapıda dedi
valla bilmem dedim
herhalde adam koca göbeğimi görünce korkuyor:roflol:
zeynep kız bende hafta sonu bişeyler alayım dedim birden içimden ya erkek olursa geçti kaydirigubbakcemile3
ayrıntılıya girdin dedi annem güldü aman dedim olursada pembe pembe giyer dedim:roflol::roflol:
kızlar merhaba dr kontrolüm vardı. 50 mg şeker yüklemesi yaptı. biraz yüksek çıkınca yarın gel 100 mg yapcaz dedi. şeker yüksek çıkınca ne oluyor başına gelen var mııı
kızlar az önce patronum geldi sen daha burdamısın dedi -istemiyorsanız gideyim dedimkaydirigubbakcemile3
yok ambulans bulunduracagız artık kapıda dedi
valla bilmem dedim
herhalde adam koca göbeğimi görünce korkuyor:roflol:
benimde aklımdan geçmedi değil %70 indirim var magzalarda ne bulduysam aldım pembe pembe eşimde dedi ya erkek olursa ozaman dr önüne koyarım aldıklarımı git bunun bana mavisini getir derim diyom gülüyorlar bana kaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba dr kontrolüm vardı. 50 mg şeker yüklemesi yaptı. biraz yüksek çıkınca yarın gel 100 mg yapcaz dedi. şeker yüksek çıkınca ne oluyor başına gelen var mııı
zerencim maşallah herkesi korkutmuşsun bakıyorumsırnaşık şey
açıktım cokacimcoookacıktımcokacimcoookofffffffff cöplük gibi oldum sürekli karnım accokacimcoookçekilin çekilin ben geliyom hepinizi yiyebilirim lülülülülülü[/QUOT
aynen canım ya bende yemek hoşuma gidiyor resmen önceden yaşamak için yiyenlerdendim şimdi zevk alıyorum yemek yerkencokacimcoook:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?